DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Vitals Acetyl-L-Carnitine Capsules 60CP
Vitals Acetyl-L-Carnitine Capsules 60CP
Vitals Acetyl-L-Carnitine Capsules 60CP1
Vitals Acetyl-L-Carnitine Capsules 60CP2

Vitals Acetyl-L-Carnitine Capsules 60CP

20% korting
19,9624,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Vitals
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717002863
  • NUT-nummer: PL_AS 1129/37

×

of

Productbeschrijving

De geacetyleerde vorm van carnitine

Algemeen

Vitals Acetyl-L-Carnitine bevat 500 mg per plantaardige capsule en biedt een bron van acetyl-L-carnitine (ALCAR). Dit aminozuur behoort tot de categorie semi-essentiële aminozuren, wat betekent dat het lichaam het deels zelf kan produceren, maar ook deels afhankelijk is van voeding om aan de dagelijkse behoefte te voldoen. In de natuur zijn er ongeveer vijfhonderd aminozuren, waarvan twintig als fundamentele aminozuren fungeren, nodig voor eiwitopbouw in het menselijk lichaam. Deze fundamentele aminozuren zijn onderverdeeld in de categorieën 'essentieel', 'semi-essentieel' en 'niet-essentieel'. L-carnitine, waar ALCAR van afgeleid is, komt voornamelijk voor in (rood) vlees en in mindere mate in plantaardige voedingsmiddelen.

De Vitals supplementen zijn vanaf nu terug te vinden in een nieuwe, duurzame verpakking. Het doosje is van PaperWise karton gemaakt. PaperWise is een CO2-neutraal product waarbij landbouwafval die overblijft na de oogst van boeren, gebruikt wordt als grondstof voor papier en karton. Het PaperWise karton is uitstekend geschikt voor recycling (tot wel zeven keer, net als FSC-papier) en kan daarom gewoon in de oud-papierbak. Tevens worden boeren met het gebruik van PaperWise ondersteunt in ontwikkelingslanden. Daarnaast zijn het potje en de etiket gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Een recyclebare verpakking is een belangrijke stap richting een circulaire economie, met als voordeel een verminderde druk op het milieu (door het verkleinen van de afvalberg en afname van CO2-uitstoot).

Vitals Acetyl-L-Carnitine:

  • geacetyleerde vorm van L-carnitine
  • semi-essentieel aminozuur
  • in een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bron

Dosering
Als voedingssupplement voor volwassenen, 2-3 capsules per dag tussen de maaltijden door met water innemen, of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

Acetyl-L-carnitine

1000 mg

Ingrediënten
N-acetyl-L-carnitine-HCl, vegetarische capsule (pullulan uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstconcentraat (Oryza sativa).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: