Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Volatile Sinaasappel Bitter (Citrus Vulgaris) 5ML
Volatile Sinaasappel Bitter (Citrus Vulgaris) 5ML

Volatile Sinaasappel Bitter (Citrus Vulgaris) 5ML

4,75
  • Merk: Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542019947
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Heerlijke etherische olie met een brede, ondersteunende werking

Algemeen
De Volatile Sinaasappel Bitter (Citrus Vulgaris) etherische olie wordt ook wel pomeransolie genoemd. Deze olie heeft een heerlijke geur en een bevorderend effect bij onder meer een zenuwachtig gevoel, spanning, angsten, ter ondersteuning van de spijsvertering, bij een zeurend gevoel in het hoofd en bij verhoging. Bevordert een natuurlijke en gezonde nachtrust. Vormt een heerlijke combinatie met lavendel en geranium.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist