Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijn>Algemene pijnstillers>Diclofenac

Voltaren K Tabletten 12,5mg 20TB

Pijnstillend en ontstekingsremmend

5,29
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Voltaren K tabletten is een pijnstiller op basis van 12,5 mg diclofenac. Voltaren K heeft een dubbele werking: pijnstillend: stopt de pijn, ontstekingremmend: versnelt de genezing. Voltaren K tabletten zijn aangewezen bij de behandeling van rugpijn, gewrichtspijn en spierpijn. Maar zijn uiteraard ook zeer effectief bij vele andere soorten pijn zoals hoofdpijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid.
Voltaren K heeft een snelle en langdurige pijnstillende werking en versnelt het natuurlijke gezingsproces. Voltaren K is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 14 jaar. Verkrijgbaar in een verpakking van 20 en 40 tabletten.

Dosering
Begindosis 2 tabletten. Indien nodig, 1 of 2 tabletten iedere 4-6 uur.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Ook niet gebruiken bij maag- of darmzweer, maagdarmbloedingen of andere aandoeningen, zoals een hersenbloeding, overgevoeligheid voor diclofenac of een ander pijnstillend/koortsverlagend middel. Ook als uw nieren onvoldoende werken, als u aanleg tot bloeden heeft, of antistollingsmiddelen gebruikt. Vermijd het gebruik tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Werkzame stofDiclofenac
Sterkte12.5
Vormtablet
LeeftijdVanaf 14
Indicatiereumatische pijn, spierpijn, hoofdpijn, tand- en kiespijn, menstruatiepijn, acute lage rugpijn, pijn en koorts bij griep, keelontsteking en verkoudheid. Ontstekingsremmend
Contra Indicatiemaag- of darmklachten, een bloedziekte, hersenbloeding of andere actieve bloeding,overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, zwangerschap
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Voltaren K Tabletten 12,5mg 20TB?