DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Dagcrème

Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML1
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML2
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML3
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML4
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML5
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML6
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML7
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML8
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML9
Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML 0

Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML

80 reviews

15% korting
36,5142,96
  • Merk: Vichy
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 3337875579919
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 6 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Anti-aging, verstevigende dagcrème voor een stralende gloed en frisse huidteint

Algemeen
Neovadiol Rose Platinum is uitermate voedend en hydraterend, speciaal geformuleerd voor een rijpere, slappe huid die wat dunner wordt naarmate de jaren verstrijken. Een rijke textuur, die de huid tegelijkertijd opfrist. De huid straalt, met een mooie gloed door de combinatie van ingrediënten zoals parelmoer en rozige pigmenten die elke huidtint complimenteren.

- Huidverzorging voor dagelijks gebruik, geschikt voor elk huidtype waaronder een gevoelige huid;
- Maakt de huid gelijk steviger en stralender van aanblik;
- Gaat een doffe en bleek ogende huid direct tegen;
- Hydrateert tot 24 uur lang;
- Helpt de huidbarrière versterken.

Belangrijkste bestanddelen van Neovadiol Rose Platinum
- LHA, ofwel (Beta) LipoHydroxy Acid: een afgeleide van Salicylzuur dat de vernieuwing van huidcellen aanspoort voor een frisse gloed. Het doet de huid er gladder uitzien.
- Calcium, van natuurlijke oorsprong: om de barrièrefunctie van de huid te activeren en te versterken.

Werkzaamheid Neovadiol Rose Platinum volgens onderzoek
Zelfevaluatie onder 54 vrouwen, met een gemiddelde leeftijd van 68 jaar, wees het volgende uit over Vichy Neovadiol Rose Platinum.
Onmiddellijk:
• 78% ervaart een frissere huid;
• 83% ervaart een soepelere huid;
• 70% ervaart een elastischere huid;
• 70% ervaart een gladdere huid.
Na 1 maand:
• 83% ervaart een egalere teint;
• 74% ervaart een frissere huidteint;
• 93% ervaart een comfortabeler gevoel;
• 61% ervaart een sterkere huid;
• 63% ervaart een vitalere huid.

Hoe Neovadiol Rose Platinum dagcrème te gebruiken
Stap 1: Reinig de huid en dep deze voorzichtig droog.
Stap 2: Breng Vichy’s Rose Platinum gelijkmatig aan op de huid.
Tip: gebruik voor ’s nachts de Neovadiol Rose Platinium nachtcrème en word wakker met een stralende gloed, zonder slaaprimpels.

Over Vichy
Vichy’s Rose Platinum dagcrème is voorzien van een hoge concentratie Mineraliserend Thermaal Water. Dit water, uit de beschermde vulkanische regio van Auvergne in Frankrijk, telt maar liefst 15 mineralen die de huidbarrière versterken om deze te beschermen tegen agressieve invloeden (zoals luchtvervuiling) van buitenaf.
Ingrediënten

Aqua / Water - Glycerin - Alcohol Denat. - Dimethicone - Paraffinum Liquidum / Mineral Oil - Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter - Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate - C30-45 Alkyl Dimethicone - Peg-20 Stearate - Silica - Oryza Sativa Bran Oil / Rice Bran Oil - Tin Oxide - Peg-100 Stearate - Peg-30 Dipolyhydroxystearate - Ci 77491 / Iron Oxides - Ci 77891 / Titanium Dioxide - Cera Microcristallina / Microcrystalline Wax - Stearyl Alcohol - Paraffin - Cera Alba / Beeswax - Potassium Hydroxide - Carbomer - Glyceryl Stearate - Calcium Pca - Trideceth-6 - Sodium Phytate - Sodium Hyaluronate - 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Phenoxyethanol - Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate - Tocopherol - Hydrogenated Polyisobutene - Capryloyl Salicylic Acid - Citric Acid - Synthetic Fluorphlogopite - Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate - T-Butyl Alcohol - Faex Extract / Yeast Extract - Octyldodecanol - Cetyl Palmitate - Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer - Ethylhexylglycerin - Parfum / Fragrance

Reviews80 reviews

9/10 op basis van 80 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Ieperdepiep

25 april 2022

WoW wat een fantastische en tevens heerlijke volle dagcrème. Ik baalde dat ik zag dat mijn huid wat slapper, dunner en ook wat doffer werd. Een oppepper kon geen kwaad! Ik merk dat deze dagcrème ervoor zorgt dat mijn huid weer een mooie roze gloed krijgt, maar ook dat mijn huid er fris, gezond en er energiek uitziet. Mijn huid voelt heerlijk zacht, glad en soepel aan en is ook nog eens gehydrateerd. De textuur van de crème is ook zalig en heeft een heerlijke rozengeur. Zelf heb ik een huid die nog wel eens snel kan reageren, maar gelukkig past deze crème zich goed aan mijn huid aan. Ik breng de crème elke ochtend op mijn gereinigde gezicht aan. Ik kan niet anders zeggen dat deze crème mij positief verrast heeft! Ik voel me weer goed in mijn vel! En ik trakteer mijzelf met deze crème elke ochtend op een momentje van pure verwennerij, want zo voelt het echt!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Els30

24 april 2022

Ik gebruik al een paar weken deze crème van Vichy. De crème is roze van kleur en heeft een subtiele geur. De crème is romig en bij het aanbrengen smeert het makkelijk uit. Ik merk dat niet veel crème nodig, het is zuiging in gebruik. Het is een hydraterende crème die niet plakkerig aan voelt. Ik merk dat mijn huid er gezond uitziet als ook de fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Ben echt tevreden over de crème. Het is een blijvertje!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Janit

24 april 2022

Ik heb deze dagcrème nu een aantal weken gebruikt. Dit was de eerste keer voor mij. De crème is roze en heeft een fijne, niet overheersende geur. De crème is dun en trekt snel in. Het smeert goed uit, waardoor je niet veel nodig hebt. Ik kreeg al vrij snel na het gebruik een onrustige huid. Dus voor mij is deze dagcrème waarschijnlijk te vet. Ik merkte verder geen verandering in mijn huid. Ik zag net zoveel lijntjes als anders. Deze dagcrème doet voor mijn huid dus niets goeds.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kelly

