Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.556 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Verbena Citroen (Lippia Citriodora Verbena) 2,5ml 2,5ML

Verbena verfrist de geest en geeft ijzerkracht en energie.

17,90
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 2,5ML
  • EAN: 8715542003823
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Verbena verfrist de geest en geeft ijzerkracht en energie. Het biedt steun wanneer aan iets nieuws begonnen moet worden. Het activeert de daadkracht en versterkt de spieren, vandaar dat verbena veel gebruikt wordt in sportoliën.

Sportolie: 10 druppels verveine, 2 druppels gember, 2 druppels zwarte peper, 5 druppels rozemarijn, 1 druppel pepermunt in 50 ml massageolie neutraal.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Verbena Citroen (Lippia Citriodora Verbena) 2,5ml 2,5ML?

Meer uit ons assortiment