9375.333 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Vitotaal Goudpapaver 45CP

Voor een goede en gezonde nachtrust

Korting 20%
7,46 5,96
  • Merk:  Vitotaal
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8712812171039
  • Op voorraad:  38  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Zoals zijn botanische soortnaam 'Californica' al aangeeft, is Goudpapaver oorspronkelijk afkomstig uit Californië. De plant is daar zeker geen zeldzaamheid. In de zomer en herfst toveren massa's planten met hun heldergele, kelkvormige bloemen enorme gebieden om in een goudkleurige bloemenzee. In de volksmond wordt deze plant ook wel Slaapmutsje genoemd en dat is niet helemaal zonder reden. De plant bevat namelijk Alkaloïden. Dit zijn stoffen die helpen ontspannen en zo de nachtrust bevorderen. Goudpapaver wordt ook goed door kinderen verdragen.

Dosering
Volwassenen: 3 maal daags 1 capsule met een 1⁄2 glas water na de maaltijd innemen. Maximaal 6 capsules per dag. Kinderen: 1-2 maal daags 1 capsule. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Ingredienten

Samenstelling per capsule:
250 mg van het kruid van de Goudpapaver (Eschscholtzia californica met minimaal 5% rutine; plantaardige capsule: hypromellose. 

Bevat geen:
lactose, gluten, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitotaal Goudpapaver 45CP?

Meer uit ons assortiment