Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen vrouw>Supplementen overgang

Vitakruid Feminosan Tabletten 60TB

Voor bij de overgang

20,46

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Vitakruid
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8717438690032
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen

Vitakruid Feminosan is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor tijdens de overgang. Veel supplementen voor tijdens de overgang bevatten slechts één a twee werkzame ingrediënten. Vitakruid heeft daarentegen gekozen voor een complete formule bestaande uit rode klaver, hop en angelica sinensis in combinatie met OPC. Rode klaver en hop zijn twee bronnen van fyto-oestrogenen uit biotoop. Angelica sinensis verbetert de energie. Om de opname en de werkzaamheid van rode klaver, hop en angelica te stimuleren is er magnesium, L-taurine en OPC (druivenpitextract) aan dit product toegevoegd. Magnesium is belangrijk voor de botaanmaak en het behoud van sterke botten en is tevens goed voor de stemming.

Dosering
Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij het ontbijt innemen, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

 

 

RI*

OPC (druivenpitextract 95%)

70 mg

-

Rode Klaver (40% extract)

100 mg

-

Hop extract (12½:1)

125 mg

-

Angelica Sinensis

100 mg

-

Magnesium

125 mg

33%

L-Taurine

250 mg

-

Ingrediënten
L-Taurine, Magnesium, Hop extract (Humulus lupulus), Angelica sinensis (Engelwortel), Rode Klaver extract (Trifolium pratense), Oligomere pro-anthocyanidinen (OPC), siliciumdioxide (vulmiddel), magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), Polysorbaat.

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Informatie folder
Download de:  Feminosan.pdf
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Vitakruid Feminosan Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment