DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Wordt binnenkortvernieuwd

Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML1
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML2
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML3
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML4
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML5
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML6
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML7
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML8
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML9
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML10
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML11
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML12
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML13
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML14
Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML15

Vichy Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid 50ML

50 reviews

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Vichy
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 3337871331887

×

of

Productbeschrijving

Anti-aging dagcrème voor een normale tot gecombineerde huid tijdens de overgang

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Anti-Aging 50ML wordt binnenkort vernieuwd. In september wordt dit Neovadiol Verstevigende, Liftende Dagcrème Normale Huid . Een verbeterde formule en verpakking maar met de vertrouwde textuur en geur.

Algemeen

Een geconcentreerde dagcrème, voor een normaal tot gecombineerd huidtype die de zichtbare tekenen van huidveroudering door de overgang aanpakt. De geavanceerde formule wordt ondersteund door maar liefst veertien jaar onderzoek onder vrouwen in de overgang. Neovadiol Substitutief Complex vangt vochtverlies in de huid doeltreffend op, waarbij een stralende aanblik van de huid wordt hersteld. Het product heeft een frisse, comfortabele textuur.

- Huidverzorgingsformule die specifiek is geformuleerd voor de huid van vrouwen tijdens de overgang;
- Hydrateert de normale tot gecombineerde ofwel vettige huid;
- Voedt en verzacht de huid zichtbaar;
- Maakt de teint gelijkmatiger en stralender van aanblik;
- Verrijkt met Hyaluronzuur, Glycerine en Vichy’s unieke ingrediënt: Mineraliserend Thermaal Water uit Frankrijks vulkanische regio.

Belangrijkste Bestanddelen van Neovadiol Substitutief Complex
- Pro Xylane: een door L’Oréal gepatenteerd molecuul dat zich richt op drie punten van een gezond ogende huid: collageen I en III voor stevigheid en huiddichtheid, de afname van pigmentatie ofwel huidvlekken en de natuurlijke synthese van GAGs, waardoor de vochtbalans wordt bewaakt.
- Glycerine: dit ingrediënt is ertoe in staat vocht in de hoornlaag vast te houden. Hydratatie van de bovenste huidlagen wordt hierbij gewaarborgd.

Neovadiol Substitutief Complex volgens onderzoek

Neovadiol Substitutief Complex gaat huidveroudering tegen, volgens onderzoek. Na veel onderzoek en patenten over de jaren heeft Vichy de ultieme formule gevonden om zichtbare tekenen van huidveroudering – die vooral worden ervaren vanaf de overgang – tegen te gaan. Zo bleek uit onderzoek na 4 uur*:

• +39% meer veerkracht;
• +14% meer stevigheid.
En na 7 dagen**:
• 86% van de vrouwen vindt dat de huid gehydrateerd voelt;
• 92% vindt dat dat huid gevoed voelt.
* Instrumentele test, 40 vrouwen, 4 uur na gebruik.
** Zelfevaluatie, 51 vrouwen, na 1 week gebruik.

Hoe Neovadiol Substitutief Complex anti-aging dagcrème te gebruiken
Voor een optimale huidverzorging afgestemd op de behoefte van de huid tijdens de overgang adviseren wij om de verschillende Neovadiol Substitutief Complex producten in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine van reinigen en verzorgen te combineren.

- Reinigen
Reinig 's morgen en 's avonds uw huid op milde wijze met Vichy Purete Thermale Make-up verwijdering 3-in-1.

- Dagverzorging
Breng de Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dagcrème dagelijks aan op een gereinigde huid. Verspreid de anti-aging dagcrème met zachte, opwaartse bewegingen, van binnen naar buiten toe. Masseer in totdat de dagcrème helemaal is geabsorbeerd. Geef de huid een extra diepe massage langs de jukbeenderen, de kaaklijn en de nek.

- Nachtverzorging

Start vijftien minuten voor het slapengaan met deze avondverzorging. Reinig de huid en breng vervolgens Neovadiol Substitutief Complex Nacht aan en verspreid deze met opwaartse bewegingen, van binnen naar buiten. Masseer hierbij langs de jukbeenderen, kaak- en halslijn voor optimaal resultaat. Vermijd de oogzone.

Tip: Voor extra hydratie en verzorging kunt u voorafgaande aan de dag- en nachtverzorging uw huid verrijken met de producten uit de Vichy Mineral 89 Serie. Deze producten zijn een ware boost voor uw huid, waardoor de verzorgingsproducten nog beter hun werk kunnen doen.

Over Vichy
Neovadiol Substitutief Complex voor een normale tot gecombineerde huid is verrijkt met Vichy’s Mineraliserend Thermaal Water. Dit water, uit de beschermde vulkanische regio van Auvergne in Frankrijk, telt maar liefst vijftien mineralen die de huidbarrière versterken om deze te beschermen tegen agressieve invloeden (zoals luchtvervuiling) van buitenaf.
Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua / Water - Glycerin - Dimethicone - Hydrogenated Polyisobutene - Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol - Alcohol Denat. - Propylene Glycol - Synthetic Wax - Nylon-12 - Peg-10 Dimethicone - Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer - Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid - Methyldihydrojasmonate - Sodium Hyaluronate - Sodium Polyacrylate - Adenosine - Disodium Edta - Propylene Carbonate - Synthetic Fluorphlogopite - Disteardimonium Hectorite - Phenoxyethanol - Ci 15985 / Yellow 6 - Ci 77891 / Titanium Dioxide - Parfum / Fragrance

Reviews50 reviews

9/10 op basis van 50 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Sonia

11 november 2020

heel content

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anneke

3 november 2020

Snelle bezorging. Goed verpakt. En de creme is super. Kan niet zonder. Niet vettig ruikt goed en heel zacht.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

henk

22 oktober 2020

Enorm fijn spul zegt mijn vrouw

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Hendrika

15 oktober 2020

Neovadiol Substitutief Complex Dagcrème heeft een aangename geur. Is zeer makkelijk aan te brengen op het gezicht, smeert goed uit, is niet vet en plakt niet. De dagcrème voedt de huid en kalmeert .Het vervaagt rimpeltjes rond de ogen en mond, waardoor de huid veerkrachtiger wordt en meer gaat stralen. De huid glanst hierdoor meer, ziet er frisser en rustiger uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

June 66

7 oktober 2020

Als vrouw met een rijpere, oudere huid was ik op zoek naar een goede, sterk hydraterende creme. Fijn dat ik daarom deze creme kon testen. En ik ben heel enthousiast geworden. De creme zit in een handig potje met een makkelijk draaibaar dekseltje. De structuur is heel romig en zacht en je hebt maar een beetje nodig want de creme smeert lekker uit.Ik vind de creme lekker ruiken maar dat is persoonlijk. Mijn huid voelde meteen zacht aan. Na een paar weken gebruikt te hebben ziet mijn huid er gezonder en gladder uit, zodat ik heel tevreden ben over deze creme. Samen met de bijbehorende nachtcreme vormt deze creme een uitstekend verzorgend product voor de rijpere huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jaantje

3 oktober 2020

Ik ben super blij en tevreden met deze crème. Ik gebruik de dag en nachtcrème uit deze serie nu ongeveer 6 weken. Ik het begin heb ik niet direct verschil gezien, dat duurde ongeveer 4 weken. Mijn huid begon frisser en beter uit te zien. Kleine rimpeltjes rond mond en ogen zijn wat minder geworden, mijn huid lijkt veerkrachtiger dan nog enkele weken geleden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

roos

2 oktober 2020

Super product .het ruikt heerlijk en smeert goed uit . Je hebt maar een klein beetje nodig voor je hele gezicht . Mijn huid is gaver dan voorheen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Susanne70

2 oktober 2020

Erg fijne dagcreme! Ruikt lekker, voelt 'vol' aan maar smeert makkelijk uit en trekt goed in. Wat ik erg fijn vind is dat ik geen glimmend gezicht krijg en het ook niet vettig blijft aanvoelen, dat heb ik nogal eens met andere cremes. Na een poosje gesmeerd te hebben lijkt mijn huid minder rood en egaler. Of het iets doet voor rimpeltjes kan ik niet goed zeggen. Het lijkt ze wel wat op te vullen als ik het net heb opgesmeerd. Verder zie ik geen noemenswaardige verschillen maar ik geloof ook niet dat dit kan met een creme

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Rebecca

30 september 2020

Ik gebruik Neovadiol Substitutief Complex dagcrème van Vichy nu 4 weken. De structuur van de crème is heel fijn (zacht), waardoor het goed smeert. De crème is zuinig in gebruik. De geur vind ik, zoals bij vrijwel alle Vichy producten die ik tot nu toe heb gebruikt, heerlijk. Op zich trekt de crème goed in, maar het voelt wel alsof er een laagje op de huid blijft liggen. Het is niet dat mijn huid glimt, maar mijn huid voelt wel vettig aan. Ik heb een zeer gevoelige huid. De eerste 2 weken dat ik de crème gebruikte, was mijn huid heel onrustig. Nu na 4 weken zie ik dat mijn huid rustiger wordt. Ik ben 45, dus wellicht heeft mijn huid andere behoeftes op dit moment, maar mijn voorkeur gaat meer uit naar een liftende crème. Het is dus zeker niet dat ik ontevreden ben over de crème, maar ik denk dat op dit moment een andere crème van Vichy beter bij mij past.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

FYou

28 september 2020

Na een poosje zoeken kwam ik uit op deze lijn van Vichy. Ik heb de nachtcrème en dagcrème. De dagcrème voelt lekker fluffy en romig aan. Ook van de dagcrème heb je niet zoveel nodig. Een klein dipje met je vinger in het potje is genoeg om je gezicht goed in te smeren ben ik achter gekomen. Ik vind de nachtcrème lekkerder ruiken dan de dagcrème.maar dat is minder belangrijk. Ik merk dat de fijne lijntjes wat vervagen. Ik ben nu een week of drie verder dus smeer nog even door want het potje is nog niet leeg! Ja ik ben te spreken over deze 2 crèmes.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Els1212

27 september 2020

Ik gebruik deze crème nu al 4 weken. Deze crème van Vichy is echt geweldig. Deze crème ruikt lekker en smeert makkelijk uit. De crème trekt snel in en plakt niet. Ik merk dat mijn huid gehydrateerd is, en soepel aanvoelt. Nu ik in menopauze zit en mijn huid wat verslechterd is, merk ik dat deze crème mijn huid echt een boost geeft. Deze crème is zuinig in gebruikt en zit in een luxe potje. Ik gebruik deze crème samen met de nachtcrème van Vichy om zo het beste resultaat te krijgen. Ik raad elke vrouw deze lijn van Vichy aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

FranciscaH

27 september 2020

De kleur van de creme ziet er uitnodigend uit, de geur ruikt goed en de structuur is heel fijn.Het smeert lekker weg en trekt goed in de huid, die wordt er lekker zacht van , maar om nou te zeggen dat deze creme er uitspingt voor mij , nee, het resultaat is hetzelfde als de creme die ik anders gebruik, voor mij geen reden om te wisselen van mijn oude vertrouwde merk!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

2020Aagje

26 september 2020

Ik gebruik Neovadiol Substitutief Complex anti-aging dagcrème nu al een tijdje. Ik vind het een fijne dagcreme die fijn smeert, snel intrekt en lekker ruikt. Mijn huid voelt zachter en steviger aan. Ik vind niet dat mijn contouren strakker zijn geworden of mijn rimpels minder. Mijn huid is wel veel minder droog en trekkerig. Ik had graag gezien dat deze dagcreme ook een SPH-factor zou hebben. Dan was ik nog blijer met dit product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hettie

25 september 2020

Een heerlijke dagcreme super zacht smeert heerlijk uit ruikt lekker en je huid gaat er gezonder uitzien. Zeker samen te gebruiken met de nachtcreme

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kaminka

24 september 2020

Blij dat ik mee mocht doen aan deze test ben ik na ontvangen van dag en nacht crème Neovadiol van Vichy meteen begonnen met testen. Een heel fijn crème, subtiel zeer aangenaam geur, niet te dik. Met een woord meteen een fijn gevoel bij. Eerste paar dagen merk je natuurlijk niet veel, de dagcrème laat wel je huid meteen stralen door een heel fijn glitterachtig substantie. Het lijkt er op dat je huid meteen egaal is. Geen dikke vette laag maar een verfrissend gevoel op je huid. Wat mij ook aansprak was de geur, fijn , niet te sterk, precies waar ik op val maar dat is natuurlijk persoonlijk. Na twee weken dagelijks gebruik merkte ik, dat mijn huid steviger aan voelde, fijne rimpeltjes werden minder zichtbaar en gehele huid straalt weer. In combinatie van tweede test product - Neovadiol nacht crème, heb je na mijn gevoel een fijne aanvulling voor je ouder wordende huid. Tot nu toe kan ik deze twee producten alleen maar aanbevelen. Ik ben er blij mee. Heel fijn product

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Margit Heinemann

23 september 2020

Tijdens smeren trekt de crème al in. Laat een zijdezacht laagje achter op je huis. Matterend. Na ca. 2 wk zie je al verandering in je gezicht. Je huid straalt zachtheid uit en heeft een lichte blosje. Oneffenheden zijn er niet meer en je krijgt een egale teint. Dit in combinatie met de gebruikte nachtcrème.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Petra294

22 september 2020

Sinds een paar weken gebruik ik de Neovadiol Substitutief Complex normale tot gemengde huid. Mijn ervaring met deze crème is uitstekend, je krijgt echt waar voor je geld. Na mijn huid gereinigd te hebben in de ochtend breng ik deze crème aan, als je het potje open doet dan komt je al een heerlijke geur tegemoet. De crème smeert lekker uit en is ook zuinig in gebruik. Mijn huid knapt er echt van op het ziet er veel frisser uit. Nu ik in de menopauze zit heeft mijn huid het best wel zwaar te verduren en deze crème geeft mijn huid best een oppepper. De crème trekt goed in en je houd er geen vette of glimmende huid aan over. Ik vind deze echt een aanrader voor elke vrouw of je nou jong of oud bent dat maakt niet uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mariette

22 september 2020

Een geweldige crème die je huid zacht maakt en minder laat glimmen. Voelt heerlijk aan. Ben zeer tevreden, zeker ook over de snelle levering. Een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sandra

21 september 2020

Heerlijke dagcreme waarbij de huid direct zachter aanvoelt. Smeert goed uit en geeft direct bij aanbrengen het frisse En zachte gevoel op de huid. De dagcreme maakt de huid stralender en geeft de huid na verloop van tijd een een strakker en steviger gevoel. Ook voor de zeer gevoelige en droge huid geeft deze crème geen irritaties maar juist enorme zachtheid en heeft een zeer groot voedend vermogen. Na 4 weken deze crème geprobeerd te hebben ben ik heel blij met het eind resultaat. Elke keer bij het opbrengen straalt mijn huid, het heeft een lekkere geur en is zuinig in gebruik. Het enige wat ik nog niet gemerkt heb is dat het mijn rimpels minder maakt. Maar ja 4 weken is misschien daar nog te kort voor. Dus blijven we gewoon doorsmeren.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

claudia51

21 september 2020

ben super blij met deze creme ,heb het nu ongeveer 5 weken in gebruik,moet zeggen dat het een heerlijke ruikende creme is,voelt zacht aan,en goed smeerbaar.de creme trekt goed in de huid,laat geen vette laag achter,waar ik heel blij mee ben.het is zeker een blijvend product .maar ook omdat ik in de overgang ben ,de fijne lijntjes zijn het zelfde gebleven, mijn huid voelt niet meer slap aan,is wel steviger geworden door de creme. vooral boven de oogleden,voelt het niet meer zo slap,ben er zeer tevreden over.het potje heeft ook nog eens een mooie uitstraling,hoeft niet weg gestopt te worden in de kast,hier staat het op een open plek,zodat ik de creme niet vergeet te gebruiken.ik zou zeggen kom zelf tot de ontdekking,het proberen zeker waard.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Janit

20 september 2020

Ik heb deze dagcrème nu een paar weken gebruikt. Ik vind deze crème lekker ruiken. De crème is vrij dik, maar trekt snel in. Doordat de crème dik is, is het potje snel leeg. Mijn huid gaat nogal glimmen door de crème. Dit vind ik niet mooi. Zeker niet onder mijn ogen. Ik zou de crème niet weer kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jacquelinevanhelvert

19 september 2020

Ik ben een aantal weken met de creme Vichy-Neovadiol Substitutief complex dagcreme aan het smeren en ben super tevreden. Nu ik in de overgang zit ben ik op zoek naar een creme die goed bij mijn huidtype past. S’morgens is het een feest als ik na de reiniging mag smeren, ik neem hier ook de tijd voor zodat er niet meteen make-up over heen gaat. De structuur van de creme is fijn en laat zich goed uitsmeren,hij is niet vet en heeft een aangename geur. Vermindering van fijne lijntjes ervaar ik niet, maar weet niet of dit wel haalbaar is in een aantal weken. Ik ben heel tevreden over de creme en zou hem bij anderen zeker aanbevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Jollykootje

18 september 2020

De creme ruikt goed en smeert gied. Samen met de nachtcreme had ik het geviel een overdosis te krijgen, het trok niet in en bkeef eat vetyig. Voor mij dus te rijk deze dagcreme

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Esther van de Scheur

16 september 2020

Ik ben deze crème nu 4 weken aan het testen en tot nu toe ben ik erg tevreden met het resultaat. Vichy maakt de belofte van een stevigere huid zeker waar. De crème heeft een fijne structuur, het is een combinatie van een gel en crème en smeert gemakkelijk uit. Je hebt maar heel weinig nodig en de geur is prettig. Mijn huid voelt de hele dag prettig aan zonder dat het plakkerig is. Mijn huid is zeker verstevigd of deze er ook stralender uitziet kan ik niet echt beoordelen. Wel kan ik deze aan iedereen van rond de 50 aanraden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Taartenmiep

15 september 2020

Een fijne en lekker ruikende dagcreme, vrij dik en daardoor heb je er maar weinig van nodig om je hele gezicht en hals in te smeren. Hydrateert erg goed. Ik zie geen vermindering in rimpels, maar mijn huid voelt prettiger en rozer aan en ziet er beter uit. Ik vind de creme vrij vet, hij laat voor 5 tot 10 minuten een glimmende laag achter op mijn gezicht voordat hij goed opgenomen is, dat vind ik wel een minpunt. Voor de rest dik tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

JuffieF

14 september 2020

Na 4 weken gebruik ben ik overtuigd van het product. Ik vind de creme prettig in gebruik, het smeert fijn uit en is daardoor zuinig in gebruik. De creme trekt erg snel in wat heel prettig is voor eventuele verdere make up. De geur is licht en fris en niet opdringerig. De huid voelt erg gevoed en mijn gevoelige huid ondervindt geen problemen. Mijn contouren lijken wat steviger maar dat vind ik lastig te bepalen. De creme belooft een stralende huid en dat klopt ook wel. Alleen komt door van glinstertjes die in de creme zitten. Dat is op zich mooi gedaan maar het effect is weg als je daarna foundation of poeder gebruikt. Ik vind de creme erg prettig. Enige nadeel vind ik dat de creme niet in pompflacon zit maar in een onhygiënische pot. Verder zeer tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Taryne

14 september 2020

Aanrader! Heerlijke zachte dagcrème van Vichy. De crème is niet vet of dik. Je voelt het nauwelijks op je huid. Het smeert goed uit en trekt snel in. Een heel groot bijkomend voordeel is dat je niet veel nodig hebt en je er dus heel lang mee kunt doen (en ik smeer ook nog mijn hals ermee in) Ik gebruik ook de nachtcrème van Vichy voor de rijpere huid en ik merk dat ik sinds ik deze crèmes gebruik een zachtere, frissere huid heb. De dagcrème heeft bovendien een lichte subtiele frisse aangename geur.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marieke70

13 september 2020

Ik gebruik al jaren de cremes van Vichy, maar deze kende ik nog niet. Zoals ik gewend ben van Vichy is dit een heerlijke creme: lichte emulsie, frisse geur, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ik heb een gevoelige huid en soms voel ik een creme prikken en krijg ik rode vlekjes, maar met deze creme totaal niet. Mijn huid (ook rondom ogen) voelt gedurende de hele dag lekker zijdezacht aan ipv droog en ruw en toont minder geirriteerd met rode vlekjes. Heb alleen niet echt idee dat het wat doet voor lijntjes.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Hetty Haans

12 september 2020

Ik heb de dagcreme nu ruim 3 weken gebruikt en deze is goed bevallen. Je hebt bij het opbrengen maar weinig crème nodig en het smeert heel goed uit. Kwaliteit is goed en de geur erg prettig. Dat deze crème mijn huid steviger heeft gemaakt vind ik de tijd nog te kort om dit te kunnen beoordelen. Wel vind ik deze crème een aanrader voor de oudere huid. Zal dit product zeker in de toekomst blijven gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sonja de Jager

11 september 2020

Deze dagcreme voelt meer aan als een soort van gel. Het smeert heerlijk uit als een luchtige crème en trekt relatief snel in de huid waardoor het geel onnodige vettige laag achterlaat en je bijna direct je make-up kunt aanbrengen. Mijn huid voedt zich rijkelijk en ziet er de gehele dag gehydrateerd uit. Mijn droogtelijntje vervagen zelfs voor het grootste gedeelte. De crème heeft nagenoeg geen geur. Dat vind ik een bijkomend voordeel. De creme belooft( na 4 weken gebruik) dat het mijn huid verstevigt en een stralende teint geeft. Ik heb het gevoel dat mijn huid idd ietwat steviger aanvoelt en zeker meer gehydrateerd is en ik straal van binnenuit, omdat deze creme mij een verzorgd gevoel geeft. Dit straal ik dan automatisch ook uit aan de buitenkant, wat ten gunste komt van mijn huid. Dus is dat opzicht, doet de creme wat het belooft. Rondom mijn ogen zijn fijne rimpeltjes iets minder zichtbaar of verzacht. Jammer dat deze crème geen SPF bevat. Dat vind ik eigenlijk een must en als

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

AstridV1973

10 september 2020

Ik heb 4 weken deze dagreme mogen uittesten. Ik vond het een hele prettige crème om te smeren. De substantie zit tussen een gel en een crème is, waardoor hij heel luchtig is en goed uitsmeert. Trekt snel in en is niet vet. Voor gebruik heb ik een foto gemaakt en na 4 weken weer, om het resultaat te kunnen beoordelen. Ze beloven een verstevigde huid, geherdefinieerde contouren en een stralende teint. Wat ze met deze geherdefinieerde contouren bedoelen is mij wat onduidelijk, het lijkt me niet dat een crème je contouren kan veranderen. Maar mijn huid is wel degelijk verstevigd! Rondom mijn mond en in mijn hals is mijn huid erg slap. Ik zag duidelijk een verbetering op de foto, de huid was echt wat strakker. Ook de rimpels onder mijn ogen zijn minder zichtbaar. Het was prettig geweest als de dagcrème een SPF zou bevatten. Ik kan niet zeggen dat mijn huid een stralende teint heeft gekregen. ik vind hem nog steeds wat dof. Maar al bij al vond ik het wel een fijne crème, een aanrader

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Fiona

10 september 2020

Ik gebruik deze dagcreme nu een kleine maand. Mijn verwachtingen waren hooggespannen omdat ik al eerder goede ervaringenheb opgedaan met producten van Vichy. Nu ik in de overgang ben beland heeft mijn huid behoefte aan een andere dagcrème. Ik merk dat mijn huid minder stevig is en ik heb wat vaker last van onzuiverheden. Ik was al enige tijd op zoek naar de juiste creme en heb hem nu absoluut gevonden. Nu ik Vichy Neovadiol substitutief gebruik ben ik absoluut positief. Het is een heerlijk ruikende creme en is makkelijk in gebruik. De creme trekt snel in je huid en is absoluut niet vettig. Mijn huid lijkt stralender en de onzuiverheden zijn minder. Ook lijkt mijn huid steviger te worden. Echte minpunten heb ik niet. Een beschermingsfactor zou prettig zijn, maar dit weerhoudt mij er zeker niet van om deze creme te blijven gebruiken. Een echte aanrader dus!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Izabela Przeorek

10 september 2020

Ik wou deze crème graag testen om te kijken wat het doet voor mijn huid. Als je het potje al openmaakt ruik je een frisse geur. En het is ook verfrissend. Het smeert zeer gemakkelijk en gaat lang mee. Regelmatig heb ik last van een hele droge huid en af en toe zo erg dat het irriteert. Sinds ik deze crème gebruik, heb ik nog nergens last van. Ook voelt mijn huid niet vet aan, maar vooral zacht. Je hebt echt niet veel nodig want hij smeert heerlijk uit op je gezicht. Ik hou van de geur, de textuur van de crème, het potje en van wat het beloofd te doen. Ik raad het iedereen aan om deze crème te gebruiken, jullie zullen geen spijt hebben.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Floortje

