DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50MLvichy
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50MLdermacosmetica logo
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50MLstappen
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50MLaanbevolen
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50MLhydraterende textuur
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50MLbestanddeel
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50MLvoordelen
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML8
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML9
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML10

Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème 50ML

40 reviews

18,9619,95
  • Merk: Vichy
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 3337875660617
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 6 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Anti-onzuiverheden dag- én nachtcrème die matteert en tot 24 uur hydrateert

Algemeen
De Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème heeft een ultralichte textuur op waterbasis, die verstopping van de poriën bovendien voorkomt. Speciaal geformuleerd voor een huid die vet is en neigt naar acne. Met een unieke formule, omdat het een naar acne neigende huid niet op één, maar op twee manieren effectief behandelt. Zo werkt het enerzijds op het verminderen van onzuiverheden, terwijl het product ook hydrateert.

Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème:
  • Zuivert en vermindert puistjes, mee-eters en imperfecties
  • Hydrateert tot 24 uur lang
  • Matteert en reguleert talg gedurende de dag
  • Vermindert de zichtbaarheid van poriën
  • Vernieuwt het huidoppervlak door dode huidcellen mild te verwijderen
  • Verrijkt met actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder Salicylzuur en Hyaluronzuur
  • Versterkt de huid barrière, door de formule verrijkt met Bifidus-extract uit probiotica, en wapent deze tegen agressies (zoals luchtvervuiling) van buitenaf
  • Verrijkt met Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, rijk aan 15 mineralen
  • Doet de huid na gebruik stralen
Belangrijkste bestanddelen van Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème
- Hyaluronzuur, van natuurlijke oorsprong: deze stof staat erom bekend dat het de hydratatie verbetert en de huid voller doet ogen.
- Salicylzuur, van natuurlijke oorsprong: een exfoliërend ingrediënt werkt aan imperfecties en de huid gladmaakt.

Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème volgens onderzoek / gebruikerservaring
Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème zuivert en vermindert acne, mee-eters en imperfecties, volgens onderzoek.
Vichy’s huidverzorging voor dagelijks gebruik is uitvoerig getest. Zo scoort Phytosolution dagcrème uit onderzoek lokaal gezien op:
• Imperfecties: -42%*
• Mee-eters: -31%*

En over het algemeen:
• Restlittekentjes: -62%*
• Stralendheid: + 26%*
*Klinische score op 50 vrouwen met een vette huid met neiging tot acne, inclusief een gevoelige huid. Toepassing tweemaal per dag, gedurende 8 weken.

Hoe Vichy Normaderm Acne-Prone Skin Dagcrème te gebruiken
Aanbrengen in de ochtend en in de avond op een gereinigd gezicht, waarbij de oogcontouren worden vermeden.

Tip: ook handig als basis voor onder make-up.

Over Vichy
Vichy werd in 1931 opgericht door de pionierende medicus Dr. Prosper Haller. Het is een Frans merk dat zich specialiseert in de behandeling van een gevoelige huid. Vichy vindt letterlijk zijn oorsprong in Auvergne, Frankrijks befaamde vulkanische regio, waar alle producten worden geproduceerd.
Ingrediënten

Aqua / Water - Glycerin - Salicylic Acid - Isononyl Isononanoate - Butylene Glycol - Kaolin - Zinc Sulfate - Bifida Ferment Lysate - Sodium Hydroxide - Sodium Polyacrylate - Sodium Hyaluronate - Sodium Benzoate - Phenoxyethanol - Ascorbyl Glucoside - Caprylyl Glycol - Hydrolyzed Algin - Trisodium Ethylenediamine Disuccinate - Biosaccharide Gum-1 - Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer - Parfum / Fragrance

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren.

Reviews40 reviews

8/10 op basis van 40 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

wendy

15 november 2021

nice one. especially useful for oily skin with acnes. I love this product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Monique

10 oktober 2021

Vichy Phytosolution Dagcrème heeft een uitstekende uitwerking op mijn gezicht. Heel zuinig in gebruik,en het ruikt ook heel lekker. Bij DOD is het vandaag besteld Morgen in huis. Super netjes verpakt en de levering is altijd optijd. Klantvriendelijkheid is Top!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Linda

18 augustus 2021

Mijn huid is rustiger geworden. Ik had last van oneffenheden. Fijne crème die ik ook voor de nacht gebruik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Chris

5 juni 2021

Fijne milde crème voor een acnegevoelige huid!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Tia

9 april 2021

I love this product especially for my sensitive skin

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anke

26 maart 2021

Hele fijne dagcrème. Structuur is als gel, wat fijn smeert en snel in de huid trekt. Ik gebruik deze nu in plaats van de "gewone" normaderm

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

SabineH

5 oktober 2020

Geen hoge beoordeling, want helaas matcht de Vichy - Normaderm Phytosolution dagcrème niet met mijn huid. Toen ik de crème in gebruik nam was ik in eerste instantie aangenaam verrast. Een mooie vormgeving en hygiënisch doseerpompje. Na mijn huid gereinigd te hebben met de bijpassende reinigingslotion smeerde ik de dagcrème op. De subtiele lichte geur viel op en de crème voelt heel licht aan. 1 à 2 pompjes zijn genoeg om ruim te smeren. Mijn gevoelige huid reageerde gelukkig niet met roodheid, maar het trok niet fijn in of zelfs helemaal niet. De hele dag voelde ik de crème op mijn huid liggen, dit vind ik onprettig. Het meest jammere vind ik dat na een paar weken gebruik de onzuiverheden juist toenamen in plaats van afnamen. Dus ik vrees dat het geen match is met mijn huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Tess1606

4 oktober 2020

Vichy - Normaderm Phytosolution dagcrème ben ik nu enkele weken aan het gebruiken. Zelf ben ik 32 en heb nog steeds last van een vettige huid, zeker in de T-zone. Ik vind het belangrijk om een prettig aanvoelende dagcreme te hebben die mijn huid niet uitdroog zodat je het gevoel van een trekkende huid hebt de hele dag. Het product is een fijn formaat en de verpakking ziet er netjes uit. Ook de groene kleur trekt mij wel aan. Er zit een handig pompsysteem op voor dagelijks gebruik en 1-2 pompjes is meer dan genoeg om je gehele gezicht en hals mee in te smeren. De creme zelf lijkt erg vloedbaar maar de structuur is erg prettig. Het voel gelijk fris en verzorgend aan ookal vind ik de geur niet zo lekker. Het ruikt eerder chemisch dan fris. De creme laat geen vervelend laagje achter en je make-up kan er prima overheen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Jacky

2 oktober 2020

Helaas niet het juiste product voor mijn onzuivere huid. Wanneer ik de dagcreme sochtends opsmeer, heb ik niet het fijne gehydrateerde gevoel wat je wilt krijgen, maar na een half uur alweer een trekkend gevoel. Ook heb ik niet het idee dat het helpt tegen de onzuiverheden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

rowien

2 oktober 2020

Wat een top product! Ik heb last van een onzuivere huid met daarbij wat grove poriën. Ik heb de face wash, toner en de dagcreme gekocht. Ik gebruik het nu al 4 dagen 2 maal per dag en ik merk al goed het verschil! Ik heb bijna geen onzuiverheden meer en ook mijn poriën zijn kleiner geworden. Het product voelt ook super fijn aan op de huid (meeste huidproducten prikken een beetje op mijn huid, deze niet!).

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Let's Sparkle

1 oktober 2020

Ik gebruik nu 2maal daags de verzorging van Vichy Normaderm Phytosolution. Ik ben zelf schoonheidsspecialist en heb een huid die snel vet is met extra veel talgproductie en mijn huid neigt naar acne. Het product zit in een flesje van glas met pompsysteem. Dit is een pluspunt met oogpunt op hygiëne. Een minpuntje is dat je nooit alles eruit kunt halen en er uiteindelijk een klein beetje product in achter blijft wat zorgt voor wat verspilling. Ook heeft het product geen SPF bescherming. Het product ruikt prettig fris en zacht. De verzorgingsgel vind ik helaas niet goed. Het is een gelachtige substantie die makkelijk uitsmeerd waardoor je er lang mee kunt doen.. Helaas raken mijn poriën meer verstopt van deze crème.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jenny

27 september 2020

Afgelopen maand heb ik deze crème gebruikt. Ik heb deze gebruikt in combinatie met de Phytosolution - Intensief Zuiverende Gel. Reden om deze producten te gebruiken was voor mij de vettere huid in de warme zomermaanden, waardoor ik ineens sinds lange tijd weer acné begon te krijgen. De crème heb ik tweemaal per dag gebruikt. De geur is vrij neutraal, wat ik prettig vind in een crème want ik hou niet van sterk geparfumeerde crèmes. ’s Ochtends gebruik ik één pompje. Dat is voldoende voor om mijn huid volledig in te smeren. De crème voelt erg licht aan en trekt snel in, waardoor ik niet lang hoef te wachten om make-up aan te kunnen brengen. ’s Avonds kies ik voor extra verzorging en gebruik ik twee pompjes. Ondanks de lichte structuur verzorgt de crème mijn huid goed, zonder deze vet te maken. Daardoor verdween de acné en heb ik geen zichtbare poriën meer. Wat mij betreft dus zeker een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Joyce

26 september 2020

De dagcrème heeft een hele lichte textuur en is prettig om aan te brengen, je hebt maar een klein beetje nodig. Dit is handig te doseren met het pompje. Het ruikt ook niet te sterk. Je smeert het makkelijk uit en het trekt ook snel in de huid. Wat ik wel fijn vind is dat m’n gezicht later op de dag niet droog aanvoelt. Na de eerste dagen gebruik merkte ik dat ik direct een zachtere huid had. Mijn huid is erg gevoelig, maar ik ben echt verrast over de resultaten en heb nog geen vervelende huidreacties ervaren. De dagcreme maakt m’n gezicht minder onzuiver, rustiger en het voelt zachter aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

ASYM

25 september 2020

Ik heb de vichy Phytosolution Hydraterende dagcreme nu ongeveer een maand gebruikt en ik merk al aardig verschil ib mijn huid. Ik ben 16 en heb veel last van acne rondom mijn wangen en kin. Ik gebruik sinds kort medicijnen in verband met mijn acne en deze zorgen ervoor dat mijn huid heel erg uitdroogt. De dermatoloog had een goede hydraterende dagcreme aangeraden en ik heb veel goede ervaringen met vichy, en dit product is geschikt voor de onzuivere huid, dus ik wilde graag deze dagcreme proberen. Het bevalt me helemaal goed, want het doet wat je kunt verwachten van een dagcreme. Mijn gezicht voelt heel zacht aan gedurende de hele dag. Als ik een keer ben vergeten te smeren, merk ik al dat mijn huid trekkerig gaat aanvoelen. Ik gebruik de crème elke dag en kan eigenlijk niet meer zonder. Mijn acne is verminderd, maar dit komt waarschijnlijk door de medicijnen. Wat ik wel een minpunt vind, is dat deze crème geen spf bevat. Verder wel een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jr89

24 september 2020

Het is, net zoals de reinigingsgel een erg fijne verpakking, van glas en met een pomp. Fijn en handig in gebruik en ook om mee te nemen op reis. Ik gebruik dit product 2 keer per dag na de reinigingsgel. Het product zorgt ervoor dat mijn huid weer zacht aanvoelt, en ik heb de afgelopen tijd duidelijk gemerkt dat ik minder puistjes heb dan voorheen. Dit is zo sinds dat ik het product ben gaan gebruiken. Voorheen gebruikte ik namelijk geen vaste gezichtsverzorging. De crème droogt ook mooi op, en voelt niet plakkerig. Het product heeft mij dus erg geholpen met mijn puistjes en zorgt voor een mooie egale huid. Alleen de geur vind ik iets minder fijn en moest ik behoorlijk aan wennen. Dit ruik je niet meer zodra je je gezicht goed hebt ingesmeerd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Hollywood

22 september 2020

Mijn dochter en ik hebben allebei last van een onzuivere huid, mijn dochter zit aan het begin van de puberteit, ik ben eind 30 jaar. Mijn dochter is heel erg tevreden over de crème. Het droogt haar puistjes sneller uit en ze heeft minder last van puistjes. Ook vindt ze de crème fijn uitsmeren. Zelf vind ik de crème ook fijn uitsmeren, je hebt weinig van de crème nodig. Dat de crème in een glazen flesje zit vind ik wel mooi maar handiger zou ik het vinden als de verpakking van kunststof zou zijn. Dan blijft het flesje zeker heel als een onvoorzichtige puber het laat vallen. Mijn gezicht blijft lang na het smeren van de crème plakkerig aanvoelen, mijn dochter heeft hier geen last van. Voor ons doet de crème wat het belooft, we krijgen er een zuiverdere huid voor. Wel vinden we de crème beter passen bij de huid van mijn dochter.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Daniellevs

22 september 2020

Ik heb wisselende gevoelens tegen over dit product. Ik heb de crème samen met de zuiveringsgel gebruikt voor zo’n 6 weken. Hierna ben ik gestopt met het gebruiken ervan. De reden hiervoor: meer acne en oneffenheden. De hoofdreden dat ik dit product heb geprobeerd is juist voor dat probleem. De geur van de crème vond ik voor mijn mening iets te plantaardig. Er zitten zeker ook pluspunten aan het product. Het flesje is een mooi design en is handig gemaakt met een pompje. De substantie is ook fijn, zacht en droogt mat op. Voor mij heeft de crème helaas niet gewerkt, maar ik kan mij wel voorstellen waarom het bij andere mensen wel zou helpen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Carolien

20 september 2020

Fijne dagcreme. Zeker voor mensen zoals ik die op iets latere leeftijd nog steeds niet altijd een zuivere huid hebben. Voelt licht aan op je huid en niet zo’n dikke plamuur laag. Ik mis alleen de spf waardoor ik alsnog vet op m’n huid moet smeren.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Chant36

19 september 2020

Deze dagcrème is een fijne gelcreme. Licht van structuur en smeert gemakkelijk uit. Je hebt weinig van het product nodig. Ik gebruik ongeveer 1 a 1.5 pompje voor mijn hele gezicht. De crème ruikt lekker fris.De verpakking is een klein glazen flesje. Door het pompje is het erg hygiënisch in gebruik! Ik merk helaas wel een toename aan onzuiverheden in mijn gezicht. Er komen veel puistjes op die erg pijnlijk zijn. In mijn geval zou ik het product dus niet aanbevelen maar de reactie is dus erg persoonlijk. Voor mij doet het in ieder geval niet wat het belooft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sandra90

18 september 2020

De dagcrème zit in een handig flesje met een doseerpomp, hierdoor heb je de juiste hoeveelheid crème door een paar keer op het pompje te drukken (in mijn geval druk ik 2 keer om de juiste hoeveelheid crème te gebruiken). Ik vind dit fijner dan het gebruik van een potje, waarbij ik toch te weinig en daarna te veel crème pak. De crème voelt licht aan en laat zich makkelijk verdelen over mijn gezicht, het voelt bijna aan als water. Het trekt snel in en laat geen laagje achter op mijn huid. Ik vond de geur wel even wennen, deze is anders dan ik gewend was van producten die ik eerder gebruikte, maar ik vind de geur wel lekker fris. Nu ik het product een paar weken heb gebruikt, merk ik dat mijn huid gladder aanvoelt en een meer verzorgde uitstraling heeft. Ik ben dan ook tevreden over het gebruik van de crème.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Roussia

17 september 2020

Wat een heerlijke verfrissende en hydraterende dagcrème is de Vichy Normaderm Phytosolution toch! Ik gebruik deze dagcrème nu een paar weken. Ik breng de dagcrème na het gebruik van de Vichy Normaderm Phytosolution reinigingsgel aan op mijn schone, gereinigde gezicht en hals. De dagcrème smeert makkelijk uit en trekt snel in. Mijn gezicht voelt verfrist na gebruik en ziet er mooi mat uit. Na een paar weken zie ik de onzuiverheden in mijn gezicht minder worden. Tevens is mijn huid gladder geworden en heb ik minder last van rode vlekken. De geur moest ik wel erg aan wennen, maar gelukkig zit er geen parfum in voor mijn gevoelige huid. De Vichy Normaderm Phytosolution dagcrème is door het pompje erg makkelijk in gebruik. De glazen falcon is mooi vormgegeven en de kleur spreekt me aan, zo is het ook nog een blikvanger op mijn wastafel. Echt een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marloes

