Home > Verzorgingsproducten > Mondverzorging > Mond- en gebitsongemakken > Droge mond

A. Vogel Spilanthes

Versterkt het mondslijmvlies en de gevoelige huid van de voeten (na het zwemmen)

Korting 15%
9,99 8,49
  • Merk: A Vogel 
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8711596278521
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A. Vogel Spilanthes versterkt het mondslijmvlies en de gevoelige huid van de voeten (na het zwemmen). Met name de weke delen van de huid zijn vaak extra gevoelig. Ze kunnen soms extra bescherming goed gebruiken. Spilanthes van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel ter versterking van deze weke delen, zoals de slijmvliezen in de mond en de gevoelige plekken op de voeten en tussen de tenen die na het zwemmen extra kwetsbaar kunnen zijn. 

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: 

- Beschermt het mondslijmvlies
- Beschermt de gevoelige huid van de voeten, tussen de tenen (na het zwemmen)
- 100% natuurlijk 


Dosering
Bij verzorging van het mondslijmvlies: 50 druppels in een half glas water; hiermee enige malen per dag spoelen. Niet doorslikken!

Bij verzorging van de voeten: met een watje of wattenstaafje, bevochtigd met enkele druppels Spilanthes, de gevoelige plekken enkele malen per dag deppen. Elke avond enkele watjes bevochtigen met enkele druppels Spilanthes en deze daarna gedurende ca. een uur op de gevoelige plekken tussen de tenen fixeren. Nadat de klachten zijn verdwenen Spilanthes nog enige tijd blijven gebruiken. Dit voorkomt het terugkeren van de klachten. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan. Voor gebruik schudden.

Waarschuwingen
Bij verzorging van het mondslijmvlies niet doorslikken!

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Ingredienten

SPILANTHES OLERACEA. Alcoholgehalte ca. 66% v/v

Vragen & Antwoorden
Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Kan het bezinksel in het flesje geen kwaad?

Absoluut niet. Schud het flesje altijd even voor u de druppels gebruikt, dan lost het bezinksel weer op. Het bezinksel wordt veroorzaakt door een plantenstof, tannine. Deze stof heeft verder geen negatieve invloed op de ondersteuning die het homeopathisch geneesmiddel of gezondheidsproduct biedt.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over A. Vogel Spilanthes?