DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Wordt binnenkortvernieuwd

Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML1
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML2
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML3
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML4
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML5
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML6
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML7
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML8
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML9
Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML10

Vichy Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème 50ML

41 reviews

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Vichy
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 3337875483940

×

of

Productbeschrijving

Verfrissende anti-aging nachtcrème speciaal voor de huid tijdens de overgang

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Nachtcrème 50ML wordt binnenkort vernieuwd. In september wordt dit Neovadiol Verstevigende, Revitaliserende Nachtcrème. Een verbeterde formule en verpakking maar met de vertrouwde textuur en geur.

Algemeen
Een doeltreffende en verzachtende nachtcrème die speciaal is geformuleerd voor de huid van vrouwen tijdens de overgang. Heel aangenaam, deze gel-crème die hydrateert en tegelijkertijd fris aanvoelt wanneer deze wordt aangebracht op de huid. Het is een nachtcrème die als het ware over het huidoppervlak glijdt, waarna de huid zijdezacht en comfortabel aanvoelt. De volgende ochtend ziet de huid er volledig uitgerust uit.

- De huidcontouren worden strakker;
- De huid wordt elastischer en voelt steviger aan;
- De huid ziet er fris, stralend en gelijkmatiger uit;
- De huid wordt direct na het aanbrengen gekoeld voor een fris gevoel;
- De huid lijkt na 4 weken gebruik minder rood.

Belangrijkste bestanddelen van Neovadiol Substitutief Complex Nacht
Neovadiol Substitutief Complex Nacht is verrijkt met de volgende ingrediënten:
- Airlicium en Aquakeep Technologie: een weldadig concentraat en een sterk absorberende stof, die als vloeipapier talg en zweet absorberen. Samen zorgen zij voor een zeer verfrissend gevoel.
- Hyaluronzuur: dit ingrediënt is ertoe in staat maar liefst duizend keer zijn eigen gewicht in water vast te houden, voor een gehydrateerde en volle huid.

Neovadiol Substitutief Complex Nacht volgens onderzoek
Neovadiol Substitutief Complex Nacht gaat huidveroudering tegen, volgens onderzoek. De unieke formule van Neovadiol Substitutief Complex Nacht is erop gericht de vier tekenen van huidveroudering tegen te gaan: verlies van huiddichtheid, een dof voorkomen, een droge en/of slappe huid. Dit treedt vaak op onder vrouwen in de overgang. Uit zelfevaluatie onder vijftig vrouwen bleek dat zij ‘s ochtends na het aanbrengen van dit product het volgende konden concluderen:
- 8 van de 10 vrouwen beschreven de huid als frisser;
- 9 van de 10 vrouwen vond de huid meer gevoed en zachter;
- 7 van de 10 vrouwen omschreven de huid als steviger, na 2 maanden gebruik.

Hoe Neovadiol Substitutief Complex Nachtcrème te gebruiken
Voor een optimale huidverzorging afgestemd op de behoefte van de huid tijdens de overgang adviseren wij om de verschillende Neovadiol Substitutief Complex producten in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine van reinigen en verzorgen te combineren.

- Reinigen
Reinig 's morgen en 's avonds uw huid op milde wijze met Vichy Purete Thermale Make-up verwijdering 3-in-1.

- Dagverzorging
Breng de Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dagcrème dagelijks aan op een gereinigde huid. Verspreid de anti-aging dagcrème met zachte, opwaartse bewegingen, van binnen naar buiten toe. Masseer in totdat de dagcrème helemaal is geabsorbeerd. Geef de huid een extra diepe massage langs de jukbeenderen, de kaaklijn en de nek.

- Nachtverzorging

Start vijftien minuten voor het slapengaan met deze avondverzorging. Reinig de huid en breng vervolgens Neovadiol Substitutief Complex Nacht aan en verspreid deze met opwaartse bewegingen, van binnen naar buiten. Masseer hierbij langs de jukbeenderen, kaak- en halslijn voor optimaal resultaat. Vermijd de oogzone.

