Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Kruizemunt 10ML

Etherische olie met een reinigende, verhelderende werking

9,60
  • Merk:  Volatile 
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542002666
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De geur en de werking van Volatile Kruizemunt zijn zachter dan die van normale pepermunt. Pepermunt werkt reinigend en verheldert de geest. Heel verfrissend is de geur van pepermunt in de auto. Om goed bij te blijven. Pepermunt geeft verlichting bij een zeurend gevoel in het hoofd, vooral wanneer deze veroorzaakt is door verkeerd eten of drinken. Wanneer de slapen ingewreven worden met een druppel pepermunt geeft dit direct verkoeling. Ter ondersteuning van de maag en bij een slechte adem een paar druppels pepermunthydrolaat oplossen in wat water en dit mengsel opdrinken.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Kruizemunt 10ML?