Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Volatile Hoofdhuid Olie 100ML
Volatile Hoofdhuid Olie 100ML
Volatile Hoofdhuid Olie 100ML1
Volatile Hoofdhuid Olie 100ML2

Volatile Hoofdhuid Olie 100ML

Korting 30%
Adviesprijs 12,71 8,89
  • Merk: Volatile
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8715542006145
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bij kriebelbeestjes

Algemeen
Volatile heeft een kant en klaar mengsel voor het bestrijden van kriebelbeestjes zoals luizen. Hierin zijn essentiële oliën van geranium, lavendel, rozemarijn en eucalyptus verwerkt. Deze oliën gemengd in een speciale verhouding hebben een zeer sterke werking. De olie is verkrijgbaar in 5 ml en 10 ml. Ook te gebruiken met Volatile shampoo neutraal.


Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Ingrediënten
Pelargonium graveolens, eucalyptus globulus, lavandula officinalis, rosmarinus officinallis, PRUMNUS AMYGDALUS, TRIDECETH-9, PEG 5 OCTANOATE, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE

Etiket

Bewaarinstructies

Essentiële oliën kunnen, als het flesje goed is dichtgedraaid, enkele jaren bewaard worden. Daarna neemt de kwaliteit langzaam af. De citrusoliën vormen een uitzondering op deze regel: zij dienen na opening binnen 1 jaar gebruikt te worden. Andere essentiële oliën daarentegen, zoals o.a. sandelhout, patchouli en vetiver kunnen na het openen jaren bewaard worden zonder in kwaliteit te verminderenhet openen jaren bewaard worden zonder in kwaliteit te verminderen

Waarschuwingen

Veiligheidsvoorschriften Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiëleolie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij abusievelijk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie ,bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!


Vragen & Antwoorden
Het product dat ik momenteel tegen hoofdluis gebruik lijkt niet goed te werken, wat nu?

Tegen de antihoofdluismiddelen is de hoofdluis steeds vaker resistent (ongevoelig). Als een middel niet werkt, probeer dan een middel waar een andere werkzame stof in zit.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist