Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Groenlipmossel

Vitals Lyprinol Softgels 40CP

Groenlipmosselextract

Korting 25%
30,80 23,10
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 40CP
  • EAN: 8716717001002
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, dinsdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Lyprinol is een gestabiliseerd lipidenextract uit Nieuw-Zeelandse Perna Canaliculus. Deze groenlipmossel bevat een breed spectrum omega-3-vetzuren en andere vetoplosbare bestanddelen. Deze specifieke vetfractie van de groenlipmossel vormt de basis van Lyprinol. Sinds jaar en dag maakt de groenlipmossel (Perna canaliculus) deel uit van het dieet van Maori, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland. Kustbewoners die vaak rauwe groenlipmossel eten blijven gezonder en behouden tot op hogere leeftijd soepele en gezonde gewrichten vergeleken met stamgenoten die meer landinwaarts leven.
De groenlipmossel bevat net als andere zeedieren veel omega-3-vetzuren die belangrijk zijn voor een goede gezondheid. Groenlipmossel bevat echter ook zeldzame omega-3-vetzuren (zoals eicosatetraeenzuren) en andere gezonde vetten (waaronder sterolen) die in gewone visolie niet voorkomen.
Het krachtige geconcentreerde lipidenextract uit de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel vormt de basis van Lyprinol. Lyprinol bevordert het afweersysteem van de lichaamscellen op een volkomen natuurlijke en veilige wijze.
Omega-3-vetzuren worden ingebouwd in celwanden en worden in ons lichaam omgezet in zogenaamde prostaglandines, leukotriënen en tromboxanen. Deze lokale “boodschapperstoffen” zijn betrokken bij de regulatie van talloze biochemische processen waaronder de celdeling, bloeddruk, immuunreacties en zij ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.
Onze huidige Westerse voeding bevat in de regel te veel omega-6-vetzuren uit plantaardige oliën in verhouding tot omega-3-vetzuren uit vissen, schelpdieren en lijnzaadolie. Het is gunstig als de verhouding tussen de hoeveelheid omega-6- en omega-3-vetzuren in onze voeding ongeveer 2:1 is. De realiteit is dat velen van ons te weinig omega-3-vetzuren consumeren zodat de verhouding tussen omega-6- en omega-3-vetzuren kan oplopen tot 15:1 tot 20:1! Voldoende inname van omega-3-vetzuren ondersteunt het behoud van een goede gezondheid. Lyprinol levert hieraan een unieke bijdrage.
Lyprinol is primair bedoeld als krachtige ondersteuning van het afweersysteem. We beseffen het vaak niet maar een gezonde en evenwichtige immuunrespons is de basis voor gezonde, flexibele gewrichten en is ook belangrijk voor de gezondheid van onder meer longen en luchtwegen, bloedvaten, darmen, zenuwweefsel en huid. Lyprinol is niet irriterend voor de slijmvliezen.
De bovengenoemde werking van Lyprinol is 100 tot 200 keer krachtiger dan eicosapentaeenzuur, ongestabiliseerd en niet-gestandaardiseerd groenlipmosselpoeder, teunisbloemolie, zalmolie en lijnzaadolie.

Dosering
2x daags 2 softgels bij de maaltijd gedurende 4-6 weken of tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna voor onderhoud 2-3 softgels per dag bij de maaltijd. De geadviseerde dosis niet overschrijden. Voor een goed resultaat Lyprinol minimaal 8 tot 12 weken innemen. Bij minder goede verdraagbaarheid de dosis iets verlagen.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar. Koel en droog bewaren, niet aan zonlicht blootstellen. Eventuele karakteristieke geur en ondoorzichtigheid van het product doen geen afbreuk aan de kwaliteit.

Ingredienten

 

Samenstelling per softgel:
50 mg Nieuw-Zeelands groenlipmosselextract 

Hulpstoffen:
Olijfolie, sorbitolsiroop, glycerine, gelatine (softgelcapsule), antioxidant: vitamine E. 

Vrij van:
Lactose, gluten, conserveringsmiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen. GMO vrij.

Allergie-info:
Hoewel dit groenlipmosselextract geen eiwitten bevat is voorzichtigheid toch geboden bij weekdierenallergie. 


 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Lyprinol Softgels 40CP?