Tip: Voor extra hydratie en verzorging kunt u voorafgaande aan de dag- en nachtverzorging uw huid verrijken met de producten uit de Vichy Mineral 89 Serie. Deze producten zijn een ware boost voor uw huid, waardoor de verzorgingsproducten nog beter hun werk kunnen doen.

Over Vichy
Vichy heeft maar liefst 80 jaar expertise op het gebied van een gevoelige huid. De ingrediënten worden hierbij met de hoogst mogelijke zorg vergaard en geselecteerd voor alle huidverzorgingsproducten.
Ingrediënten

Ingrediënten
Glycerin • Prunus Armeniaca Kernel Oil / Apricot Kernel Oil • Alcohol Denat. • Dimethicone • Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol • Propanediol Propylene Glycol • Isononyl Isononanoate • Zea Mays Starch / Corn Starch • Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid • Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer • Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate • C13-14 Isoparaffin Caffeine • Caprylyl Glycol • Ci 42090 / Blue 1 Citric Acid • Dextrin • Dimethiconol • Disodium Edta Eperua Falcata Bark Extract • Laureth-7 • Methyldihydrojasmonate • Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate • Perlite • Phenoxyethanol • Poloxamer 338 • Polyacrylamide Silica • Silica Silylate • Sodium Acrylates Crosspolymer-2 • Sodium Hyaluronate • Parfum / Fragrance

Reviews41 reviews

9/10 op basis van 41 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

8/10

Hendrika

15 oktober 2020

Fijne en voedzame nachtcrème en smeert goed uit!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jane66

6 oktober 2020

Na goede ervaringen met andere Vichy produkten was ik nieuwsgierig naar deze nachtcreme en ik heb deze creme een aantal weken kunnen testen. Wat meteen opviel was de kleur van het potje, die duidelijk anders is dan de kleur van de dagcreme. Echt een nachtkleur zodat je nooit verkeerd grijpt. De geur is neutraal, prima! De structuur is anders dan ik gewend was: romig/ gelachtig bijna. Opbrengen ging prettig en je ervaardt meteen een koele frisheid. Ik heb wel het idee dat de creme niet meteen volledig intrekt. Je huid blijft licht plakkerig aanvoelen. Voor een nachtcreme niet erg natuurlijk. Na enkele weken gebruik vond ik mijn huid er gezonder uitzien en voelde zachter en gladder aan. Mijn conclusie: een prima nachtcreme die door zijn koele frisheid zeer geschikt is om in de zomermaanden te gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Rebecca

2 oktober 2020

Wat een aanrader! Ik gebruik de Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème van Vichy nu 4 weken. Ik ben 45 jaar en heb nog niet overal last van waar de crème tegen zou helpen, maar ik vind het een heerlijke nachtcrème. Het is een heerlijke gel, die gemakkelijk smeert en daardoor zuinig is in het gebruik. De gel is fris, trekt direct in en voelt niet vettig aan. Direct na het smeren zie je de huid ontspannen, de huid wordt gladder en ook de teint van de huid zie je veranderen. Mijn gezicht ziet er direct na het gebruik van de crème er heel uitgerust uit. Zoals eerder aangegeven heb ik nog niet alle kenmerken van de overgang. In de omschrijving staat dat het helpt tegen de warmte van het gezicht, maar dat kan ik niet beoordelen omdat ik daar nog geen last van heb. De geur van de crème is in ieder geval heerlijk fris. Kortom, ik ben zeer enthousiast over de crème en zou hem iedereen aanbevelen. Weer een topproduct van Vichy!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Fyou

28 september 2020

Nadat ik ee poosje op zoek was naar een lijn voor.mijn gezicht ben ik bij Vichy terecht gekomen. Het eerste wat mij opviel is de textuur. Het is een zachte crème die snel in de huid trekt en waar je niet zoveel van nodig hebt. Lijntjes vervagen en je huid wordt strakker!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Keeden

27 september 2020

Ik heb deze crème nu al een tijdje gebruikt en ben er erg tevreden over. De crème is bedoeld voor vrouwen in de overgang en beloofd een strakkere huid. Ten eerste vind ik de geur erg fijn en ik wordt er zelfs ontspannen van vlak voor het slapen. Alleen daarom zou ik de crème dagelijks willen gebruiken. Het is eigenlijk meer een gel dan een crème en het trekt erg snel in. Het voelt voor mij meer aan als een masker die geschikt is voor de nacht. Ook voelt mijn huid gehydrateerd aan maar absoluut niet vet. De crème heeft ook een verkoelend effect op de huid maar soms tintelt mijn huid vlak na het aanbrengen wel een beetje. Een strakkere huid en meer volume heb ik niet gemerkt maar wel dat mijn huid er een stuk rustiger en beter uit ziet. En daar ben ik al erg blij mee !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Els1212

27 september 2020

Ik gebruik deze nachtcrème van Vichy ongeveer 1 maand. Deze crème zit in een handige luxe potje. De crème ruikt heerlijk maar is niet te overheersend. De crème is lekker luchtig en smeert makkelijk uit. Ik merk dat mijn huid zacht aanvoelt na het smeren en de crème gelijk intrekt. Ik merk dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn geworden. Ik gebruik deze crème samen met de dagcreme van Vichy o, zo het beste effect te krijgen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

2020Aagje

26 september 2020

Ik heb Neovadiol Substitutief Complex Nachtcrème nu al een tijdje gebruikt. Het is een heerlijk verfrissende nachtcrème, die koud aanvoelt als je hem aanbrengt. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een nachtcreme. Hij trekt snel in, niet onbelangrijk als je daarna je hoofd op je kussen legt. Ik zie niet zo heel veel verandering aan mijin huid, maar voel wel degelijk verbetering. Mijn huid is minder droog en trekkerig en voelt zacht aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hettie

25 september 2020

Ik vind de nachtcreme super ruikt heerlijk smeert makkelijk uit je hoeft niet veel te gebruiken en je huid ziet er beter uit na 4 weken dat ik het getest hebt

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kaminka

24 september 2020

Een hele fijne crème, heerlijk geur, subtiele substantie waar je huid heel glad van aanvoelt. Na een paar dagen merk je al verschil, mijn gezicht knapte er van op. Fijne rimpeltjes worden minder zichtbaar, je voel dat je huid gevoed is. In combinatie met de dag crème een perfecte product. Ook als basis te gebruiken onder de make-up. Wat mij opviel is, dat je voel dat de crème aanwezig is en zijn werk doet maar geen dikke vette laag achterlaat. Voor mij een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Petra294

22 september 2020

Sinds een paar weken gebruik ik de Neovadiol Substitutief Complex nachtcrème samen met de dagcreme. Ik ga hier vertellen over de nachtcrème. In de avond als ik mijn huid lekker heb gereinigd dan breng ik de nachtcrème aan, ik doe dit altijd aan het begin van de avond zodat de crème lekker kan intrekken voor het slapen gaan. De nachtcrème heeft een heerlijke geur. Ik zie dat mijn huid goed opknapt van deze nachtcrème, vooral mijn huid is wat aan het verslappen door de menopauze en zie nu echt een verschil. Mijn gezicht ziet er veel frisser uit en mijn huid wordt ook al wat steviger. De nachtcrème smeert lekker uit en is zuinig in gebruik. De potjes zijn ook makkelijk in gebruik en hebben een wijde opening. Ik raad deze nachtcrème dan ook aan. Een lekkere boost voor je huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Tanya

21 september 2020

Deze nachtcreme van Vichy voor de rijpere huid voelt in het begin wat prikkerig en plakkerig aan op de huid. Dat gevoel ebt wel weg. ik vind de creme heel lekker ruiken. Met een potje kun je lang vooruit. De creme smeert goed uit. Je hebt er niet veel van nodig. Ik gebruik het in combinatie met de dagcreme. Van mij krijgt het een voldoende

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

patricia333

21 september 2020

dit is een mooie frissende nachtcreme,het ruikt zo heerlijk dat je deze ook het liefst overdag op zou doen.het is een mooie combinatie met de vichy neovadiol het licht baisse potje , deze creme gebruik je overdag,als je de nacht in gaat is deze creme voor de rijpere huid 50 + zeer geschikt.ben helemaal weg van de geur,ruikt zo heerlijk.gebruik het ook in de hals, daar zitten de fijne lijntjes,maar ze lijken te vervagen,er zijn er niet meer bij gekomen,waar ik super blij mee ben.ook de fijne lijntjes in het gezicht ,deze zijn niet erger geworden maar ook niet vermeerderd,dus zeer te vrede over de nachtcrème zeker een aanrader om te proberen.ik zeg zeker doen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Susanne70

20 september 2020

Lekker frisse, koel aanvoelende creme . Trekt snel in, naar mijn idee wat te goed want 's ochtends heb ik een beetje trekkerig gevoel. Voor de zomer is dit een heerlijke creme maar voor de winter ga ik toch voor een vollere creme. Ik kan nog niet zeggen of het werkt tegen rimpels en ik zie geen noemenswaardige verschillen behalve dat mijn huid minder rood lijkt. In combinatie met de dagcreme van deze lijn ben ik wel tevreden. De dagcreme is wel favoriet want die is heerlijk zacht en voelt vol aan .

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jacquelinevanhelvert

19 september 2020

Wat was ik blij verrast dat ik de Neovadiol Complex nachtcrème mocht testen. Nu ik in de overgang zit ben ik op zoek naar een creme die goed bij mij past. Ik heb nu ervaring met een vette creme die niet in de huid trekt. De neovadiol nachtcrème is een feest om te smeren. Het is een gel achtige creme die de huid goed voed en niet plakt. De geur is fris maar niet geparfumeerd erg fijn voor mij. S’morgens bij het douchen komt er nog een laagje creme van mijn gezicht wat je zo niet meer op je huid voelt. Of de lijntjes minder worden kan ik niet zo zeggen, maar eigenlijk maakt het ook niks uit. Het fijne gevoel en minder droog zijn van de huid is al prettig genoeg. Ik zou dan ook zeker deze creme aanbevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Taartenmiep

18 september 2020

Fijne zachte nachtcrème die lekker ruikt, goed uitsmeert en prettig maar fris op de huid aanvoelt. Hydrateert goed gedurende de nacht. Hij is erg vet, maar trekt redelijk snel in.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Floortje

18 september 2020

Dit is een heerlijke zachte crème. Het lijkt meer een soort gel. Na ongeveer 4 weken zag ik al zichtbare veranderingen. Mijn huid is steviger en stralender. Ook is de crème goed smeerbaar, het trekt snel in en voelt lekker fris aan. Het tintelt zelfs een beetje na het aanbrengen. De crème heeft daarnaast een prettige, niet overheersende geur. Ik vind deze nachtcreme dus een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jollykootje

17 september 2020

Ik heb dit product een pasr weken getest. De huid voelt glad aan en goed gevoed. Het blijft wel een beetje vettig. In de ochtend had ok geen trekkerig gevoel meer. Mijn rimpels zijn nog hetzelfde????

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Esther van de Scheur

16 september 2020

Na gebruik van 4 weken zichtbaar resultaat. Ik gebruik ook de dagcrème van deze serie en mijn huid ziet er veel beter uit. De crème verzorgt de gehele nacht en mijn huid voelt de volgende ochtend zacht en gehydrateerd. Fijne geur en smeert goed uit, hierdoor heb je er maar weinig van nodig en je behoudt het resultaat, en hij voelt voor een nachtcrème niet vettig aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jaantje

15 september 2020

Ik ben erg tevreden over dit product. Ik heb eerder producten gehad van Vichy en mijn verwachting was dan ook hoog. Ik gebruik de creme samen met de dagcreme nu ongeveer 4 weken en ik heb het gevoel dat mijn huid frisser geworden is. Mijn huidskleur is minder grijs. Voor mijn idee is mijn huid veerkrachtiger geworden en ik heb minder diepe rimpels. Ik denk dat als ik de creme blijf gebruiken dit resultaat nog veel beter wordt. Tot nu tu ben ik rondom tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

JuffieF

14 september 2020

Fijne voedende creme die qua substantie tussen een gel en een creme zit. Het smeert goed uit en is daardoor zuinig in gebruik. In het begin brandde mijn huid na aanbrengen maar die bleek de werkzaamheid van de ingrediënten te zijn want het heeft niet geleid tot uitslag (wat ik veel gewend ben). Mijn huid voelt na 4 werken erg gevoed. Mijn oppervlakkige rimpels lijken wat meer gevuld. Ik gebruik deze creme wel in combinatie met de dagcrème. De geur is fris en erg lekker. Ik ben erg tevreden over de creme. Enige nadeel is dat de creme in een pot zit en niet in een pompflesje. Gemiste kans dat mij betreft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Fiona

14 september 2020

Ik heb het geluk gehad dat ik deze nachtcreme mocht testen. Ik heb in het verleden al goede ervaringen gehad met de producten van Vichy. Ik had dus hoge verwachtingen. Vichy heeft deze wederom waargemaakt. De creme zit in een mooi klein potje en is handig in gebruik. Het is een rijke creme die snel in de huid trekt. De creme heeft een aangename geur. Ik gebruikte eigenlijk zelden een nachtcreme, maar ik merk dat nu ik deze creme een tijdje gebruik dat mijn huid wat steviger aanvoelt. Mijn huid lijkt overdag wat stralender. Doordat ik inmiddels in de overgang zit had ik wat vaker last van wat oneffenheden. Deze lijken ook minder te worden. Ik kan deze creme aan iedereen aanraden. Ik blijf hem in de toekomst zeker gebruiken, omdat ik merk dat mijn huid er echt baad bij heeft. Zeker in combinatie met de dagcreme doet het wonderen voor huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

AstridV1973

14 september 2020

De crème zit tussen een gel een crème is, wat prettig smeert. Trekt redelijk snel in. Er zit nauwelijks een geur aan, wat ik fijn vind. De eerste keer dat ik de crème opsmeerde begon mijn gezicht heel erg te branden, dat was erg onprettig. Na een tijdje trok het wel weg. De tweede keer was het branden al een heel stuk minder, daarna geen last meer van gehad. Als dit normaal is, was het fijn geweest als ze het op de verpakking hadden vermeld. Ik zie niet echt een frissere huid (oogt nog wat dof). Wel is mijn huid zachter geworden en ziet er echt wel verbeterd uit. Ik heb een voor en na foto gemaakt om het resultaat beter te kunnen beoordelen. En daar zag ik dat mijn huid wel degelijk verstevigd is. De slappe huid rondom mijn mond en hals is echt strakker geworden, de rimpels onder mijn ogen zijn ook minder. Mijn huid voelt goed gehydrateerd. Wel heb ik 's morgens nog wat puistjes, maar minder dan voorheen. Een prettige crème, zeker in combinatie met de dagcrème.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marieke70

13 september 2020

Voor een nachtcreme is deze qua structuur licht en met een lekkere frisse geur. Daardoor smeert deze nachtcreme makkelijk uit en trekt snel in. Ik heb een gevoelige huid en bij veel cremes gaat mijn huid dan prikken. Maar met Vichy heb ik daar nooit last van. Geloof zelf niet zo in cremes die vanalles beloven, maar heb zelf wel indruk dat ik 's ochtends met minder vouwen en lijntjes en een zachtere en beter gehydrateerde huid uit bed stap. Prettige start van de dag dus! Persoonlijk vind ik de nachtvreme nog fijner dan de dagcreme.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Margit

13 september 2020

Tijdens smeren trekt de dagcrème al in. Laat een zijdezacht laagje achter op je huis. Matterend. Na ca. 2 wk zie je al verandering in je gezicht. Je huid straalt zachtheid uit en heeft een lichte blosje. Oneffenheden zijn er niet meer en je krijgt een egale teint. Dit in combinatie met de gebruikte nachtcrème. De gel lijkt minder goed in te trekken. Laat een licht plakkerig laagje op je huid achter wat lang duurt voordat dit wegtrekt. Niet erg prettig. Na ca. 2 wk zie je al verandering in je gezicht. Je huid straalt zachtheid uit en heeft een lichte blosje. Oneffenheden zijn er niet meer en je krijgt een egale teint. Dit in combinatie met de gebruikte dagcrème. Verder ben ik tevreden en beveel ik dit product aan!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Roos

12 september 2020

Super fijn product. Ik heb een erg gevoelige huid .En kan nooit gebruikmaken van een creme zonder uitslag ervan in mijn gezicht te krijgen. Met deze nachtcreme en ook de dagcrème. Nergens last van. Mijn huid voelt zacht aan . En ik mijn huid is gaver dan voorheen . Ik raad dit product iedereen aan

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Janit

12 september 2020

Ik gebruik deze creme nu sinds een paar weken. Ik vind de creme lekker ruiken. Het is een vrij dikke creme, maar trekt wel snel in. Bijzonder aan de crème is dat deze fris aanvoelt op de huid. Ik heb een gevoelige huid, maar heb geen problemen gekregen. Doordat de crème dik is.ben ik wel bang dat het potje snel leeg is.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

FranciscaH

12 september 2020

Ik heb een nogal droge huid, ik reinig hem s avonds goed met een reinigingsmelk, dan met een tonic , wat ik zelf heel fijn vind is dan een serum onder de nachtcreme. De nachtcreme heeft een hele fijne structuur en voelt heel zacht aan, ik verbaasde mij dan ook toen ik hem opsmeerde dat meteen mijn hele huid ging tintelen, soort van branderig gevoel, ik vond dat geen prettig gevoel en heb het er weer afgehaald, de 2e maal hetzelfde, ik heb het toen maar getest op mijn nek , daar had ik er geen last van, ik moet eerlijk zeggen dat ik geen verschil voel na een maand gebruiken, gewoon zacht , als ieder andere creme, ik vond de geur zeer overheersend , daar hou ik niet van, dat is dus persoonlijk, dus zou ik deze creme zelf niet meer kopen, de dagcreme heeft dat minder!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Izabela Przeorek

12 september 2020

Ik heb VICHY Neovadiol complex nachtcrème een tijdje in huis en het bevalt heel erg goed. Het smeert gemakkelijk uit en wordt snel door mijn huid opgenomen. Het is belangrijk om je huid goed te hydrateren, ook in de nacht. Deze crème verzorgt mijn gezichthuid en het trekkerig gevoel bij het ontwaken lijkt te verminderen. Ik heb het gevoel dat het mijn huid echt aan het voeden is. Na vier weken dagcrème van VICHY Neovadiol nachtcrème gebruikt te hebben is mijn huid minder droger dan voorheen. Of de crème echt ervoor zorgt dat ik minder rimpels heb kan ik nu nog niet zeggen Een beetje gebruiken en het gaat lang mee. Ik vind het een mooi product een mooi licht potje . Niet te vergelijken met andere producten. Misschien iets duurder maar veel beter

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jannette1969

12 september 2020

Ik heb dit product Vichy NEOVADIOL Comolex nachtcrème mogen testen en wanneer ik ’s morgens op sta, dan voelt mijn huid zeer zacht aan . De crème plakt niet en dat vind ik erg prettig! Je kunt de crème makkelijk aanbrengen en het trekt vrijwel onmiddellijk in de huid. Belangrijk is dat je een dun laagje aanbrengt. Na een tijd voelt je huid zacht, glad en gehydrateerd aan. Of mijn huid ook echt strakker wordt dat kan ik nu nog niet zeggen. Conclusie luchtige crème die snel intrekt en een lekker zachte huid achterlaat. Ik zal deze crème zeker aanbevelen als je opzoekt bent naar een fijne nachtcrème die snel intrekt. Zeker een aanrader! Bovendien zit het in een erg mooi en handig potje.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Esther Sels

12 september 2020

Fijne crème! De crème ruikt niet of nauwelijks. Je hebt vrij weinig nodig. Wat een nadeel kan zijn, de structuur is een beetje gel achtig. Vrij dik dus. Zeker als het nog warm is s avonds kan dat een nadeel zijn. Wel trekt de crème snel in, en als ik wakker word heb ik niet het idee dat mijn huid ogenblikkelijk verzorging nodig heeft. De crème belooft ook dat rimpels verminderen... daar kan ik niets over zeggen. Ik ben tijdens het gebruik veel afgevallen en helaas tekent dat als eerste in mjn gezicht. Al met al vind ik het een heel fijn produkt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Hetty

12 september 2020

Ik heb de nachtcrème nu 3 weken gebruikt. Moest er wel aan wennen omdat het in het begin van het opbrengen erg plakkerig aanvoelde. Dit is maar van korte duur want na een kwartier is de crème ingetrokken. De geur is goed en voelt heel fris. Iedereen vindt mij er stralender uitzien. Kortom een product wat ik de toekomst meer ga gebruiken en voor de wat rijpere huid een perfecte nachtcrème.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sandra

11 september 2020

Zeer fijne nachtcrème die direct een frisse gloed geeft aan je huid. De crème, die meer op een gel lijkt, smeert goed uit, trekt direct in de huid, voelt niet plakkerig aan en geeft direct een fris gevoel. Tevens heeft de vele een hele frisse geur waar je alleen al Blij van wordt. De hydratatie van deze nachtcrème is goed voor de hele nacht. In de ochtend ziet je huid er stralend en fris uit. De huid voelt soepel aan. Direct bij het aanbrengen voel je de frisheid op je huid. Ook voor de gevoelige huid, die ik heb is het een hele fijne crème. Ik heb geen irritatie gevoelt. Wel elke morgen een zeer soepele huid. Helaas werden mijn lijntjes niet minder.en het laatste wat ik persoonlijk jammer vind is dat de crème in een potje zit. Ik zie liever een tube ivm hygiëne. Al bij al een zeer mooi product als je frisheid en zachtheid op je huid wil voelen. Je huid wordt echt direct soepel. Ik ben meer dan tevreden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Floortje

11 september 2020

Ik gebruik deze crème nu een paar weken. De crème heeft een aangename structuur, een beetje een gel-crème, die fijn aanvoelt. Er zit ook Hyaluronzuur in wat naar zeggen maar liefst duizend keer zijn eigen gewicht in water vasthoudt en het klopt inderdaad dat mijn huid gehydrateerd is. Na het aanbrengen voelt mijn huid ook lekker zacht aan. Het trekt ook best snel in mijn huid. De crème heeft een prettige, niet overheersende geur. Ik heb daarnaast het gevoel dat mijn huid zelfs (een beetje) steviger is geworden. Ik heb van te voren nooit hele hoge verwachtingen van een crème maar bij deze crème heb ik het gevoel dat mijn huid wel steviger en stralender is.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sonja de Jager

11 september 2020

Wat een fijne en voedende crème. Het trekt relatief snel in mijn huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en de creme heeft een aangename, niet overheersende geur. Ik heb daarnaast het gevoel dat mijn huid goed gehydrateerd word, want hij voelt niet meer droog of trekkerig aan en voelt elastisch en zelfs (een beetje) steviger dan ervoor. De creme geeft mij een verzorgd gevoel. Ik weet niet of ik kan zeggen dat ik er jaren jonger uitzie, maar zo voel ik me wel. Ik heb van te voren nooit zulke hoge verwachtingen van een creme. Vaak beloven ze veel, maar leveren ze minder. Bij deze creme heb ik het gevoel dat het wel degelijk verschil maakt. Ik raad deze creme zeker aan, als je je huid goed wilt verzorgen en er zelfverzekerd uit wilt zien!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Margo Hoeks

28 juni 2020

Hele fijne nachtcrème

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Bertine

30 mei 2020

Ik vond de crème wat tegenvallen. Ik heb ook de dagcrème van Vichy en die is zijdezacht. Deze blijft plakkerig op je gezicht. Het effect kan ik na 1 week nog niet zeggen, maar ik denk dat ik deze niet nog een keer ga nemen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

LG

7 mei 2020

Prettige crème, ruikt lekker en trekt goed in.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jonkheer W Sandberg

31 maart 2020

Prima geregeld

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Alexandra

8 maart 2020

Fris gevoel bij het aanbrengen. Na een paar dagen voel je de huid hersteld, aanrader bij uitgedroogde huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mariella

27 december 2019

Wordt al jaren gebruikt, heerlijke nachtcrème die goed voelt en niet plakkerig is. Aangename (lichte) geur.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

A.C. van Soest

28 oktober 2019

altijd goed , geeft een heerlijk gevoel na gebruik

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79