9375.305 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium capsules

Virtuoos Magnesium Gold Capsules 90CP

Voedingssupplement met magnesium dat kan bijdragen aan de fitheid van de (top)sporter

34,50
  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8718444860150
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen

Virtuoos Magnesium Gold is een voedingssupplement met het essentiële mineraal magnesium. Magnesium speelt een zeer belangrijke rol bij veel stofwisselingsreacties in het lichaam. Zo draagt het mineraal bij aan de fitheid en is het goed voor de spieren. Magnesium draagt bij aan een normale spierwerking en houdt de spieren soepel. Daarnaast ondersteunt magnesium bij het functioneren van het zenuwstelsel en speelt het een rol in het proces van celvernieuwing. Tevens ondersteunt magnesium bij het behouden van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam. Bij intensief sporten is er een grotere behoefte aan magnesium en daarnaast is verliest het lichaam meer magnesium via zweet. Vooral duursporters kunnen daarom profijt hebben van extra magnesium.

Virtuoos Magnesium Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.Tevens geschikt voor vegetariërs.

Dosering
Drie maal daags 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules

 
RI* Verbinding
Magnesium (als bisglycinaat) 375 mg 100% Bisglycinaat
Vitamine B6 1.4 mg 100% Pyridoxine HCI
BioPerine™ 6 mg    

*Referentie-inname

Ingrediënten

Mineraal, aardappelzetmeel (vulstof), zonnebloemlecithine (flowverbeteraar), hypromellose (capsulehuls), zonnebloemolie (flowverbeteraar), BioPerine®, vitamine, titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls)

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos Magnesium Gold Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment