Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Eczeem crème

Vsm Cardiflor Forte Crème 30ML

Makkelijk smeerbare creme bij huidirritatie en eczeem

12,35
  • Merk:  Vsm
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8728300897633
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Cardiflor eczeemcrème forte kan worden toegepast bij jeukende huidirritaties, huidallergie en eczeem. De actieve ingrediënten verminderen de jeuk en helpen de huid herstellen. Cardiflor eczeemcrème forte is een medisch hulpmiddel. De crème ontleent zijn fysische werking aan glycerol en Cardiospermum halicacabum. Glycerol heeft een tweevoudige hydraterende werking; het verhoogt de absorptie van water vanuit de onderliggende lagen van de huid en voorkomt waterverlies van de huid aan de lucht. Cardiospermum halicacabum stabiliseert de membranen van celorganen en vermindert daardoor ontstekingsreacties in de huid.

Vsm Cardiflor Forte Crème:
- voor bij eczeem en jeukende huidirritatie;
- vermindert jeuk;
- is te gebruiken vanaf 0 jaar;
- bevat een handig afmeetpomp;

- is makkelijk en hygiënisch in gebruik.

Dosering
Cardiflor eczeemcrème forte is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. De eczeemcrème 2 tot 3 maal daags op de huid aanbrengen en licht inmasseren. De ingesmeerde huid kan afgedekt worden om vlekken in kleding te voorkomen.

Waarschuwingen
Voor zover bekend kan Cardiflor Forte in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In zeldzame gevallen kan verergerde huidirritatie optreden. Deze irritatie is te herkennen aan een jeukende huiduitslag die vaak met roodheid begint. Deze verergerde uitslag verdwijnt gewoonlijk als men stopt met het gebruik van Cardiflor Forte. Indien de huiduitslag niet binnen een week na het stoppen van het gebruik verdwenen is, dient u uw arts/deskundige te raadplegen. Voor personen met een dergelijke overgevoeligheid is het gebruik van Cardiflor Forte af te raden.

Voor zover bekend kan Cardiflor Forte gebruikt worden tijdens de zwangerschap en in de periode van borstvoeding, indien u zich houdt aan het gebruiksvoorschrift. Vraag bij twijfel uw behandelend arts/deskundige om advies.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vsm Cardiflor Forte Crème 30ML?

Meer uit ons assortiment