Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c>Vitamine c capsules

Vitals Vitamine C Biologisch Capsules 60CP

Het eerste echt hoog gedoseerde, natuurlijke én biologische vitamine C product

29,77
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717002313
  • Op voorraad:  45  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals Vitamine C 250mg Biologisch Capsules zijn de eerste vitamine C capsules die én een hoge dosis bevatten én volledig biologisch zijn. De capsules bevatten maar liefst 250 mg vitamine C per vegetarische capsule, zonder extra hulpstoffen! Vergelijk altijd het gehalte vitamine C per capsule.

Hoe werkt het?
Werking
Vitamine C heeft tal van gezondheidsbevorderende effecten. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem. Vitamine C draagt verder bij aan een normale energiestofwisseling en helpt om vermoeidheid te verminderen. Ook heeft vitamine C een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan een normaal psychologisch functioneren. Vitamine C levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Doordat vitamine C bijdraagt aan de vorming van collageen ondersteunt het een goede conditie van de bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Bovendien draagt vitamine C bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E en is het van belang voor de opname van ijzer uit plantaardige bron. De mens kan zelf geen vitamine C synthetiseren en is voor de vitamine C-voorziening volledig afhankelijk van de voeding. Vitamine C is wateroplosbaar en komt in het hele lichaam verspreid voor.

Gebruiksadvies
1-2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Ingredienten

Samenstelling per capsule:
250 mg vitamine C (uit biologisch amla fruit)
50 mg bioflavonoïden (uit biologisch amla fruit)

Hulpstoffen:
Hydroxypropylmethylcellulose, rijstconcentraat

Allergenen Informatie
Gegarandeerd vrij van:
Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Etiket

Download de:  etiket-vitals-vitamine-c-biologisch-capsules-60st.pdf

Ingredienten:
extract uit amla fruit* (Phyllanthus emblica bron van natuurlijke vitamine C en bioflavonoiden), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule). *van biologische oorsprong


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100