DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Wordt binnenkortvernieuwd

Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML1
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML2
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML3
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML4
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML5
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML6
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML7
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML8
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML9
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML10
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML11
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML12
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML13
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML14
Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML15

Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML

44 reviews

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Vichy
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 3337871331948

×

of

Productbeschrijving

Dagcrème voor de Droge Huid

Vichy Neovadiol Substitutief Complex - Droge Huid 50ML wordt binnenkort vernieuwd. In september wordt dit Neovadiol Verstevigende, Liftende Dagcrème Droge Huid. Een verbeterde formule en verpakking maar met de vertrouwde textuur en geur

Algemeen
Vichy Neovadiol Substitutief Complex Droge Huid is een dagcrème speciaal voor vrouwen in de overgang die huidveroudering willen tegengaan. De unieke formule van de Substitutief lijn bevat een aantal krachtige bestanddelen die de huid steviger, stralender en beter gehydrateerd maken. Hierdoor zal uw huid steviger aanvoelen en er stralender en dus 'jeugdiger' uitzien. Daarnaast is de hypoallergene formule dermatologisch getest en is de formule verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy.

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Droge Huid:
- dagcrème voor vrouwen in de overgang
- gaat huidveroudering tegen
- voor een jeugdige uitstraling
- voor een steviger, stralender en beter gehydrateerde huid
- hypoallergeen en dermatologisch getest

Werkzame bestanddelen
- PRO-XYLANE
Pro-Xylane richt zich op maar liefst drie punten die meespelen bij een jeugdig uitziende huid: het collageen I en III voor stevigheid en huiddichtheid, de natuurlijke synthese van GAGs en de afname van huidvlekken. De huid wordt op diverse niveaus compacter, steviger en veerkrachtiger, rimpels worden gevuld en de teint wordt lichter en homogener.

- HEPES
Hepes staat bekend om zijn exfoliërende werking. Het werkt in op de opperhuid en ondersteunt de stimulatie van natuurlijke huidafschilfering. Door de normalisatie van de exfoliatie wordt het celherstel bevorderd en verandert de aanblik van het huidoppervlak significant (ruwheid en schilferigheid worden effectief tegengegaan).

- GLYCERINE
Glycerine is in staat om vocht vast te houden in de hoornlaag. Daarmee zorgt het voor de hydratie van de bovenste huidlagen.

- HEDIONE
Deze werkstof, dat een derivaat is van jasmijnzuur, verhoogt de natuurlijke productie van de lipiden (huideigen vetten; de squalenen, triglyceriden en wassen) waar een tekort aan kan ontstaan vanaf de menopauze. De huid wordt daardoor weer gladder en voelt weer prettig en soepel aan.

Hoe te gebruiken?

's Morgens gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele gezicht. Indien gewenst kan het ook twee keer per dag worden aangebracht; 's morgens en 's avonds.

Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua/Water, Glycerin, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Synthetic Wax, Nylon-12, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Methyldihydrojasmonate, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA, Propylene Carbonate, Synthetic Fluorphlogopite, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, CI 15985/Yellow 6-CI 77891/Titanium Dioxide, Parfum/Fragrance.

Reviews44 reviews

9/10 op basis van 44 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Job

2 januari 2020

Verrassend te ervaren dat deze creme in het assortiment zit bij de OnLine Drogist! En dan ook nog met een sterk gereduceerde prijs. Goedkoper dan bij de apotheek waar ik voorheen het produkt kocht.

Alleen voor ingelogde gebruikers!1

10/10

marianna

13 september 2021

Een heerlijke dagcrème, die ik al jaren gebruik en voor de eerste keer bij Drogist online heb gekocht. Goede service, de volgende dag in huis. ????

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Harmina

13 september 2021

Dit is een geweldige dagcreme voor de droge, oudere huis. Smeert goed uit, niet plakkerig, trekt vlot in, goede geur.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Corrie

9 augustus 2021

Ik gebruik Neovadiol S.C. al jaren en ben er zeer tevreden over!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

willemijn

7 juli 2021

Dit is een fijne creme, hij smeert goed uit en de huid blijft mat. Het geeft de huid een verzadigd gevoel. ik gebruik hem al een hele tijd en is voor mij niet meer weg te denken

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ilona

29 juni 2021

Het is heerlijke volle creme, die niet vettig blijft, maar wel je huid verzacht!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

E.

