9368.785 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Basilicum (Ocimum Basilicum) 10ML

Goed te gebruiken bij angst, stress-situaties en gevoelens van wanhoop. Ook goed te gebruiken bij verkrampte, gevoelige spieren in een sportmassage

12,49
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542001577
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Basilicum is verwarmend en geeft nieuwe energie. Het geeft een beter zicht op de eigen emoties. Basilicum is goed te gebruiken bij angst, stress-situaties en gevoelens van wanhoop.

Recept voor verkrampte, gevoelige spieren: 50 ml basis massageolie, 20 druppels basilicum en 20 druppels marjolein.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Basilicum (Ocimum Basilicum) 10ML?

Meer uit ons assortiment