DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid 200ML
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid 200ML
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid 200MLVichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid verpakking
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid 200MLDermacosmetica logo
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid 200MLVichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid product
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid 200MLVichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid hand model

Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid 200ML

50 reviews

17,50
  • Merk: Vichy
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 3337871323394
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 6 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Shampoo met dubbele werking tegen roos en onprettig gevoel op de hoofdhuid

Algemeen
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid met gezuiverde hypoallergene formule heeft een dubbele werking dat zowel hardnekkig roos tegen gaat als een onprettig gevoel op de hoofdhuid. Piroctone olamine, een werkstof tegen roos die bekend is in de dermatologie, werkt door de proliferatie te beperken van het gist Malassezia dat op de hoofdhuid voorkomt en door de afschilfering van de opperhuid te reguleren. Daarnaast bevat het Bisabolol, een werkstof die van nature aanwezig is in Kamilleen en bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Bovendien zorgt de frisse, bloemige geur voor een gevoel van frisheid bij elk gebruik.

Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid:
  • Verzachtende anti-roos shampoo voor dagelijks gebruik
  • Reinigt en voedt het haar
  • Werkt tegen hardnekkige roos vanaf het eerste gebruik
  • Kalmeert de hoofdhuid vanaf het eerste gebruik
  • Reguleert afschilfering van de hoofdhuid
  • Antirecidief tot wel 6 weken na de behandeling
  • Hypoallergeen
Vichy Dercos Anti-Roos shampoo voor een gevoelige hoofdhuid volgens onderzoek
  • Dercos Anti-Roos shampoo is geschikt voor een gevoelige huid
  • Alle producten van Vichy zijn getest zodat ze ook geschikt zijn bevonden voor een gevoelige huid en dus ook hoofdhuid
Hoe te gebruiken?

Breng aan op vochtig haar en hoofdhuid. Masseer in en spoel uit.

Ingrediënten

Aqua / Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Laureth-5 Carboxylic Aid, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Bisabolol, Farnesol, Hexylene Glycol, Lactic Acid, PEG-150 Distearate, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Piroctone Olamine, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauroyl Glutamate, Parfum / Fragrance.

Reviews50 reviews

9/10 op basis van 50 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Marie-Louise

16 januari 2023

Een fijne shampoo die bij mij goed werkt tegen een jeukende hoofdhuid. Ook zonder roos.

Alleen voor ingelogde gebruikers!1

10/10

Sandra

17 februari 2023

Blij met deze shampoo, Geen last van roos meer! Echt aan te raden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Rowana

17 juni 2022

Prima product: ruikt goed, schuimt mooi, haar voelt zacht en schoon aan. Voor mijn specifieke hoofdhuidproblemen is dit niet de oplossing, de droogheid en schilfering komt met deze shampoo sneller weer terug dan bij een andere shampoo die ik heb. Maar iedere huid is anders, het is zeker het proberen waard!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ton

30 mei 2022

Uitstekend product. Heel effectief.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

clair

23 april 2022

Zeer tevreden

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Carin

25 maart 2022

Merkte na 2x wassen al verschil

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Hans

21 maart 2022

Na een heuse zoektocht naar een shampoo waar ik geen jeuk van kreeg, werd me deze aanbevolen. Ik voelde meteen het verschil. Het is nu mogelijk om meerdere dagen zonder hoofdjeuk door te komen na één wasbeurt. Dit was vroeger voor mij ondenkbaar.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Noel

21 april 2021

Wat een goed product! Ik was in eerste instantie sceptisch aangezien er geen enkele shampoo het gewenste resultaat had opgeleverd. Dercos daarin tegen werkte echt. Al na twee wasbeurten was mijn haar volledig roosvrij. En ondanks gebruik van andere shampoos is na een maand de roos niet teruggekomen. Ik heb een extra flacon gekocht mocht de roos weer terugkomen. Zeker een aanrader, eindelijk iets dat echt helpt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Roosje

