9375.293 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Vegan supplementen

Vitals Elementair Selenium Druppels 60ML

In vloeibare en ionische vorm

Korting 21%
16,95 13,39
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 60ML
  • EAN: 786601092322
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Door de corona-crisis en de toegenomen behoefte aan voedingssupplementen hebben de producenten van verpakkingsmaterialen moeite om de huidige vraag aan te kunnen. Hierdoor kunnen de Vitals producten tijdelijk voorzien zijn van een witte dop in plaats van hun unieke rode dop. Uiteraard is de kwaliteit van de voedingssupplementen ongewijzigd.


Algemeen
Vitals Elementair Selenium is een krachtig, geconcentreerd supplement op basis van zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen, afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Het is ontdaan van bij alle natrium en aangevuld met extra selenium in de vorm van natriumselenaat. Met gebruik van de zon wordt het vervaardigd door middel van een traditioneel en natuurlijk concentratieproces. Hierbij vindt er geen onnatuurlijk droogproces plaats. Daarbij komen deze vloeibare mineralen voor in ionische vorm, als elektrolyten. Dat wil zeggen niet in verbinding met andere elementen maar als losse elektrisch geladen deeltjes, opgelost in water. In deze vorm komen mineralen ook in ons lichaam voor en deze mineraalionen zijn dan ook goed opneembaar.

Selenium is essentieel voor de productie van schildklierhormonen. Ook ondersteunt selenium het immuunsysteem en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Daarnaast is het ook van belang voor het sterk en glanzend haar.

Vitals Elementair Selenium:
- op basis van zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen;
- is aangevuld met extra selenium in de vorm van natriumselenaat;
- is essentieel voor de productie van schildklierhormonen (selenium);
- ondersteunt het immuunsysteem (selenium);
- draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade (selenium);
- voor sterk en glanzend haar (selenium);
- in goed opneembare vorm.

Dosering
Neem met de Opti-Dose druppelaar 1 ml per dag of zoals geadviseerd. Voeg de druppels toe aan water, vruchtensap of voedsel. Schudden voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 ml

 

 

RI*

Chloride (uit CMD**)

61 mg

8%

Magnesium (uit CMD)

21 mg

6%

Selenium (uit CMD, natriumselenaat)

100 mcg

182%

* Referentie inname
** CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).

Ingrediënten
Gezuiverd water, zeewaterconcentraat (CMD), voedingszuur: citroenzuur, natriumselenaat, conserveermiddel: kaliumbenzoaat (<0,1 %).

Allergenen informatie
Bevat geen: gluten, lactose, soja, GMO en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Elementair Selenium Druppels 60ML?

Meer uit ons assortiment