21 april 2022

Deze crème is heerlijk zacht! Smelt op je gezicht en is dus niet vettig. Je gezicht voelt fijn aan Fantastisch! Ik gebruik het nu 2 weken en het is een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

DeWe

20 april 2022

De crème is redelijk dun, waardoor deze goed te verdelen is. Het geeft iets een tintje aan je huid. Ik heb van nature een lichte huid, en dan is dat erg prettig. Er zit een heel klein glinstertje in. De geur is wat uitgesproken, ruikt echt wel een beetje naar rozen, maar niet overheersend.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nathaliev8x

19 april 2022

Ik ben deze creme nu een goei 2 weken aan het testen. Vanaf dag 1 zag ik direkt een verbetering van mijn huid, mijn huid voelt zo zacht aan en heb ook minder last van porien. De creme zelf is roze met lichte glittering in. Ik vind persoonlijk de creme wat dik, maar trekt wel goed in. Mischien voor de zomer iets te vettig, ma da zulle we moete zien dan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Richelle

18 april 2022

Ik mocht deze zalf testen. Het is een fijn product en geeft je een heerlijke verfrissend gevoel. Van mijzelf heb ik best wel een doffe droge huid (althans zo voelt het) door deze crème heb ik het gevoel dat mijn huid wat rustiger is en niet meer zo dof en droog aanvoelt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Anja1960

16 april 2022

Prettige ervaring bij het testen van deze creme. Je voelt gelijk de hydratering, je huid ziet er verzorgd uit. Door de roze gloed net iets extra's. Niet teveel gebruiken dan wordt ht te roze. De creme smeert goed uit en wordt goed en gelijk door de huid opgenomen. De fijne rimpeltjes zijn wel iets minder geworden. De geur is aangenaam aanwezig. Een fijne verzorgende creme voor de rijpere huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Donna

14 april 2022

Mijn huid heeft wat droogtelijntjes door gebrek aan hydratatie. Bij het openen zag ik roze inhoud met wat glinstering, mooi en dat zie je ook terug op je huid. Je krijgt er een mooie teint van en een goeie glow. De droogtelijntjes lijken minder maar of dat optisch is of in de diepte doorwerkt ben ik niet zeker van. De crème ruikt lekker, is lekker romig en smeert goed. Misschien beetje te goed waardoor ik iets teveel van gebruik heb ik het idee. Het kan daardoor komen dat ik last krijg van pukkeltjes hierdoor of doordat de crème iets te dik en vettig is voor mijn huid. Nu zou ik het wel voor lief nemen om wat rode pukkeltjes te hebben voor een gezonde en hydrateren glow maar toch heb ik dat liever niet. Ik ben benieuwd wat de crème voor mijn huid doet op langer termijn want ik ben echter pas een week aan het smeren nu.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

MonaPoly

13 april 2022

Ik was al bekend met de 'gewone roze' dagcrème variant en ben zeer tevreden over Vichy - Neovadiol Rose Platinium. Vichy - Neovadiol Rose Platinium is een aangenaam romige 'roze dagcrème' met een prettige geur. Ik heb een vochtarme huid en daardoor heb ik last van zichtbare droogtelijntjes, een doffe huid en wat roodheden. Daarnaast is mijn huid ook gevoelig en reageert zeer slecht op heel veel producten in de vorm van branderigheid, schilferingen en oppervlakte puistjes. Ik heb Neovadiol Rose Platinium crème met succes gebruikt zonder enige negatieve reactie van mijn huid. De crème werkt zeer goed met mijn foundation en voelt prima als basis voor mijn make-up. Mijn make-up oogt niet ‘cakey’ en gedurende de dag blijft mijn huid comfortabel aanvoelen en absoluut niet trekkerig. De crème gebruik ik voornamelijk op plekken die het droogst zijn. Neovadiol Rose Platinium crème trekt snel in en ik heb er maar weinig van nodig voor een mooie glans. Mijn huid voelt een aantal uurtjes na

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Zonnetje123

13 april 2022

Ik vind dit een hele prettige creme. Ik heb zelf een gevoelige huid en die reageert heel goed op deze creme. De creme smeert makkelijk en je kan met een klein beetje je hele gezicht insmeren. De creme trekt snel in en daarna heb je een heerlijk zacht huidje. De geur is aangenaam en mild. Er zit een heel subtiel glittertje in waardoor de huid een beetje glanst na het aanbrengen. Dat hoeft van mij persoonlijk niet, omdat ik de voorkeur heb voor een matte finish.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Maria

13 april 2022

Deze neovadiol rose platinum is een van de fijnste dagcremes die ik heb gebruikt sinds mijn 50e. In die tijd begonnen de rimpels steeds dieper te worden en voelde ik dat het ontzettend lastig was om mijn huid goed te hydrateren, de rosacea tegen te gaan en tegelijkertijd iets aan anti-ageing mee te pikken. De crème is rozekleurig, in eerste instantie vond ik dit lastig omdat ik nogal rood aangeslagen eruit kan zien door de rosacea, maar de zorgen waren geheel onterecht. Mijn gezicht ziet er gezonder uit, minder rood, en ik heb zelfs het idee dat de fijnere lijntjes minder zichtbaar zijn. Deze crème zorgt niet voor extra overgevoeligheden of irritaties, is niet te overheersend aanwezig en ik zou het heerlijk vinden als er ook een dagcreme zou komen met spf, dan kan ik deze extra verzorging ook meteen aanvinken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

jeannet1969

12 april 2022

Een heerlijk geurende creme, die een prachtige rose kleur heeft. De creme is fijn in gebruik en je hebt er ook niet zo heel veel van nodig. Het resultaat is een mooie glans en mijn rimpels zijn ook een stuk minder. De creme trekt er heel goed in en na afloop geen klevende handen

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jon72

10 april 2022

Ik gebruik dit product nu iets meer dan een week. Vond eerst de kleur wat vreemd… niet lekker fris wit, maar meer oud-roze. Ook de geur vond ik ook wel even wennen. Maar ben er nu aan gewend en het is een heel fijn product! Trekt snel in en voelt niet plakkerig of zo. Wel vind ik het lekker om hem royaal te smeren, wat niet echt ten goede komt van de prijs/kwaliteit verhouding natuurlijk, maar dat is een eigen keuze. Zeker een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Kuuk

7 april 2022

Ik mocht vorige week het potje crème ontvangen om uit te proberen, het is een mooi potje om te zien en hetzelfde model als de andere types crème van Vichy. Je kunt het makkelijk vast houden en wat ik fijn vind is dat het een glazen potje is. Het is even wennen als je het open doet want het heeft net als BB crème een kleurtje. Ik vind niet dat je het ziet maar krijg sinds ik de crème gebruik opmerkingen dat i er goed uit zie. Waarschijnlijk toch een tintje. Merk je ook als je s avonds je gezicht schoonmaakt. De crème smeert heerlijk en hoe zuinig deze in gebruik is zal de toekomst uitwijzen. De 2 minpuntjes voor mij zijn dat er geen spf factor in zit zodat je met mooi weer er toch een zonnebrand over moet smeren en dat er microplastics inzitten.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

AnjaR

7 april 2022

Wat een fantastische crème. De vorm van het potje houd eenvoudig vast omdat deze wat taps toeloopt. Omdat ik een wat dunnere huid krijg naarmate ik ouder wordt ben ik deze crème gaan gebruiken. Ik heb nog geen moment spijt gehad. De kleur van de dagcreme is roze. De crème heeft een prettige substantie en is heel goed uit te smeren. Hierdoor is deze ook zuinig in gebruik. De crème trekt snel in maar je blijft, op een prettige manier, voelen dat deze aanwezig is. Het voelt beschermend en voedend. De crème heeft een frisse rozengeur. Ik heb er vertrouwen in dat mijn huis, naarmate ik deze crème langer gebruik, steviger gaat worden maar dat ik kan ik na twee weken gebruik nog niet met zekerheid zeggen. Een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

sk1973

6 april 2022

omdat mijn huid slapper wordt en valer wordt door de overgang wilde ik een andere crème gebruiken dan ik normaal gebruik (gewoon alleen hydraterend) een die specifiek deze dingen tegen gaat. Ik had gehoopt dat deze crème dat zou doen en ik moet zeggen dat mijn huid wat minder vaal is maar dat komt vooral door de glimmende deeltjes in de crème wat ik met zonlicht te opvallend vind. Ik gebruik de crème nu 1.5 week en ik zie nog geen verbetering in de slapheid van mijn huid helaas maar dat heeft misschien wel langer tijd nodig. Het ruikt wel lekker naar rozen en is een volle crème die snel intrekt, dus het is wel voedend voor mijn huid. Maar tot nu toe valt het me nog een beetje tegen hoe de crème werkt. Het is wel een mooi doosje en potje met chique uitstraling. Hopelijk gaat dat nog veranderen als ik het langer ga gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Minie

6 april 2022

De crème voelt heel prettig aan Voor mijn gevoel krijg ik er een gladde huid van Ben zeer tevreden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Biancavanb57

6 april 2022

Ik heb de dagcreme Neovadiol nu iets langer dan een week in huis. Ik was al een tijdje op zoek geweest naar een crème voor mijn gezicht aangezien deze erg slap begin te worden. Ik ga richting de 60 jaar en zou het ouder worden graag wat tegen houden. De pot is vrij groot en de crème ruikt echt heel lekker! Het is een heerlijke crème die goed uitsmeert en snel intrekt. Mijn huid voelt na het aanbrengen gelijk een stuk zachter. Na een week gebruiken kan ik zeker zeggen dat mijn houd weer wat minder slap is. Ik ben erg tevreden en kan hem zeker aanraden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Heidi19

6 april 2022

Ik ben zeker de doelgroep van deze creme, aangezien mijn huid zeker slapper begint te worden. Ik heb een normale huid, maar ik vermoed dat deze creme ook voor een droge huid veel zal kunnen betekenen. Allereerst, hij ruikt heerlijk. Dat is geen must natuurlijk maar wel een fijne bijkomstigheid. Het is makkelijk aan te brengen en het smeert goed uit. Het trekt vrij snel in ook. Het doet zeker wel wat voor mijn rimpeltjes, ook voor de diepere in mijn hals waar mijn huid wel droog is. Het maakt mijn huid glad en het lijkt me ook wat op te frissen. Ik vind dit een hele fijne creme en ik zal deze zeker nog eens aanschaffen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nicole66

6 april 2022

Wat een heerlijk product. Het begint al met het potje, mooi van vorm, staat stabiel en, heel belangrijk, ook met mijn niet zo sterke handen heel makkelijk open te draaien. De geur is heerlijk en blijft de hele dag subtiel hangen. Vanaf dag 1 is mijn huid zachter en gladder. Oneffenheden zijn minder te zien en mijn huid lijkt zijde-achtiger. Kortom, ik ben er heel erg blij mee

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Bloem

6 april 2022

Ik gebruik nu een aantal weken deze dagcreme en ik ben blij verrast. Mijn huid voelt veel fijner aan na het smeren van de creme. Ik merk echt dat de creme hydrateert en mijn huid verzorgt. Ik vond het even wennen om een roze creme te smeren, maar het zorgt er voor dat ik een lichtroze gloed op mijn gezicht krijg, die heel natuurlijk oogt. Mijn huid knapt na het smeren van deze creme meteen op, alsof ik een kleine boost geef aan mijn huid. Echt absoluut een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Lieske24

6 april 2022

Wat een frisse crème is dit! Ik gebruik hem nu ongeveer een week en hij is supermakkelijk in gebruik. Als je het potje opent zie je dat de crème dezelfde kleur heeft als het potje. Gelukkig word je er helemaal niet knalrose van na gebruik, maar zie je er heel fris en fruitig van uit. Met een subtiele glinstering. De crème smeert heel goed uit. Geeft meteen een heel fris gevoel. De crème is niet vettig en daardoor heb ik een beetje het gevoel dat er niet veel voeding inzit. Of de crème behalve de frisse uitstraling verder veel voor mijn huid doet kan ik nog niet beoordelen. Wel denk ik dat mijn huid de hele dag goed gehydrateerd is. De pigmenten blijven de hele dag goed zitten. Dat kun je 's avonds zien als je met een watje je gezicht schoonmaakt. Ik vind het een gemiste kans dat er geen SPF in de crème zit. Daarom zou ik deze crème in de zomer niet gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Trijnie-54

6 april 2022

Na ruim 7 dagen deze creme te hebben gebruikt, kan ik de volgende conclusies maken. Het is mooie pot om te zien, alleen moet je oppassen dat hij niet uit de handen glijd. De creme is roze van kleur en geeft je huid een gezonde en frisse uitstraling. De creme is goed smeerbaar, ruikt prettig, heeft een mooie structuur en neem goed op. Na het smeren voelt mijn huid niet vettig aan en glimt niet. Tot nu toe ben ik tevreden en zal de creme waarschijnlijk blijven gebruiken. Het enige wat mist is de SPF factor, dat vind ik wel belangrijk in een dagcreme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Nikky0208

6 april 2022

Na ruim 7 dagen te hebben gebruik gemaakt van deze creme kan ik de volgende conclusies maken. Het is mooie pot om te zien. Stijlvol en spreekt je meteen aan. De creme is roze van kleur. Het geeft je huid een gezonde en frisse uitstraling. De creme is goed smeerbaar. Mooie structuur en neem goed op. Dus is niet vettig. Na het smeren voelt mijn huid nit vettig aan en glimt helemaal niet. Helaas zit er geen SPF factor is wat gek is. Met namen omdat dit toch bijna in alle creme's wordt verwerkt. Tot nu toe ben ik tevreden en zal de creme blijven gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Rachelle

6 april 2022

Een mooie dagcreme en een handig klein potje. De crème smeert lekker en je hebt niet veel nodig. De roze kleur zorgt voor een mooie gezonde kleur op het gezicht. Het plakt niet na aanbrengen en heeft een lichte frisse aangename geur, deze geur is ook snel weer weg waardoor je het niet heel de dag ruikt. Mijn gevoelige huid kan goed tegen deze crème dus dat is wel heel fijn. Het hydrateert echt en mijn huid voelt einde van de dag nog lekker soepel aan. Enige nadeel is dat er geen zonnebrandfactor in zit, dus zodra de zon meer gaat schijnen kies ik toch liever voor een dagcreme waar dit wel in zit. Ik ben verder echt positief over deze dagcreme, de crème is heel soepel en gelukkig niet zo dik als zalf.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Angeline

6 april 2022

Deze crème is heel aangenaam van textuur en smeert makkelijk uit. Daardoor is de crème zuinig in gebruik. De geur is oké. Wel lastig dat het in een schuine pot zit: zodra de crème de bodem bereikt moet je met je hele vinger er in naar de randen. Niet bepaald hygienisch. Ook zit er jammer genoeg geen zonnebeschermingsfactor in, iets wat toch heel belangrijk is in de strijd tegen huidveroudering. Je huid is wel goed gehydrateerd. Uiteraard verdwijnen je rimpels er niet mee, maar dat hoeft ook niet.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Morodyl

6 april 2022

Wat een mooi degelijk potje Fijn dik glas staat mooi op de badkamer. Ik schrok wel een beetje van de roze kleur Als ik maar geen roze gezicht krijg maar dat is niet het geval Mooie dagcrème je hebt maar een beetje nodig Het wrijft lekker makkelijk en wordt snel opgenomen door de huid Heeft een neutrale reuk Ik merk dat mijn huid er mooier en rustiger van wordt Dus een blijvertje

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Pinniewooh

6 april 2022

Ik gebuik deze creme sinds een week. De crème zit in een potje met een draaideksel. De crème is roze van kleur, heeft een licht glans, smeert makkelijk uit en trekt goed in. Op de huid geeft de crème een klein beetje glans en ruikt naar rozen. Of de crème echt iets doet voor mijn huid weet ik niet daar is het nog tekort voor. Of het wat gaat doen weet ik ook niet er zitten volgens mij geen actieve ingrediënten in en ook geen spf. Ondanks dat is het wel een hele fijne creme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

pioen

6 april 2022

Inmiddels ben ik volop de Vichy - Neovadiol Rose Platinium dagcrème aan het testen. Jullie zijn natuurlijk super benieuwd wat ik ervan vind! - Nu ik 1 week getest heb, kan ik nog niet zeggen of deze crème doet, wat beloofd wordt, nl. dat na 1 maand de huid steviger is. Wel kan ik jullie vertellen dat het superfijne dagcrème is, de kleur is oud roze en die kleur neem je mee op je huid, waardoor je er iets minder bleek uitziet. Het werkt echt. Ik voel me beter na het aanbrengen van deze crème. Het is gemaakt voor de gevoelige oudere huid. Die heb ik, dus ik ga lekker deze maand door met smeren. De crème ruikt heerlijk en voelt als een toevoeging in mijn dagelijkse verzorging. Op het doosje staat dat er bijenwas en calcium inzit. Het zal. En dat het Een frisse en getonifieerde.Natuurlijke uitstraling geeft. Een vreemde zin, met een hoofdletter in het midden……en….getonifieerd betekent: gestimuleerd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Anja

6 april 2022

Inmiddels heb ik deze creme een week in het gebruik, en ik ben er blij mee. Mijn huid heeft een mooiere uitstraling dan voorheen, geen 10 jaar jonger maar toch, ik zie verschil. Ik moest even wennen aan de roze kleur van de creme, maar dat is me 100% meegevallen. Zodra je het op je huid smeert geeft het een gezondere en stralender uitziende huid. Dat willen we toch allemaal. Ook de geur is niet helemaal mijn ding, maar zodra het potje dicht is en de creme is ingetrokken is het ook weer zo weg, dus geen probleem. Het is een fijne creme, die niet te dik is en daardoor ook goed uitsmeert, je hebt niet veel nodig voor een goed resultaat. Mijn huid blijft de hele dag goed gehydrateerd. Wat ik wel graag zou zien is een SPF in deze creme. Mijn huid kan niet zonder een goede zonbescherming, en aangezien er geen SPF in deze creme zit moet ik alsnog een andere zonbescherming gebruiken. Dat is jammer wat mij betreft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

arlette van hoesel

6 april 2022

Ik ben super blij dat ik deze geweldige creme heb mogen testen! Alleen al de verpakking is een feest on naar te kijken , roze !!!Plus de creme zelf is ook roze, maar nu naar de inhoud. Dit product vind ik zelf lichtjes naar parfum ruiken wat ik heel aangenaam vindt en helemaal niet storend. De creme is van een wat dikkere structuur maar smeert zich heel fijn uit en je hebt echt maar een klein beetje nodig . Dat is opzich al prettig want dan doe je er ook lekker lang mee. Ik persoonlijk vind het een geweldig product omdat ik het idee krijg dat mijn huid gelijk strakker getrokken wordt zonder dat het vervelend aanvoelt. Ik vind deze creme voor de wat ouder wordende huid echt een aanrader en ik moet zeggen dat ik het idee krijg dat de fijne lijntjes echt zachter zijn geworden. Voor mij een dikke 10 en een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marian

6 april 2022

Ik zie een mooie roze crème met een wat bloemige geur. Deze Vichy Neovadiol Rose Platinum crème wordt geleverd in een mooi glazen potje. De crème is wat steviger dan de crème die ik voorheen gebruikte, maar kan makkelijk uit het potje gehaald worden en smeert goed uit. Een spateltje bijleveren zou voor mij wel een groot pluspunt zijn. Dan blijft de crème vrij van bacteriën. De crème voelt vettig aan maar wat valt dat mee zeg. De crème is snel ingetrokken en het voelt al meteen weldadig aan. Mijn huid was droog en had echt een oppepper nodig. De crème gaf me meteen een boost. Ook merk ik dat mijn huid beter van tint is. Ik gebruik de crème 's morgens nadat ik een serum heb opgebracht en ik bemerk al snel dat mijn huid frisser aanvoelt en een mooie kleur heeft. De roze gloed van de crème zie ik niet terug na het opbrengen. Het is zeker geen crème met een kleurtje erin. Mijn huid voelt goed aan, om te oordelen of het ook steviger wordt zal ik de crème echt nog wat langer moeten gebruik

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Thea

6 april 2022

Deze dagcreme van Vichy is een dagcreme voor de rijpere huid. Hij is voedend en hydraterend. Dat klopt. Na een paar gebruik merk ik al een groot verschil. Je merkt gewoon dat je met een kwaliteitsproduct te maken hebt. De structuur van de creme is goed. Hij smeert goed en laat geen vlekken achter en is niet plakkerig. De verpakking van de dagcreme vind ik stijlvol. Past bij de kwaliteitsproducten van Vichy. Ik raad deze dagcreme van Vichy aan voor de mensen met een rijpere huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marijke

28 maart 2022

Topproduct, gebruik 't al jaren met grote tevredenheid

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

T.

25 december 2021

Ik ben een heel lange gebruiker van de Vichy producten en blijf er ook trouw aan, ooit wel eens wat anders geprobeerd maar is niet bevallen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Majo

5 december 2021

De eerste keer dat ik deze heb gekocht. Nu een week gebruikt en mijn huid lijkt egaler. De geur vind ik wat minder maar is gelukkig vrij snel weg. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

jannie

2 december 2021

Een heel fijne crème, die de bleke winterhuid wat “kleur” geeft. Goed smeerbaar.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Maria

17 november 2021

Altijd ‘n snelle en correcte levering. Goede verpakking!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ineke

5 oktober 2021

Product werkt naar volle tevredenheid. Voelt prettig aan en trekt goed in de huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Annie Hocks

15 juli 2021

Zuinig in gebruik, mijn huid ziet er mooi uit , zeer tevreden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hennie

30 juni 2021

Een heerlijke creme, trekt goed in, plakt niet en heeft een prettige geur. Ik gebruik deze in de winter, al zolang het op de markt is en ben erg tevreden. In de zomer gebruik ik Slow Age i.v.m. UV bescherming, een echte aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

marianne

11 juni 2021

Prima product voor de 70+ huid, het is voedend maar niet vettig, bovendien lijkt de rose tint de (licht) rode adertjes iets te verzachten van kleur.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

E.J.

4 juni 2021

Geeft een mooie teint

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marion

9 april 2021

Fijne crème

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marjo

24 februari 2021

Ben erg tevreden met dit product. Geeft echt een boost aan mijn huid. Ben ook van plan andere producten van dit merk te kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Wanda

10 februari 2021

Een heerlijke dagcrème, zacht en trekt goed in. het grappige is ook als je de deksel opent je een frisse geur tegemoet komt, terwijl het heel neutraal ruikt. Niet geparfumeerd!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Wil

3 februari 2021

Helaas krijg er uitslag en jeuk van. Ga het niet meer gebruiken. Jammer, toch wel een relatief dure crème. Vooral al de pot in de container belandt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Klantenservice

Beste Wil

bedankt voor het schrijven van uw review. Wat vervelend om te horen dat u overgevoelig blijkt te zijn voor een van de ingrediënten in deze crème.
Mensen kunnen helaas voor bijna alles overgevoelig zijn, er zijn dan ook geen producten waar men 100% zeker van kan zeggen dat niemand hier overgevoelig op zal reageren. Wij zullen uw reactie op deze crème melden bij Vichy, zodat zij, als blijkt dat er veel overgevoeligheidsmeldingen zijn, kunnen kijken of zij de receptuur kunnen aanpassen.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

10/10

irene

13 december 2020

Heb al diverse merken gebruikt van goedkoop naar duur.Nu deze wat een fijne crème, zeker mijn favoriet en ook een mooie prijs met de korting van deonlinedrogist.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Charlie

13 december 2020

Voortreffelijk product, het aanschaffen waard!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Rika

21 november 2020

Ik ben erg tevreden ever deze dagcreme en door de rose kleur ziet mijn huid er mooi zacht getint uit. De nachtcreme gebruik ik ook.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lydia

17 november 2020

Heerlijk rijke crème en smeert goed trekt goed in de huid. Geen vette glimmende laag.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marinus

15 november 2020

Geweldige creme, smeert goed uit, dus weinig nodig .Bestel zeker opnieuw..

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

G.C.

5 november 2020

Een fijne dagcreme die voor mij goed voldoet. Prijzig maar goed.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Zohra

24 maart 2020

In 1e instantie was ik nogal sceptisch. Weer een produkt dat van alles belooft dacht ik, maar ik moet eerlijk zeggen dat na een maand gebruik van deze crème mijn gezicht zacht en gehydrayeerd aanvoelt . De crème is vettig dus je hebt er niet teveel van nodig. De crème trekt goed in de huid. Ik bemerkte dat na het aanbrengen mijn huid een rozige gloed kreeg. De crème voelt verzorgend en voedend aan. Ik heb ook de indruk dat de fijne lijntjes in mijn gezicht wat verminderd zijn. Het enige nadeel bind ik dat de crème niet een frisse geur heeft maar dat neem ik op de koop toe. Al met al een aanrader voor de eat oudere en rijpere huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Pop59

23 maart 2020

Heerlijke cremé, die wat glimt. Ik breng hem ruim voordat ik weg ga aan en dat scheelt. Ik mis een oogcremé in deze serie.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Klantenservice

Beste Pop59,

Vichy heeft in de Neovadiol serie de Lip- en Oogcrème, deze vindt u hier:
https://www.deonlinedrogist.nl/vichy-neovadiol-gf-lip-en-oogcreme-15ml-p-57467.html

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

10/10

Edith

19 maart 2020

Ik heb de VICHY Neovadiol Platinium Dagcrème nu 4 weken getest. Heerlijk verfrissend met een lichte rozengeur en roze gloed. Deze de zorgt voor een intense vochtinbrengende verzorging, die makkelijk de hele dag volhoudt. De crème is gechikt voor de wat ouderen (gerimpelden) onder ons omdat het de huid ontspant en verzorgt. Dit heeft dan weer het effect op de wat verouderde huid en voelt hierdoor jeugdiger aan. De structuur is stevig en toch zacht. Hij smeert vrij gemakkelijk uit, daardoor hoef je niet heel veel product te pakken. Het trekt, ondanks de stevige structuur is, gemakkelijk in. Ik kan er heel goed de make-up overheen aanbrengen zonder dat het gaat rullen. Fijne crème om te smeren! De verpakking en het potje hebben een luxe uistraling, staat chique op de toilettafel. Alles bij elkaar voor mij een geslaagd product van VICHY.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Maria Donk

13 maart 2020

Ik heb nu een heerlijke dagcrème ontdekt: de Neovadiol Rosé Platinium van Vichy. Wat is dit een heerlijke crème. De textuur is fijn, het smeert goed uit (dus doe je er lekker lang mee), trekt snel in en als kers op de taart, geeft het mijn gezicht een kleurtje. Nee, geen ordinair bruin hoofd, maar een subtiel roze kleurtje. Nèt wat je nodig hebt in de wintermaanden. Daarom ben ik blij met deze crème en ik weet het zeker, zo’n potje staat de komende jaren bij mij in de badkamer! Fantastisch!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Mirke

8 maart 2020

De crème van Neovadiol Rose Platinium van Vichy is een heel fijne crème. Ik gebruik deze crème nu iets langer dan een maand en ben over het resultaat erg tevreden. Het enigste waar ik aan moet blijven wennen is de kleur van de dagcreme. Deze is vrij donker in het potje en gelukkig helemaal niet als hij op de huid uits gestreken wordt. Ook zit er een soort glitter, glinstering in waar ik in eerste instantie wel van schrok. Bij nader inzien geeft dit echter samen met de kleur een stralend, gezond aanzien als de crème gebruikt wordt. Samen met de nachtcrème een ideaal paar. Of de crème het gewenste resultaat oplevert weet ik nog niet, hiervoor moet je de crème denk ik nog langer gebruiken. Mijn huid voelt wel zachter aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

June66

8 maart 2020

4 weken heb ik nu deze dagcrème gebruikt en ik heb er geen spijt van. Ik was gaan testen omdat de crème lichtrose van kleur is en mijn oudere huid wel een oppepper kon gebruiken. Ik moet zeggen dat ik heel enthousiast ben geworden. De crème is dun, smeert goed uit en trekt snel in. Je ziet meteen dat je huid egaler van kleur is en minder vlekkerig. Voelt nu steviger aan en gladder. Doordat de créme niet vet is en makkelijk uitsmeert heb je maar een klein beetje nodig.Het potje ziet er ook mooi uit, geen rare hoekjes en de deksel draait er makkelijk op. Het enige nadeel vind ik de geur, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Na het uitsmeren van de crème verdwijnt de geur snel dus dat weerhoudt mij er niet van niet deze crème te blijven gebruiken want ik ben heel blij met het resultaat

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Poeh

6 maart 2020

Ik heb nu ongeveer 4 weken de Vichy Neovadiol Rose Platinium dagcrème gebruikt en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. De crème komt uit een mooi potje, ruikt aangenaam en laat zich prettig aanbrengen door de fijne textuur. Mijn 60+ huid kan wel een goede crème gebruiken en na een paar weken vind ik dat mijn huid stralender toont en niet meer zo droog aanvoelt. De crème trekt goed in en zorgt de hele dag voor een aangenaam gevoel van de huid. Niet meer trekkerig, zoals vaak in de winter. Zeker in combinatie met de nachtcrème is dit een product wat ik zou aanbevelen bij familie en vriendinnen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Iwolfs

5 maart 2020

Als je het potje opendoet komt meteen een heerlijke geur naar boven. Niet overheersend en lekker fris. De crème zelf heeft een mooi rose kleurtje. Fijne smeerbare crème, niet te dik. Crème trekt snel in en er blijft geen laagje op je gez achter

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

DeReviewVrouw

5 maart 2020

Na dit product de afgelopen dagen uitvoerig te hebben gebruikt wil ik nu graag een review schrijven. Ik zal eerst wat vertellen over mijn eigen huid, dan weet je of het ook op je eigen huid toepasbaar is. Ik ben de 60 reeds gepasseerd en heb een overwegend droge huid. Sinds een tijdje is mijn huid wat valer. Ook is het slapper geworden met de jaren. Toen ik de beschrijving van deze creme las dacht ik gelijk: dat is echt iets voor mij. Toen ik het potje voor het eerst opende vond ik de kleur een beetje raar ogen. Maar bij gebruik heb je hier geheel geen last van! Ook vind ik het belangrijk om te noemen dat de geur lekker en niet te overweldigend is. Soms kan ik misselijk worden als producten een te overweldigende geur hebben. De textuur is fijn: het smeert lekker uit en trekt goed in. Ook voelt het erg voedend aan op de huid. Na het aanbrengen merk je gelijk dat er een lekker teintje over de huid ligt. Het is ook fijn te gebruiken met een beetje make-up! Een echte aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Sonja Waddington

5 maart 2020

Dit is echt een heerlijk product Ik gebruik nu 5 weken de dag en nachtcreme. Ik krijg veel complimenten over mijn frisse en jeugdige uitstraling en merk dat mijn huid echt beter aanvoelt. Creme neemt snel op en heeft een aangenaam geur. Nachtcreme is ook niet vettig Dit wordt vanaf nu mijn vaste merk

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

macria

5 maart 2020

Ruim 4 weken gebruik ik nu de Vichy Neovadiol Rose Platinium dagcreme. Ik heb een zeer gevoelige en droge gezichtshuid met gauw rode vlekje pukkels jeuk en een trekkerig gevoel. Tot op heden heb ik van al deze klachten gelukkig geen last meer. Ook het trekkerige gevoel wat ik vooral in de winter altijd heb is verdwenen. De creme heeft een fijne geur die niet al te sterk ruikt. Iets wat ik zelf heel fijn vind. Ook de lichte glans vind ik op mijn bleke oudere huid heel mooi staan. Ik ben ook de Neovadiol Rose Platinium nachtcreme erbij gaan gebruiken. Ik vind het erg fijne producten voor de oudere zeer gevoelige huid. Heb het gevoel dat mijn huid een frissere uitstraling heeft en zachter is. Ook lijkt mijn huid meer gehydrateerd. Wat betreft lijntjes en rimpels daar kan ik nog niet zo veel zeggen. Waarschijnlijk gebruik ik het product hiervoor tekort. Ik blijf deze creme zeker gebruiken. p heden heb ik van deze me

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Gertie

4 maart 2020

Een super heel fijne smeerbare dag creme met een subtiele geur. Aan te raden voor vrouwen van 60 +

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

ReTvP

4 maart 2020

Ik heb de VICHY Neovadiol Platinium Dagcrème nu 4 weken in gebruik. Verrassend fris met een lichte rozengeur en roze gloed. Deze dagcrème zorgt voor een intense hydratatie, die makkelijk de dag volbrengt. Zeer gechikt voor de wat ouderen onder ons omdat het de huid ontspant en verzorgt. Dit heeft dan weer het effect op de wat verouderde huid en voelt hierdoor jeugdiger aan. De structuur is heel vol en zacht. Hij smeert vrij gemakkelijk uit, daardoor hoef je niet heel veel product te pakken. Ook trekt hij, ondanks de stevige structuur is, gemakkelijk in. Ik kan er heel goed de make-up overheen aanbrengen zonder dat het gaat rullen. Prettig! De verpakking en het potje hebben een luxe uistraling, staat chique in de badkamer. Alles bij elkaar voor mij een geslaagd product van VICHY.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

greta

4 maart 2020

Ik ben zeer tevreden over de verstevigende dag- en nachtcrème van Vichy voor de oudere huid. Ik heb het gevoel dat ik haast in mijn 2e jeugd zit. Ik heb nooit een probleemhuid gehad, maar ik merkte wel dat mijn huid allemaal wat slapper aan het worden was. Op bridgen kwam het gesprek erover en ik begreep dat een paar vrouwen zeer tevreden waren over de Neovadiol Rose Platinium. Daarom zagen ze er natuurlijk altijd zo fris en stralend uit. Ik besloot deze lijn van Vichy ook aan te schaffen en kan nu ronduit zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de conditie van mijn huid. Mijn huid voelt prettig aan en ik heb niet het gevoel dat ik een dikke laag crème met me meedraag. Integendeel, de crème trekt gauw in mijn huid. Het potje is vrij eenvoudig open te maken en dat vind ik erg prettig gezien mijn reuma.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Thea Boonstra

4 maart 2020

Wat een fijne dagcrème. De dagcrème ruikt lekker, smeert goed, is hydraterend en fantastisch voor de gevoelige huid. Ik gebruik deze dagcrème erg graag. De verpakking is ook nog eens mooi, zodat hij een mooi plekje verdient in de badkamer. Kortom een aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Fifteen

4 maart 2020

Een fijne crème. Ik gebruik de crème nu ruim 5 weken en ik vind mijn huid er beter uitzien. Voelt strakker en lijkt wat egaler. Misschien is de roze kleur van de crème hier de oorzaak van. Maar het resultaat is positief. De roze kleur van de crème vind ik positief. De crème krijgt hierdoor een luxere uitstraling. . De crème wordt goed door de huid opgenomen. Je hebt niet veel nodig. De huid glimt niet en het voelt ook niet strak aan. Ik was niet gewend om enige crème te gebruiken maar nu ik ouder wordt en dit ook aan mijn huid is te zien en te voelen ben ik heel blij dat ik dit product heb mogen testen. Ik ben overtuigd dat met dit product mijn huid erop vooruit is gegaan en blijf ik in de toekomst dit gebruiken. Ik raad het ook aan . Zeker de vriendinnen van mijn leeftijd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Lotje

3 maart 2020

Ik mocht de dagcrème van Vichy testen en vond de crème echt fijn, trekt vlug in de huid, voelt heerlijk zacht aan en heeft ook nog een heel klein tintje bruin.Ik heb een (oudere) huid die nogal gauw een allergische reactie geeft bij een nieuwe dagcrème, maar bij deze crème van Vichy heb ik daar gelukkig geen last van. Ben er erg blij mee.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kitty

3 maart 2020

Deze crème is zo heerlijk, lekker verfrissend en het kleurt een beetje. Ik ben zeer tevreden de moeite waard

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Erica

3 maart 2020

Neovadiol Rose Platinium dagcrème is een lekkere crème van het merk Vichy. De crème zit verpakt in een glazen pot van 50 ml. Het heeft een romige textuur en maakt je gezicht zijdezacht. Ik heb over het algemeen een droge en licht gevoelige huid, die trekkerig aanvoelt na het wassen, maar met deze nieuwe lijn voelt mijn huid weer lekker zacht aan. Ook mijn rode plekjes zijn afgenomen. Neovadiol Rose Platinium is zeker het proberen waard. Ik gebruik deze crème in combinatie met de nachtcrème die ook heerlijk is. Of deze crème ook verstevigd, weet ik niet. Ik merk wel dat mijn huid er mooier en frisser uitziet dan voorheen en dus zachter aanvoelt. De geur is vrijwel neutraal. Ik gebruik deze crème nu bijna een maand lang in combinatie met de nachtcrème van dezelfde lijn. Het product is zeker wel het proberen waard. Kwaliteit is wat ik gewend ben van het merk Vichy, in een woord heerlijk!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marina62

17 februari 2020

De dagcrème van Vichy is een hele fijne dagcrème voor de ouder wordende huid. De afgelopen weken heb ik deze mogen proberen en ik kan alleen maar zeggen dat ik hem als heel fijn heb ervaren. De crème is een fijne substantie die zich makkelijk op de huid laat opbrengen en ook snel door de huid wordt opgenomen. Hij zit in een mooi potje met een luxe uitstraling en wat ook leuk is, is dat de crème een rosé tint heeft. De rosé crème geeft je meteen een egale tint. Je huid ziet er frisser en jonger uit. Verder zie ik ook dat de conditie van mijn huid verbeterd is hij ziet er gezonder uit, voelt veel elastischer maar ook zeker steviger aan. Wat mij betreft kan ik deze creme alleen maar aan iedereen aanbevelen. In combinatie met de nachtcrème heb je een goede verzorging voor zowel de dag als de nacht.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Eva

14 februari 2020

Ik wilde de crème van Vichy graag uitproberen omdat ik altijd op zoek ben naar een crème waar ik geen ‘last’ van heb met mijn gevoelige huid! En - heel fijn - ik heb helemaal geen jeukende plekjes, rode vlekken of bultjes gekregen! Wat me ook heel erg bevalt aan de dagcrème van Vichy is dat het zo lekker ruikt, naar rozen en laat dat nu net mijn favoriete geur zijn, een dagcrème die bij mijn geurtje past! Het potje is leuk, een beetje ouderwets, maar daar hou ik wel van. Ik heb wel het idee dat er een beetje kleur aan de dagcrème is toegevoegd, ik word er een tikje roze van, ziet er wel gezond uit maar... het maakt ook wel een blozende indruk en dat hoeft voor mij niet zo. Mijn huid is wel lekker zacht geworden na drie weken gebruik en maakt een gehydrateerde indruk, vooral mijn hals is er volgens mij strakker van geworden. Alles bij elkaar een prima product waar ik tevreden over ben.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

tractor

14 februari 2020

Deze dagcreme smeert lekker uit en geeft meteen een fris gevoel. Door het rose kleurtje ziet je huid er ook meteen stralend uit. na enkele weken gebruik zie ik zelfs verschil in mijn huid. het oogt niet meer zo droog.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

francien

25 december 2019

Geweldige creme. Een echte oppepper, je huid gaat ervan stralen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Kat

9 december 2019

Zeer aangenaam in gebruik. Ik hou van de lichte rozengeur. De rozige kleur van de crème zou wellicht iets moeten doen met je teint, maar daar merk ik niets van. Wel vrij prijzig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Thera

30 november 2019

Ik gebruik deze crème al een tijd en ben zeer tevreden.Mijn huid voelt heel goed aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Wa vd Haagen

1 november 2019

Heerlijke dagcrème maar nog te duur helaas.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Aanbevolen routine

Anti-aging

  • Stap 1: Lift
    Vichy Neovadiol Meno 5 Bi-Serum 30ML
    Gratis verzending
    Neovadiol Meno 5 Bi-Serum | 30ML
    15% korting
    40,76
  • Stap 2: Verstevig
    Vichy Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang 50ML
    Gratis verzending
    Neovadiol Rose Platinum dagcrème voor doffe huid na de overgang | 50ML
    15% korting
    36,51
  • Stap 3: Bescherm
    Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ 40ML
    Gratis verzending
    Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ | 40ML
    23,95
  • Stap 4: Herstel
    Vichy Neovadiol Rose Platinum nachtcrème 50ML
    Gratis verzending
    Neovadiol Rose Platinum nachtcrème | 50ML
    15% korting
    36,51

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Vichy Neovadiol Rose Platinum nachtcrème 50ML

    Vichy Neovadiol Rose Platinum nac... | 50ML

    -15%
    36,51
    42,96
  • Gratis verzending Vichy Neovadiol Verstevigende, Revitaliserende Nachtcrème 50ML

    Vichy Neovadiol Verstevigende, Re... | 50ML

    -15%
    36,51
    42,96
  • Gratis verzending Vichy Neovadiol Meno 5 Bi-Serum 30ML

    Vichy Neovadiol Meno 5 Bi-Serum | 30ML

    -15%
    40,76
    47,95
  • Gratis verzending Vichy Neovadiol Verstevigende, Liftende anti-aging dagcrème - Normale Huid 50ML

    Vichy Neovadiol Verstevigende, Li... | 50ML

    -15%
    36,51
    42,96
  • Gratis verzending Vichy Neovadiol Lipidenaanvullende, Revitaliserende Nachtcrème 50ML

    Vichy Neovadiol Lipidenaanvullend... | 50ML

    -15%
    36,51
    42,96