9365.666 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Spierpijn>Spierpijn crème

Voltaren Emulgel 1.16% 100GR

Voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers

10,49 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 3 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

    Kortingscodes zijn niet geldig voor dit product!
    Aanbiedingsprijs voor dit product geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Voltaren Emulgel bevat per gram 11,6 mg diclofenac diethylammonium en kan worden gebruikt om milde tot matige gewrichtspijn te verlichten, die veroorzaakt wordt door verergering van artrose van de knie of vingers. Het speciale aan deze gel is dat hij dankzij zijn dubbele werking naast pijnverlichtend ook ontstekingsremmend werkt. Met dank aan de unieke, gepatenteerde formule wordt Voltaren Emulgel goed opgenomen door de huid en dringt het snel door tot in de kern van de pijnlijke gewrichten. De speciaal ontwikkelde, niet-vette basis van de gel is uitstekend geschikt voor een massage van de knieën of vingers en geeft direct ontspanning en verkoeling.

Dosering

4 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zone gedurende maximaal 3 weken. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering.

Voltaren Emulgel 1.16% bij gewrichtspijn van knie en vingers (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Hoe te gebruiken?

Voor het eerste gebruik dient de verzegeling van de tube verwijderd te worden. Doorboor de verzegeling met de puntige bovenkant van de dop.

Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van Voltaren Emulgel op de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Was uw handen na gebruik van de Voltaren Emulgel, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren.

Waarschuwingen

Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Symptomen van een allergische reactie kunnen zijn: astma, piepen of kortademigheid, huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus. Bewaren beneden 30°C en buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Ingredienten

Samenstelling

1 g bevat 11,6 mg diclofenac diethylammonium.

Hulpstoffen

Carbomeer, macrogolcetostearylether, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, propyleenglycol, vloeibare paraffine, parfum cream 45 (bevattende benzylbenzoaat), gezuiverd water.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-voltaren-emulgel-100gram_19.pdf]

Heeft u een vraag over Voltaren Emulgel 1.16% 100GR?

Meer uit ons assortiment