17 september 2020

Vichy Normaderm Phytosolution Dagcrème is een ultieme dag verzorging van Vichy geformuleerd met actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong met een dubbele werking op een huid met neiging tot acne. Deze dag verzorging is gericht op het zuiveren en verminderen van puistjes, mee-eters en imperfecties. De dag verzorging is hypoallergeen en heeft een ultralichte textuur op waterbasis die verstopping van de poriën voorkomt. De formule glijdt gemakkelijk op de huid, absorbeert snel en geeft geen vette finish. De zichtbaarheid van de poriën worden verminderd, de huid wordt geregenereerd en de barrièrefunctie wordt versterkt. In combinatie met de cleanser is je huid nog nooit zo gereinigd geweest en zo goed beschermd. In de ochtend en avond aanbrengen op een gereinigd gezicht, zorgt voor het beste effect. Deze crème is ook een uitstekende basis voor onder de make-up. De pompflacon werkt zeer hygiënisch en je pakt niet snel te veel. Ook verstopt de pomp niet, wat ik bij andere producten wel

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

BGebruiker01

17 september 2020

Het product heeft een mooie, stevige verpakking die professioneel oogt. Ook is het product handig in gebruik. Het product gaat erg lang mee i.v.m. de nodige hoeveelheid. Je hoeft maar erg weinig product te gebruiken, en het smeert makkelijk uit. Ik heb helaas wel een aantal minpunten ontdekt van dit product. Zo droogt het vrij langzaam op, en duurt het wel echt 40 minuten voordat de matte finish er is. Al met al een prima product!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Anna

17 september 2020

Ik gebruik deze creme nu ongeveer een maand en heb het ontvangen om te proberen en een eerlijke review te schrijven. Ik heb een normale huid en af en toe last van acne. Daarnaast heb ik soms ook last van een droge huid. Mijn huid moest aan het begin een beetje aan het product wennen. Ik gebruikte daarom het product eerst maar 1 keer per dag. Dit heb ik na een paar weken verhoogd naar twee keer per dag ('s ochtends en 's avonds). Mijn huid tolereerde dit product prima. Echter vond ik het niet voedend en hydrateerend genoeg. Ik gebruikte meestal dan ook nog een andere creme na het gebruik van deze creme. Ik merkte ook niet erg veel tegen mijn acne, al denk ik wel dat mijn puistjes minder snel opkwamen dan voordat ik deze creme gebruikte. Mijn huid was dus zuiverder tijdens het gebruik van deze creme. Wat ik verder erg fijn vind aan deze creme van Vichy is de verpakking. De creme zit in een glazen potje, wat luxe en hygiene uitstraalt. Verder werkt het pompje ook erg hygiënisch.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Laura

16 september 2020

Ik heb de Vichy - Normaderm Phytosolution dagcrème nu een paar weken in gebruik. De eerste indruk is goed, het is een handig pompje waardoor je niet te veel gebruikt van de dagcrème. Het ruikt erg fris en er blijft geen geur op het gezicht hangen. Ook trekt de dagcrème snel in waardoor je vlot verder kan met je make-up routine! Het biedt een fijne basis voor je make-up, geen vettige laag die blijft zitten die eerst lang moet intrekken. De eerste 2 weken zag ik nog niet veel verschil. Ik merkte wel dat opkomende onzuiverheden sneller te voorschijn kwamen en ook wel eerder weer weg gingen. Na 4 weken zag ik onzuiverheden zoals mee-eeters steeds meer verdwijnen. Erg fijn! De Normaderm Phytosolution dagcrème had wat mij betreft wel wat meer hydratatie mogen geven, het is net aan genoeg voor mijn gezicht in ieder geval. Maar voor mensen met een wat drogere huid zou dit misschien niet genoeg zijn. 

