Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine b>Vitamine b12

Virtuoos B12 Gold Capsules 30CP

Vegetarische capsules voor (top)sporters

19,99
  • Merk:  Virtuoos 
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8718444860136
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Virtuoos B12 Gold Capsules is aan te bevelen voor sporters. Het is voor sporters erg belangrijk om er op te letten voldoende vitamine B12 binnen te krijgen, ongeacht wat voor sport u doet. Vitamine B12 heeft tal van eigenschappen waar iedere ambitieuze sporter van profiteert. Zo kan vitamine B12 de aanmaak van rode bloedcellen ondersteunen en kan het bijdragen aan de aanmaak van cellen en weefsels. Vitamine B12 levert ook een bijdrage aan stofwisselingsprocessen om voeding om te zetten in de energie. Die energie is nodig voor alle lichaamsfuncties én om goede prestaties te kunnen leveren. Verder kan vitamine B12 helpen om vermoeidheid en moeheid te verminderen en is het goed voor het concentratievermogen. Bovendien ondersteunt B12 de afweer van het lichaam.

Vitamine B12 zit in dierlijke producten. Voor vegetariërs is de inname van vitamine B12 daarom een extra aandachtspunt. Veganisten wordt aangeraden extra vitamine B12 te slikken als aanvulling op de voeding. Voor de opname van vitamine B12 is de stof Intrinsic Factor nodig. Dit eiwit wordt in de maag aangemaakt en zorgt voor de opname van vitamine B12 in de dunne darm. Om vitamine B12 op te nemen is het dus van belang dat de maag goed functioneert.

Virtuoos B12 Gold Capsules bevat een hoge dosering vitamine B12 in de vorm van het stabiele cyanocobalamine. Het Branded Ingredient BioPerine verbetert de opname van vitamine B12 door het lichaam. Voor wie naast de voeding een hoge dosis vitamine B12 wil gebruiken is B12 Gold van Virtuoos een uitstekende keuze.

NZVT-gecertificeerd
B12 Gold kan met zekerheid door topsporters gebruikt worden. B12 Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Dosering
1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd

Ingredienten

Amylum solani(vulstof), HPMC (capsulehuls), Cyanocobalamine 1% in mannitol, Bioperine.

Samenstelling
1 capsule bevat
Vitamine B12 500 mcg 20000% ADH
Cyanocobalamine BioPerine™5 mg

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Allergie informatie
Dit product is vrij van bekende allergenen.

 

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos B12 Gold Capsules 30CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 69