15 juni 2021

Heel fijn product vooral bij droge huid, trekt mooi in en zie er weer gladjes uit. Ook blij met de service en snelle levering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Iris

18 maart 2021

Huid voelt heel zacht aan na het smeren, net een babyhuidje. Ontzettend fijne crème!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nancy

18 januari 2021

Ontzettend fijn product! Trekt goed en snel in. Mijn huid voelt zacht, glad. Echt een aanrader voor de huid in de overgang.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

jo

10 december 2020

fijne creme smeert prima uit

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Roos

23 november 2020

Snelle levering. Goede producten.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

J.M.

10 november 2020

Trek snel in dus geen vette huid

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jet

16 oktober 2020

Fijn smeert goed uit.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Inge

2 september 2020

Heb dit product niet voor mijzelf gekocht maar voor een vriendin die inderdaad een droge huid heeft. Ze is er super blij mee want ze voelt echt het verschil. Heb haar zowel de dag als de nachtcrème gegeven. Ik gebruikt zelf de producten voor een normale huid van Vichy. Vichy is sowieso aan te bevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Kippie55

15 april 2020

Vichy Neovadiol nu een aantal weken geprobeerd. Ik vind de geur heerlijk en is goed smeerbaar. Huid voelt goed aan maar bemerk eerlijk gezegd qua rimpelvorming niet veel verschil met een ander voordeliger merk dagcreme voor 60 plussers. Het prijsverschil is dan te groot.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Antje29

9 maart 2020

Toen ik het bericht kreeg dat ik de Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dagcrème 4 weken lang mocht testen was ik erg blij. Ik zoek namelijk een dagcrème die snel intrekt en geen glanzend laagje op mijn huid achterlaat. En ik heb hem gevonden! De dagcrème zit in een mooi en handzaam potje. Als je het potje opent ruik ik een milde citrusgeur. Van die frisse geur houd ik wel. Bij het aanbrengen van de crème op mijn gezicht merkte ik dat als ik de crème niet te dik aanbreng de crème snel intrekt. Er blijft dan ook geen glanzend laagje op mijn gezicht achter. Het resultaat was dat ik na vier weken een zachtere en stralendere huid heb. Of ik daadwerkelijk minder rimpels heb dat kan ik nu nog niet beoordelen. Al met al ben ik heel tevreden over de Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dagcrème

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

PMPam

8 maart 2020

Afgelopen maand heb ik dit product van Vichy uitgeprobeerd. Ik heb een ouder wordende droge huid dus deze crème leek mij daarvoor heel erg geschikt en was dan ook benieuwd wat deze dagcrème voor mijn huid zou doen. Zoals alle producten van Vichy zit ook deze crème weer in een mooi ogende verpakking. Wat mij het eerste opviel na het openen van het potje was de geur deze was niet heel erg aanwezig maar ik vond het persoonlijk niet lekker ruiken. De crème is dik en romig en smeert goed uit, trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Ik heb deze dagcrème elke dag gebruikt en merk wel dat mijn huid iets minder droog is, de stralende teint en dat het de huid verstevigd daarvan moet ik eerlijk zeggen dat ik dit nog niet heb bemerkt. Misschien moet ik de dagcrème voor dat resultaat ook langer gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Wil

5 maart 2020

Een heerlijke creme. Mijn huid reageert hier heel goed op en je voelt echt dat het iets met je huid doet. Hij is zacht, trekt snel in, heeft een hele prettige textuur en geur. Mijn huid wordt echt gevoed en voelt gladder aan.... Deze creme is heerlijk!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Rabbit63

3 maart 2020

Ik heb deze crème de afgelopen weken mogen testen in ruil voor een eerlijke mening. De crème voelt wat dik, maar smeert verrassend goed uit. Er zit nauwelijks geur aan de crème wat ik wel heel erg prettig vind want een dagcrème moet geen overheersende geur hebben vind ik. Je hebt maar een beetje nodig om een stralende huid te krijgen. Ik denk alleen dat mijn huid niet droog genoeg is, wat weer hoop geeft voor mensen met een flink droge huid. Bij mij blijft er een vet laagje over wat niet prettig aanvoelt en ook zorgt dat mijn brillenglazen wat vettig zijn. Kortom, een fijne crème maar wel voor een extreem droge huid

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Nicol-66

2 maart 2020

Dagelijks gebruik ik deze crème na een goede reiniging en wat voor mij erg fijn is dat ik geen allergische reactie krijg van de Neovadiol Substitutief Complex dagcrème. De crème is dik maar smeert gemakkelijk uit en trekt niet snel in maar laat een klein maar niet vettig laagje op je huid na. Je huid voelt onmiddellijk zacht en steviger aan en door de subtiele glans valt je rimpels minder op. Na het douchen had ik vaak een droge trekkerige huid, maar na vier weken gebruik van deze crème is dat gevoel helemaal weg. Waardoor ik vermoed dat op de lange termijn je vocht balans zeker herstelt Toch heb ik nog een klein minpuntje en dat is dat er geen UV-filter in de crème zit, dat zou de crème nog completer maken. Al met al de Neovadiol Substitutief Complex dagcrème voldoet zeker aan mijn verwachtingen, ook voor personen met een gevoelige huid is deze zeer geschikt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marijke

2 maart 2020

Ik gebruik neovadiol nu sinds een aantal weken. Ik vind het een fijne dagcrème. De geur is niet opdringerig. De structuur is fijn. Het smeert goed uit. Mijn huid reageert snel op sommige crème. Maar het gaat prima. M'n huid is minder droog en voelde zacht aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Kaat

26 februari 2020

Een fijne dagcreme die goed uitsmeert en rijk aanvoelt. De crème is niet vettig en wordt goed door de huid opgenomen. Mijn huid is gevoelig maar verdraagt deze crème goed. De geur is fris neutraal. Ik zou deze crème aanbevelen voor vrouwen van middelbare leeftijd met een droge huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ingef

26 februari 2020

Een mooi glazen potje met een creme die prettig neutraal ruikt. Zuinig in gebruik, het smeer fijn uit en je huid voelt direct zacht en gehydrateerd. Belangrijk ook het voelt niet vettig aan. Ik heb een zeer droge, gevoelige huid en onder mijn ogen had ik wallen. Nu ik dit product gebruik is mijn voorhoofd tot rust gekomen, zijn de wallen verdwenen en heeft mijn gezicht weer een frissere tint.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

LieveT74

26 februari 2020

Eerst en vooral een pracht van een glazen potje, Oogt er mooi in de badkamer.Nu ik net in de overgang zit, is mijn huid droger geworden, maar niet gevoeliger. Daardoor vond ik deze crème geschikt . Mijn huid is meer gehydrateerd en voelt onmiddellijk glad en zacht aan. De geur is zacht, subtiel en erg aangenaam. Onmiddellijk na het aanbrengen geeft het een parelmoerachtige glans op mijn gelaat. Top! Een flacon met pompsysteem zou het gebruik net nog iets hygienischer maken. Na 4 weken gebruik is mijn huid steviger en elastischer. Een echte aanrader dus!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

seadbeady

26 februari 2020

Ik heb last van couperose en ondertussen begin ik ook al een beetje ouder te worden en daarom was ik op zoek naar een goede dagcrème. Na deze crème nu ongeveer een maand gebruikt te hebben moet ik zeggen dat ik uiterst tevreden ben. Het is een vrij dikke crème die je gemakkelijk uit kan smeren. Hij trekt ook snel in je huid in en laat geen gevoel van vette huid achter. Ik heb ook wel het gevoel dat mijn huid er beter uitziet. Mijn huid voelt ook steviger en gladder aan. Hij lijkt ook best wel voordelig, want nadat ik de crème een maand dagelijks gebruikt heb is mijn potje nog niet halverwege. Het enige spijtige is dat er geen UV filter inzit en wat mij betreft valt de geur ook wel een beetje tegen, maar na een minuutje merk je die geur niet meer.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Geertje v.

26 februari 2020

De Neovadiol zou moeten afreken met de droge en slappe huid, vooral bij de overgang en dat doet deze crème ook. Ik heb deze crème inmiddels een aantal weken in gebruik en ben er erg tevreden over. Het is een romige dikke crème die toch goed uitsmeert. Trekt snel in en geeft een goede voeding, de hele dag door. Mijn huid is goed gehydrateerd en voelt niet meer droog aan. De crème heeft een licht geur, die snel wegtrekt. Omdat mijn huid nu in de overgang nog droger in de winter is dan vroeger, is een goede voedende crème echt nodig. Deze crème voldoet aan alle eisen. Mijn huid is glad en steviger. Je hebt per keer maar weinig nodig zodat je lang doet met een potje. Een variant met UV filter voor het voorjaar en de zomer zou voor de rijpere huid nog beter zijn.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Barbara

25 februari 2020

Ik vind dit een zeer prettige crème. Ik heb een zeer gevoelige en droge huid waardoor ik de hele dag door moet smeren. Mijn huid voelt dan branderig en trekt. Met deze crème is dat weg! Voor mij ongelooflijk want ik zoek al jaren naar een prettige crème. Het is fijn dat de crème wat dikker/voller is. Een klein beetje geur maar dat zorgt niet voor irritatie. Trekt goed in en laat je huid soepel aanvoelen voor een langere tijd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Keeden

24 februari 2020

Deze crème heeft een goede consistentie en wordt door mijn huid goed geabsorbeerd. Voor mijn ouderwordende huid is dit een perfecte crème. Ik merk direct na het smeren dat mijn huid minder droog is. Volgens mij zijn mijn rimpels niet verminderd maar mijn huid ziet er wel frisser en beter uit. Voor mij is dit een blijvertje.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Svarta

24 februari 2020

Fijne dagcrime. Door medicijngebruik heb ik een zeer droge huid. Ik gebruik deze crème nu vier weken en zie zichtbaar verschil.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Stefanie

20 februari 2020

Na een paar weken dit product te hebben gebruikt, zie ik verbetering in de textuur van mijn huid. Ik ben 65 en heb rimpels en een lichtelijk droge huid die ook erg vochtarm is. Ik zag dat dit product ook squalaan bevat wat goed is voor de huid en dit waar nodig aanvult. Ik merkte vrij direct dat ik een mooie gloed over het gelaat kreeg met behulp van deze crème, het voelt erg zacht aan en de rimpels lijken enigszins gevuld en gevoed te worden. Ik ben er ontzettend blij mee! Deze crème plakt niet, is ook niet vervelend bij het dragen van een (lees)bril en aan het eind van de dag voelt de huid nog zacht aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Yolanda jongbloed

17 februari 2020

Ik ben heel erg tevreden over deze dagcrème. Ik heb een hele droge huid dus ik was erg sceptisch om het te proberen. Maar ik ben heel blij dat deze crème heb geprobeerd Ik het begin merk je hoe snel deze intrekt en je huid nog droog aanvoelt maar na een paar dagendan voelt je huid als herboren

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Miejannie

17 februari 2020

Ik heb dit product een aantal weken mogen testen. Het is een fijne dagcreme. Ik heb wat last van een droge en verouderde huid. De crème smeert goed uit en trekt snel in. Het geeft een glad resultaat en voelt fijn aan. Ik merk dat ik in het begin meer crème nodig had dan de laatste weken en dat mijn huid al minder nodig heeft om gevoed te worden. Het doet dus echt iets met mijn huid. Ik ben tevreden met het resultaat en dit is zeker voor het winterseizoen een goede crème voor mijn huid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

2020Aagje

16 februari 2020

Een heerlijke crème die niet plakt en niet vettig is. Trekt snel in. Mijn huid ziet er beter uit en is veel zachter. Alleen de verpakking kan beter. Deze dagcrème zit in een potje dat er van buiten mooi en luxe uitziet. Toch vind ik het niet zo'n handig potje omdat de rand naar binnen valt. Ik gebruik altijd een spateltje om de crème uit het potje te halen en daarmee kan ik niet alles uit het potje halen. Liever zou ik zien dat het te verkrijgen zou zijn in een flacon met pompsysteem.Je hoeft niet met je vingers in de crème en het is veel hygienischer.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Marian

