Hoofdpagina>Sport>Aminozuren>Aminozuren tabletten

Virtuoos Beta-Alanine Gold Capsule 90CP

NZVT gekeurd voedingssupplement met beta-alanine

31,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Virtuoos 
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8718444860204
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Virtuoos Beta-Alanine Gold is een voedingssupplement met het aminozuur beta-alanine en is in het bijzonder ontwikkeld voor topsporters. Met de inname van beta-alanine wordt de hoeveelheid carnosine in de spieren verhoogd. Carnosine helpt spierverzuring tegen te gaan en beschermt de spiercellen tegen beschadiging, waardoor de trainingsresultaten verbeterd kunnen worden. Beta-alanine werkt met name bij kortdurende intensieve inspanningen van 1 tot 6 minuten.

Virtuoos Beta Alanine Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.

Dosering
Voor de oplaadfase wordt in de praktijk een inname van tussen de 4 en 6 gram geadviseerd. In een periode van 5 tot 6 weken zorgt dit voor significante toename van de hoeveelheid carnosine. Na de oplaadfase blijkt een halve dagelijkse dosering (2 tot 3 gram) voldoende om de voorraad carnosine te stabiliseren. 9 weken na het stoppen van suppletie komt u qua carnosine-waarde weer op het startniveau uit.

Gebruik in overleg met de begeleider. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Inname van 1 gram per keer kan kort na inname tintelingen in handen, vingers en gezicht veroorzaken (paresthesie). Hoge inname kan ook voor tintelingen in armen, gezicht en handen zorgen (paresthesie). Spreidt u de dosering daarom over de dag.

Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
ß-alanine 500 mg
Ingrediënten
β-alanine, amylum solani (vulstof), HPMCellulose (capsulehuls), talcum (flowverbeteraar), lecithine (flowverbeteraar), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls).
Informatie folder

Heeft u een vraag over ?