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

A

14 september 2020

Na een paar weken dit product te gebruiken ben ik wel tevreden over dit product. Het hydrateert goed en is voor een vette huid een heel fijn product. Het smeer heel goed uit en je hoeft dus ook niet veel te gebruiken. 1 pompje is voldoende voor de plekken op mijn gezicht waar ik dit product wil smeren. Het pompje hapert bij mij soms wel waardoor hij soms opeens heel veel schiet en het andere moment moet ik juist weer echt mijn hand eronder houden omdat het anders mijn hand niet haalt. Maar dat kan ook alleen net bij mijn flesje zijn. De geur is ook heel aangenaam en blijft niet super lang hangen, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Als je last hebt van droge plekjes op je huid, dan zou ik wel aanraden om daar nog een ander product te gebruiken, want dit product bevat echt geen vet (wat dus top is voor een vette huid).

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

RianneP87

14 september 2020

Ik ben erg tevreden over deze dagverzorging. Ik gebruik Vichy - Normaderm Phytosolution nu een kleine maand en zie al dat mijn huid er frisser uitziet. Je hebt per keer maar 2 pompjes nodig en daardoor is het product ook nog eens erg voordelig. Het glazen flesje ziet er luxe uit en door het doseerpompje is het ook nog eens erg hygiënisch. Na het aanbrengen voel je gelijk dat je huid gehydrateerd is en erg fris aanvoelt. Omdat het een soort gel is was ik eerst bang dat het mijn huid te droog zou maken. Maar dit is gelukkig niet het geval. Erg fijn! Naast deze dagverzorging gebruik ik ook de reinigingsgel. De combinatie heeft ervoor gezorgd dat mijn huid er echt al zuiverder uit ziet. In de loop van de dag wordt mijn huid ook niet meer zo vet als voorheen. Al met al een aanrader dus.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anoniema

13 september 2020

Zoals altijd heeft Vichy weer eens briljant product op de markt gebracht. Dit product is echt een aanrader! De verpakking van glas is mooi en hygiënisch. Het pompje werkt ook hygiënisch en daarnaast zuinig. De frisse geur en het frisse gevoel op mijn gezicht is erg prettig. De huid voelt super schoon, zacht en in balans. Mijn huid is rustiger en de poriën zijn verkleind. Ook heb ik geen mee eters meer op mijn neus na dit product een aantal weken trouw te hebben gebruikt. Voor het beste resultaat is de bijpassende gezichtsreiniger wel aan te bevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Pamela

12 september 2020

Erg fijne dagcrème, poriën verkleind en matteert de huid. De geur is zeer aangenaam en textuur is ook fijn. Zeker aan te raden!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

bramk

12 september 2020

Ik heb hiervoor nog nooit dagcrème voor mijn huid gebruikt, wel reinigde ik mijn huid in de ochtend en avond al. Ik had regelmatig last van puistjes, rode en droge vlekjes op mijn huid. Sinds ik deze dagcrème gebruik heb ik minder last van droge plekjes, rode plekjes en puistjes heb ik nog wel af en toe. Het lijkt wel minder te zijn naar dat is moeilijk te beoordelen omdat je ook nog andere factoren hebt. De dagcrème is makkelijk in gebruik en je hebt er weinig van nodig. Ik blijf de crème gebruiken en ben er tevreden over.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Eva

11 september 2020

Ik heb zojuist ook een review geschreven over de FaceWash waarmee ik deze dagcreme samen heb gebruikt! (helaas kon ik niet alle tekst aan het einde kwijt). Deze dagcreme hydrateert! De gehele dag! Het geeft echter niet een loepzuivere huid, ik kreeg zelfs een kleine uitbraak na een aantal weken, wat mij verbaasde. Maar fijn in gebruik, je hebt niet veel nodig! Pompje werkt zeer prettig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sanne

11 september 2020

Ik heb dit product gebruikt voor mijn gemengde huid met vette T-zone en onzuiverheden in de hoop dat mijn gezicht rustiger zou worden. Ik heb het product een paar weken gebruikt, helaas zonder resultaat. Het eerste wat opvalt is de sterke parfumlucht, let hier dus op als je (net als ik) een huid hebt die gevoelig is voor parfum. De lotion smeert heel makkelijk en trekt snel in, dus in gebruik is het fijn. Omdat de lotion zo dun is droogt het de huid ook makkelijk uit, het is dus alleen voor de écht vette huid!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mim

11 september 2020

ik vind het een fijne crème. Het zorgt ervoor dat mijn huid goed gehydrateerd is. Ook wordt mijn huid minder snel vet gedurende de dag. 2 pompjes is genoeg voor mijn hele gezicht. De crème smeert fijn en trekt snel in. Mijn meeëters worden minder op de neus dus ik ben heel tevreden met de crème.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lisanne B

10 september 2020

Ik gebruik dit product nu een aantal weken twee keer op een dag. Het is een erg fijne lichte textuur die makkelijk intrekt. Doordat het een lichte en dunne creme is plakt hij niet en trekt hij snel in. Deze dagcreme is al helemaal ideaal voor de zomer, omdat hij je huid niet verstikt en je hierdoor niet extra gaat zweten. Dit probleem heb ik met veel andere dagcremes wel. De geur van de creme is lekker. Zodra je het opsmeert merk je gelijk dat het wat doet voor je huid. Het verminderd acne en maakt de huid zacht en soepel. De verpakking is van glas, wat het potje wat zwaar maakt. Als je veel reist zou dit een nadeel kunnen zijn. Daarnaast klikt de dop wel goed op de verpakking wat voorkomt dat de verpakking ineens open gaat in je tas. Al met al is dit echt een goede dagcreme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jennifer B

10 september 2020

Ik gebruik de Vichy Normaderm Phytosolution dagcrème nu ruim drie weken en ik ben zeer tevreden over deze dagcrème. Ik heb zelf een gemengde huid, waardoor ik moeite heb met het uitkiezen van de juiste crème die beide problemen aanpakt. Mijn huid is rond de neus altijd vettig, maar mijn voorhoofd en wangen kunnen juist erg uitdrogen. Ik reinig tweemaal per dag eerst mijn gezicht met de zuiverende gel van Vichy en breng daarna deze dagcrème aan. Het flesje is klein en heeft een handig pompje. Ik heb twee pompjes nodig om mijn gezicht goed in te kunnen smeren. De structuur van de crème is zacht en heeft bijna geen geur. Dit vind ik zelf een pluspunt. Daarnaast zorgt de crème voor een direct verzorgd en stevige huid. Mijn huid is direct niet meer vet en ook goed gehydrateerd op de droge plekken. De crème voelt na het aanbrengen plakkerig aan op de handen, waardoor het wassen van de handen wel nodig is na het aanbrengen. Op het gezicht heb ik dit gevoel juist niet. Zeer effectief!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marleen

10 september 2020

Toen ik deze crème mocht proberen was ik erg benieuwd, het is veelbelovend als je de omschrijving moet geloven. Allereerst is het een handige flacon, ook makkelijk mee te nemen. Een groot voordeel is dat je aan één à twee pompbewegingen voldoende hebt voor het hele gezicht. De substantie is wat plakkerig maar trekt wel snel in. Daarna heb je een heerlijk zacht gezicht. Ook heeft het een prettige, niet overdreven aanwezige geur. Tot nu toe bevalt de crème goed! Echter ben ik wel benieuwd in hoeverre het onzuiverheden of een vettige huid aanpakt. Ik blijf het proberen en zou het ook zeker anderen aanraden!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

thijssen12

10 september 2020

wat een heerlijke frisse dagcrème is dit. Mijn huid voelt fris en zeker niet vettig. Na 1 week gebuikt te hebben merkte ik al dat mijn huid gladder en kalmer is. Mijn puistjes zijn minder en mijn poriën minder zichtbaar.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

-

10 september 2020

Top product en doet wat het belooft. Ruikt ook heerlijk en voelt niet plakkerig aan op het gezicht. Na een maand gebruiken zijn mijn oneffenheden zichtbaar verminderd en heb ik een minder vette huid gekregen. Zeer tevreden!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Stefanie

6 augustus 2020

Dagcrème smeert zich goed uit en trekt meteen in, ruikt heerlijk fris en merk meteen het verschil. Mijn huid is een stuk egaler en stralender geworden. Dit samen in combinatie met de purifying reinigingsgel van Normaderm.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

LH

13 juli 2020

Hele fijne crème die snel intrekt en ongeregeldheden verdwijnen snel.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1

Meer uit ons assortiment: