Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Gal en lever supplementen

Virtuoos Detox Power Gold Capsules 30CP

Mariadistel ondersteunt de reinigende werking van de lever

28,00
  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8718444860044
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Virtuoos Detox Power Gold is een voedingssupplement dat is verrijkt met mariadistel, Curcuma longa, Saberry™ en granaatappelextract. Het supplement bestaat voor het grootste gedeelte uit mariadistel. Mariadistel is een kruid dat de reinigende werking van de lever ondersteunt. Op deze manier helpt Detox Power Gold bij het reinigen van het lichaam en het verwerken van afvalstoffen. Doordat een (top)sporter hoog intensief traint produceert het lichaam meer afvalstoffen. Dit kan een reden voor een sporter zijn om de lever bij de reiniging extra te ondersteunen. Naast mariadistel bevat dit supplement Curcuma longa dat tevens de reiniging van de lever ondersteunt. Bovendien is dit supplement verrijkt met granaatappelextract en Saberry™, een speciaal extract van de Indiase kruisbes waar Virtuoos patent op heeft aangevraagd.

Virtuoos Detox Power Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.

Dosering
Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Kruidenpreparaten met mariadistel kunnen de werkzaamheid van verschillende geneesmiddelen verminderen of versterken. Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Hoge dosering kan tot diarree leiden.

Droog, koel en donker bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Mariadistel extract 80% silymarin 225 mg
Saberry ™ 225 mg
Granaatappel extract 75 mg
Curcuma longa extract 10:1 75 mg
Ingrediënten
mariadistelextract, saberry™, HPMCellulose (capsulehuls), granaatappelextract, curcumaextract, titaniumdioxide (capsulehuls).

Informatie folder
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos Detox Power Gold Capsules 30CP?