Home > Gezondheid > Gezondheidsproducten > Luchtwegen > Keelverzachtend > Keelspray

A. Vogel Keelspray

Helpt snel de keel te verzachten

Korting 15%
9,99 8,49
  • Merk: A Vogel 
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711596579581
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A. Vogel Keelspray is speciaal ontwikkeld voor het verzachten van de keel(holte). Dankzij het unieke spraysysteem is A.Vogel Keelspray overigens heel gebruiksvriendelijk. Het brengt de verzachtende vloeistof namelijk precies op de plek waar u dat wilt. 

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: 

- Handige doseerspray
- Helpt snel de keel te verzachten
- Stimuleert de natuurlijke afweer
- Krachtig en natuurlijk
- Ook geschikt voor kinderen (aangepaste dosering) 


Dosering
6-10x daags tweemaal sprayen met tussenpozen van 2-3 uur. Maximaal 10 doseringen per dag. Kinderen van 4 tot 12 jaar: 6-10x daags eenmaal sprayen.

Etiket

Ingredienten:
Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix), echte salie (Salvia officinalis) 40,8% sorbitol alcohol SOJALECITHINE (Soja) verdikkingsmiddel (sucrosevetzuurester) smaakversterker (pepermuntolie). Alcoholgehalte ca. 43,5%

Allergenen:
Kan sporen bevatten van Soja


Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over A. Vogel Keelspray?