Home > Gezondheid > Geneesmiddelen > Aambeien > Uitwendige Aambeien

A. Vogel Hamamelis Aambeienzalf

Helpt snel en effectief bij aambeien

6,49
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld: maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A. Vogel Hamamelis Aambeienzalf helpt snel en effectief bij aambeien. De zalf bevat puur plantaardige ingrediënten die gezamenlijk helpen de jeuk tegen te gaan, een wondhelende invloed hebben en zorgen voor een sneller herstel van de huid.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Bij aambeien
- De aambeienzalf zorgt voor een sneller herstel van de huid
- 100% natuurlijk

Hoe te gebruiken?
Na de stoelgang de anus met koud water wassen, zorgvuldig afdrogen, zalf aanbrengen.

Waarschuwingen
Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij het gebruik van dit middel moet worden ontraden. Bij het aanhouden van de klachten is het verstandig een arts te raadplegen. Van deze zalf zijn geen bijwerkingen bekend.  De tube na gebruik goed sluiten en bij kamertemperatuur of koeler bewaren. (Zie houdbaarheidsdatum op verpakking/tube.)

Ingredienten

 

Samenstelling:
Hamamelis virginiana 8,7%
Hypericum perforatum 4,2%
Echinacea purpurea 2,8%
Tritici aestivi oleum 1,7%

Ingredienten:
Petrolatum, Adeps lanae, Cera flava

Allergenen informatie:
De zalfbasis bevat wolvet.

 

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik ongeveer effect verwachten?

Helaas kunnen wij hier geen specifieke tijd voor aangeven. Over het algemeen gaat het geleidelijk aan beter. Het effect verschilt per individu, mede door diverse meewegende factoren, waaronder: leefstijl, ernst van de klacht, voedingspatroon, etc.

Is dit product ook geschikt voor gebruik bij een anaal kloofje?

Zolang de huid gesloten is kunt u dit product toepassen. Is dit niet het geval dan dient u uw huisarts te raadplegen.

Is dit product ook geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over A. Vogel Hamamelis Aambeienzalf?