Neussprays & Neusdruppels
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Luchtwegen>Neus & vrijer ademen>Neussprays & neusdruppels

Vicks Neusspray First Defence 15ML

Pakt besmettingsbronnen aan vanaf het begin

9,95
  • Merk:  Vicks 
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 5000174734201
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld: maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vicks Neusspray First Defence is een microgel neusspray waarmee u verkoudheid op een andere manier kan aanpakken in het eerste stadium van een verkoudheid. Dit geeft u de mogelijkheid om de ontwikkeling van ongewenste verkoudheidssymptomen te verstoren en daarmee de manier waarmee u met een verkoudheid omgaat te veranderen. 0cm 0cm 0pt">Hoe werkt het?

0cm 0cm 0pt">Vicks First Defense is een microgel neusspray dat samenwerkt met uw natuurlijke afweersysteem. Het werkt als volgt: 0cm 0cm 0pt">1- Omkapselen. De microgel vloeit naar de neusholte waar het ziekteverwekkers omkapselt

0cm 0cm 0pt">2- Inactiveren. De microgel inactiveert de ziekteverwekkers

0cm 0cm 0pt">3- Verwijderen. Het stimuleert de natuurlijke afscheiding van slijmvlies om de ziekteverwekkers te verwijderen. 0cm 0cm 0pt">Waarom een neusspray? 0cm 0cm 0pt">Vicks First Defense heeft de vorm van een neusspray zodat het het diepe deel van de neusholte waar ziekteverwekkers zich nestelen en vermenigvuldigen bereikt. 0cm 0cm 0pt">  0cm 0cm 0pt">Wanneer moet u Vicks First Defense gebruiken?

0cm 0cm 0pt">Start het gebruik bij risico of de eerste tekenen(binnen 16 - 36 uur). De ziekteverwekkers hebben zich dan nog niet kunnen vermenigvuldigen en verspreiden. 0cm 0cm 0pt">
Snelle aktie 

Door snel aktie te ondernemen zodra de eerste tekenen zich aandienen kunt u waarschijnlijk minder last hebben van de ontwikkeling. Zo kunt u blijven doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.
 0pt">De eerste tekenen kunnen bijvoorbeeld zijn (binnen 16 - 36 uur):0pt">- Kriebelhoest

0pt">- Niezen

0pt">- Zere keel

0pt"> 

Terwijl u Vicks First Defense gebruikt is het normaal dat een tijdelijk prikkelend gevoel, niesbuien en/of loopneus kunnen optreden. Dit zijn tekenen dat Vicks First Defense actief is. 

Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Bij zwangerschap en of het geven van borstvoeding dient u alvorens gebruik eerst overleg te plegen met uw huisarts.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vicks Neusspray First Defence 15ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 42