Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium capsules

Vitakruid Magnesium Tauraat Vega-Capsules 100CP

De toegevoegde vitamine B6 is van belang voor een goede opname van zowel het magnesium als de taurine.

Korting 15%
23,50 19,97
  • Merk:  Vitakruid 
  • Inhoud: 100CP
  • EAN: 8717438690063
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Deze vorm van magnesium heeft een hoge biologische beschikbaarheid. De toegevoegde vitamine B6 is van belang voor een goede opname van zowel het magnesium als de taurine. Het bevat vitamine B6 in de biologisch actieve vorm pyridoxaal-5-fosfaat. De verbetert de opname van Magnesium en is niet stapelbaar, zoals de synthetische vorm van B6 (pyridoxine HCl) wel stapelbaar is.

Hoe werkt het?
Werking
Magnesium is voor de mens een belangrijk element. In de voeding is het aanwezig in verse groene groenten, volle granen, noten en zaden. Magnesium speelt een rol bij de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en draagt bij aan een normale spierwerking. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Ook draagt magnesium bij aan de instandhouding van normale botten. Gezonde volwassenen wordt aanbevolen om dagelijks 300-400 magnesium in te nemen.
Taurine vervult in het lichaam een functie als neurotransmitter in de hersenen. Het is tevens een antioxidant en draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Taurine heeft een gunstige invloed op hart, spieren, ogen, hersenen, lever en galblaas.
Magnesium Tauraat van Vitakruid heeft een hoge opneembaarheid. De toevoeging van vitamine B6 is van belang om de gunstige invloed van magnesium en taurine te ondersteunen.

Dosering
Neem 1 -4 capsules per dag (bij voorkeur bij de avondmaaltijd en/of voor het slapen gaan) tenzij anders wordt voorgeschreven.

Waarschuwingen
Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Ingredienten

Ingrediënten
Aminozuur, mineraal, vitamine, hypromellose (capsule), magnesium stearaat (antiklontermiddel)Samenstelling
                                    hoeveelheid RI*

Magnesium (tauraat)   60 mg     16%
L-taurine (magnesiumtauraat) 750 mg

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 1,5 mg 107%


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitakruid Magnesium Tauraat Vega-Capsules 100CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 67