14 februari 2020

Een hele fijne creme. Heerlijke geur en smeert heel fijn. Niet vet. Geeft een stralende teint. Heel tevreden met dit product

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

SanneHoltrop

14 februari 2020

Lekkere geur en je ziet gelijk dat je huid veek zachter aan voelt. In het begin lijkt het wel heel vet maar dit had mijn huid echt nodig ik ben er super blij mee!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

BettysKS

11 februari 2020

Wat een heerlijke zalig zachte dagcreme! Ik mag deze creme testen voor de reviewclub en doe dat nu al vier weken. Twee keer per dag een dun laagje. Inmiddels zie ik dat rumpeltjes wat zachter zijn geworden, mijn huid is veel rustiger, minder rood en lijkt ook wat meer gelift. De creme ruikt heerlijk fris en heeft een streelzachte consistentie die fijn uitsmeert. Als je te dik smeert wordt hij wat korrelig, niet doen dus....

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kaatje1968

11 februari 2020

fijne crème lekkere geur, goed uit te smeren trekt snel in. je merkt direct dat je huid minder droog is. deze creme is een aanrader voor mensen met een gevoelige droge huid. ik heb het idee dat kleine rimpeltjes minder zichtbaar zijn.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anna7070

10 februari 2020

Ik mag dit product testen ! Ik ben sinds een maand bezig deze dag crème van VICHY Neovadiol Substitutief Complex te gebruiken . De dagcrème heeft een lichte gelachtige substantie die ik heel erg prettig vind. Het smeert gemakkelijk uit en wordt snel door mijn huid opgenomen. Je huid voelt de hele dag lekker zacht aan zonder plakkerig te zijn. Deze gezichtscrème zorgt voor de bescherming die mijn huid tegen de weersomstandigheden van de herfst/winter nodig heeft. Na vier weken dagcrème van VICHY Neovadiol gebruikt te hebben is mijn huid minder droger dan voorheen. Ik heb het gevoel dat het mijn huid echt aan het voeden is. Zachte crème die de huid perfect hydrateerd. Het potje zelf is handzaam en mag zo mee het vliegtuig in gezien het slechts om 50ml gaat. Ik vind het een mooi product een mooi licht potje. En de geur staat mij ook erg aan . Met andere woorden dat ik VICHY Neovadiol crème vaker ga kopen en gebruiken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Renske

10 februari 2020

Wat een fijn product deze Neovadiol dagcrème! Het product heeft een stevige consistentie en is zuinig is gebruik. Al in een paar weken is het effect op je huid merkbaar. Mijn huid voelt zacht maar ook stevig en veerkrachtig aan. Ik heb echt het gevoel dat de lijntjes rond mijn mond enigszins vervagen en minder zichtbaar worden. Op mijn wangen is het effect nog beter merkbaar en het effect groter.. Het gebruik van deze crème geeft het vertrouwen dat ik het maximaal haalbare doe voor mijn huid en dan is het helemaal ok om ouder te worden :)

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Trijnie-54

10 februari 2020

Vichy - Neovadiol Substitutief Complex Het was spannend om het product te testen, zou het wat extra's voor mijn huid doen? Mijn huid is erg droog en gevoelig door bepaalde behandelingen en het zou fijn zijn als de creme een toevoeging zou zijn. Ik heb de creme nu een week of 4 a 5 getest en kom tot de conclusie dat het niet echt de creme is waar ik op hoopte. Ik kan niet helemaal tevreden zijn, de creme smeert niet zo fijn uit. Het is net of er een laagje op de huid blijft liggen en de geur vind ik niet echt prettig (een licht citrus achtige geur), daar moet je van houden en niet mijn eerste keuze. Door de creme dagelijks (soms twee maal) te gebruiken heb ik er wel een betere huidstructuur gekregen, de porieen zijn wat kleiner en de elasticiteit is redelijk verbeterd. De hydratatie is wel goed, soms heb ik nog een beetje een trekkerig gevoel, maar dat ervaar ik toch altijd wel snel. Mijn ervaring is een beetje gemengd een goede creme, maar niet voor de volle 100%:

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Regina Westra

10 februari 2020

Een geweldige dagcrème! Smeert heerlijk uit, goede textuur en hij ruikt ook nog eens heerlijk fris. Ik gebruik deze crème nu 1 maand en mijn huid is zachter en soepeler. Ik had best een droge huid, maar daar is niets meer van te zien of te voelen. Zelfs de volgende ochtend voelt mijn huid nog steeds soepel aan. Ik ben echt fan. Deze crème is een blijvertje. Hij is wel wat duurder dan de crèmes die ik hiervoor altijd kocht. Ik heb verschillende al geprobeerd, maar tot nu toe ben ik over deze het meest tevreden. Mooi product, ik krijg kwaliteit voor mijn geld.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Esther Sels

10 februari 2020

Een heerlijke zachte crème! Bij het open maken, ruik je wel iets maar de geur is beslist niet overheersend. Ik heb mijn huid eerst gewassen voordat ik de crème op deed. Hij smeert goed uit, en is niet vettig. Hij trekt snel in, en mijn huid voelt zacht aan. Ook een goede basis voor make up. De hele dag heb ik een verzorgd gevoel. Mijn in huid wil nog wel eens heftig reageren en daar heb ik nu geen last van. Na verloop van tijd had zie je ook de lijntjes in je gezicht minder worden. Ook niet onbelangrijk; de crème is zuinig in gebruik. Ik vind het een absolute aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Anja v Z

10 februari 2020

Inmiddels ben ik niet meer zo jong (almost 55) en ik merk dat mijn huid de laatste jaren wat droger, doffer en slapper is geworden. Heb al veel producten geprobeerd maar tot nu toe nog niet echt gevonden wat ik zocht. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Vichy Neovadiol Complexe Substitutief. Sinds een maand gebruik ik dit nu en ik moet zeggen: ik ben aangenaam verrast. Ik zie dat mijn huid steviger is, en ook voelt hij steviger aan. Mijn huid is tevens minder dof, ziet er stralender uit. Bovendien heb ik geen last meer van een droog en trekkerig gevoel. Mijn huid voelt perfect gehydrateerd. Het is een fijn product in het gebruik, smeert gemakkelijk uit en voelt niet vet en plakkerig. De geur vind ik aangenaam. Ik denk dat deze creme een aanrader is voor de meeste vrouwen van mijn leeftijd. Ik voel me er goed bij en zie er zichtbaar beter uit en wil de creme dan ook iedereen aanraden!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

A.H.

10 februari 2020

Wat een fijne dagcreme. De creme smeert makkelijk uit. Je hebt ook maar een kleine hoeveelheid nodig. Het trekt makkelijk in en voedt en verzorgt de huid, zonder dat het vettig aanvoelt of gaat glimmen. Eindelijk heb ik een dagcreme gevonden die heel prettig aanvoelt op mijn gevoelige onrustige huid en mijn huid er echt beter uit laat zien. Geen trekkerig gevoel, geen irritatie, geen schilfers op mijn neus en tussen mijn wenkbrauwen en vooral: geen plakkerig laagje dat raar aanvoelt. Ik heb nu een heerlijk soepele gehydrateerde huid, precies wat mijn huid nodig heeft voor de winter. Al vanaf de eerste dag voelt deze creme heel prettig aan en doet hij precies wat hij belooft. Helaas bevat deze creme geen SPF, waardoor hij voor mij niet geschikt is voor het voorjaar en de zomer. Maar dat is geen probleem, hij is gewoon voor de winter. De geur is prettig, niet overdreven aanwezig en mijn huid verdraagt de creme erg goed. Ik ben erg tevreden, jullie hebben er een fan bij.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Bambo Nature Babydoekjes 80ST

    Bambo Nature Babydoekjes | 80ST

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -10%
    2,96
    3,29
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99