9368.979 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Bergamot Italie (Citrus Aurantium) 10ML

Bergamot montert op, maakt zelfverzekerder en stimuleert het vertrouwen in de eigen intuitie

17,79
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542001638
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bergamot montert op, maakt zelfverzekerder en stimuleert het vertrouwen in de eigen intuïtie. Het schept helderheid en rust in vastgelopen situaties. Bergamot in combinatie met ylang-ylang is een weldaad na vermoeiende, stressvolle dagen.

Recept: 2 druppels bergamot en 2 druppels ylang-ylang verdampen in een aromalampje of toevoegen aan een basis massageolie.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Bergamot Italie (Citrus Aurantium) 10ML?