Hoofdpagina>Vitamines>Chroom>Chroom druppels

Vitals Elementair Chroom Druppels 60ML

In vloeibare en ionische vorm

Korting 20%
16,95 13,56
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 60ML
  • EAN: 786601090328
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals Elementair Chroom is een krachtig, geconcentreerd supplement op basis van zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen, afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Het is ontdaan van bij alle natrium en aangevuld met extra chroom in de vorm van chroomchloride. Met gebruik van de zon wordt het vervaardigd door middel van een traditioneel en natuurlijk concentratieproces. Hierbij vindt er geen onnatuurlijk droogproces plaats. Daarbij komen deze vloeibare mineralen voor in ionische vorm, als elektrolyten. Dat wil zeggen niet in verbinding met andere elementen maar als losse elektrisch geladen deeltjes, opgelost in water. In deze vorm komen mineralen ook in ons lichaam voor en deze mineraalionen zijn dan ook goed opneembaar.

Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden en draagt bij aan een normale vertering van koolhydraten, vetten en eiwitten.

Vitals Elementair Chroom:
- op basis van zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen;
- is aangevuld met chroomchloride dat helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden;
- draagt bij aan een normale vertering van koolhydraten, vetten en eiwitten (chroomchloride);

- in goed opneembare vorm.

Dosering
Neem met de Opti-Dose druppelaar 1 ml per dag of zoals geadviseerd. Voeg de druppels toe aan water, vruchtensap of voedsel. Schudden voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 ml

 

 

RI*

Chroom (chloride)

200 mcg

500%

Chloride (uit CMD**, chroomchloride)

61 mg

8%

Magnesium (uit CMD)

21 mg

6%

* Referentie inname
** CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium).

Ingrediënten
Gezuiverd water, zeewaterconcentraat (CMD), voedingszuur: citroenzuur, chroomchloride, conserveermiddel: kaliumbenzoaat (<0,1%).

Allergenen informatie
Bevat geen: gluten, lactose, soja, GMO en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Elementair Chroom Druppels 60ML?

Meer uit ons assortiment