10 september 2020

Ik gebruik deze crème nu een paar weken en ik ben tevreden met de conditie van mijn huid. Mijn huid heeft een mooie glans en geen oneffenheden. De crème heeft een lekkere bijna yoghurt-achtige structuur en trekt snel in. Ik gebruik best een flinke lik want het is geen hele vette crème dus misschien voor een wat droge huid wat minder geschikt. Maar ik heb een normale huid dus daarvoor prima. De geur is prima, niet te overheersend. Ik moet er wel een zonnebrandcreme naast gebruiken want er zit helaas geen beschermingsfactor in. Maar al met al een fijne creme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jannette1969

10 september 2020

Ik heb dit product mogen ontvangen om te testen. Zelf nooit VICHY gebruikt. Ik vind allereerst het potje zeer fijn. De deksel gaat gemakkelijk open en het potje neemt niet veel ruimte in beslag. Een plus punt aan de crème vind ik dat deze niet gaat korrelen op een getinte huid. Dit is iets wat ik wel heb ervaren bij andere crèmes. Mijn huid voelt zachter aan en heeft minder oneffenheden. Volgens mijn collega's zie ik er de laatste dagen fitter uit dan anders .Ben super benieuwd naar het effect op lange termijn Fijn in gebruik. Weinig van nodig. Je krijgt er geen vette huid van. Trekt snel in. Fijne geur.. Het is een crème die ik zeker aan zou raden voor een ander!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Irene

16 augustus 2020

Hele fijne zachte crème die goed op genomen wordt door de wat rijpere huid. Na een week al resultaat en een frisse stralende huid. Erg tevreden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Co

16 augustus 2020

Mijn vrouw gebruikt dit produkt al jaren tot volle tevrenheid en wil ook niets anders uitproberen. Hikt iedere keer als het potje leeg is wel tegen de prijs aan!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Annie van Boxmeer

30 juli 2020

Gebruik dit product al jaren. Ben er heel tevreden over.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Henny Korpel

14 juli 2020

Uitstekend product en aantrekkelijk geprijsd bij D.O.D.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sofie

9 juli 2020

Super tevreden, ben met het tweede potje bezig!????

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Helena

29 juni 2020

Goeie dagcreme die snel wordt opgenomen. Ideaal voor de oudere huid. Raad ik iedereen aan!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

JMC Busker

23 juni 2020

Janneke, Ik gebruik de produkten van vichy al jaren . Vroeger met de onzuivere huid en nu op oudere leeftijd vind ik deze heel fijn. Deze is totaal niet vet en trekt snel in super!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mieke

15 juni 2020

ik gebruik vichy al jaren en ben ook over dit product zeer tevreden ,al na een paar dagen kun je het verschil voelen en zien .dus echt een aanrader voor de rijpere huid..

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lida

22 mei 2020

Prima levering. Snel en goed verpakt. Ga zo door!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ilse

18 april 2020

Zalige crème !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ritie

7 maart 2020

Voelt prettig aan, niet vet en neemt snel op.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marian

4 maart 2020

Heerlijke creme, voelt fris aan op de huid!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Diana

29 februari 2020

Heerlijke zachte emissie,smelt op je huid en ruikt ook nog eens super lekker!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Carola

15 november 2019

Fijne crème, die snel intrekt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Monique

23 september 2019

Gebruik deze creme al jaren. Heel.prettig voor de ouder wordende huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Meer uit ons assortiment:

  • Vichy Purete Thermale Make-up Verwijdering 3-in-1 300ML

    Vichy Purete Thermale Make-up Ver... | 300ML

    18,96
    19,95
  • Gratis verzending Vichy Minéral 89 Booster Serum 50ML

    Vichy Minéral 89 Booster Serum | 50ML

    -15%
    21,67
    25,49
  • Healthy Bakers Low Carb Brood 1ST

    Healthy Bakers Low Carb Brood | 1ST

    -24%
    3,25
    4,30
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55