Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Overig

Vitals Fytoslank Capsules 60CP

Een kruidenpraparaat

24,95
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717003198
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals Fytoslank is een kruidenpreparaat. Het is algemeen bekend dat een gezond gewicht van belang is voor onder andere het behoud van een normale glucosestofwisseling, een gezond hart en soepele bloedvaten, en een normale functie van de gewrichten. Het is echter niet altijd eenvoudig om een gezond gewicht te bereiken en dit vervolgens te behouden. We bewegen over het algemeen niet voldoende en houden ons niet altijd aan een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Dit product kan een steun in de rug zijn bij het afslanken, als aanvulling op een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging.

Dosering
Dagelijks 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule bij de lunch met ruim water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering. FytoSlank is onderzocht als afslankkuur voor 3 maanden.

Ingredienten

Extract uit citrusvruchten (grapefruit [Citrus paradisi], sinaasappel [Citrus sinensis], bloedsinaasappel [Citrus sinensis]) en guarana-extract (Paullinia cupana), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat, vulstof: maltodextrine.

Samenstelling
per 2 capsules (dagdosering):  
Extracten uit citrus* en guarana (Sinetrol®) 900 mg
Waarvan polyfenolen (uit citrus) 810 mg
Waarvan flavanonen 180 mg
Waarvan cafeïne (uit guarana) 36 mg

* grapefruit [Citrus paradisi Macfad], sinaasappel [Citrus sinensis (L.) Osbeck], bloedsinaasappel [Citrus sinensis (L.) Osbeck]

 

 

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Fytoslank Capsules 60CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100