17 april 2021

Ik gebruik de vichy Dercos Anti-roos Shampoo nu langer dan een maand. De eerste weken dat ik de shampoo heb gebruikt zag ik niet echt effect, ik was mijn haar gemiddeld 3 a 4 keer per week. Ik ben inmiddels begonnen aan de tweede pak shampoo en zie dat er nu minder roos is, normaal gesproken werd mijn trui wit na het kammen, maar nu heb ik daar minimaal last van. De shampoo heeft een aangename geur. Niet te vergeten ik had ook heel erg last van jeuk, eerst dacht ik dat het weet niet hielp, maar na een paar weken ben ik nu in ieder geval jeukvrij en heb minder roos. Even aankijken of het helemaal weg gaat. De shampoo Vichy Dercos Anti roos gaat ook een lange tijd mee ik heb volle haten tot me schouders en ben nu al een maand verder met een pot. Op naar nog minder roos :)

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Markjzvdmeer

14 april 2021

Na een lange zoektocht en diverse producten proberen, ben ik beland bij de anti roos van Dercos. Al zolang ik mij kan heugen heb ik last van roos (of huidschilfers) gezien mijn droge huid overall. Vrijwel gelijk na het douchen (ook met allerlei andere producten) heb ik een berg met huidschilfers die mijn kortgeschoren hoofdhuid terroriseren. Nu heb ik deze een maandje ongeveer in huis, na de eerste keer eigenlijk al, is de schilfervorming drastisch verminderd. Nu na een tijdje heb ik helemaal geen last meer. Ook de jeuk na één of twee dag(en) werken en zweten, is geheel verleden tijd! De shampoo zelf: Is erg fijn. De geur is werkelijk neutraal en prettig (dan en zegt een man die altijd klaagt over de vrouwelijke geur bij een unisex product. Het voelt ook prettig op de hoofdhuid. Eind oordeel: top product, ik heb een blijvertje gevonden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Bianca

14 april 2021

Geur is lekker Product doet wat het moet doen Prijs is aan de hoge kant

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sil46db

14 april 2021

Ik heb al meerdere producten gestest en tot op heden heeft nog niks geholpen voor mijn droge en zeer gevoellige huid. Omdat ik zo'n droge en gevoelige huid heb moet ik zeker opletten met wat voor producten ik gebruik, i.v.m. wat mijn huid aankan. Ik merkte toch echt wel dat ik heel veel baad had bij dit product. Mijn hoofdhuid was minder gevoelig en minder droog. Ook merk ik dat het geen effect heeft op mijn krullen. Zelf heb ik 2c/3a krullend haar en het is zo fijn in gebruik

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Gullie

14 april 2021

Mijn man heeft deze shampoo nu ongeveer een maand gebruikt, omdat hij een hele gevoelige en droge hoofdhuid heeft. Hij heeft eerder de Vichy Dercos Ultra Sensitive Sulfate-Free Shampoo gebruikt, maar hij had nog steeds snel last van schilfertjes. Daarom wilden we graag de anti roos versie gebruiken voor de gevoelige hoofdhuid, maar we merken weer hetzelfde. Het schuimt wel goed en het ruikt lekker. Hij zegt dat het schoon aanvoelt, maar zijn hoofdhuid voelt al snel trekkerig en als hij een keer aan zijn hoofd krabt, begint het weer te sneeuwen. Helaas heeft deze shampoo hem niet kunnen helpen, maar misschien is er wel meer aan de hand en ligt het gewoon niet deze shampoo. We gaan een afspraak maken bij de huisarts, om te vragen of het gewoon roos is. Verder zit deze shampoo in een mooie en handige fles. De dop is makkelijk open en dicht te maken en de shampoo ruikt erg fris. We hadden alleen gehoopt dat het effect langer zou blijven.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Chantalvw

8 april 2021

Dit product werkt! Sinds ik deze shampoo gebruik is mijn roos zo goed als verdwenen en mijn jeukende hoofdhuid weg. Ontzettend blij mee. Ik had het fijn gevonden als het product wat meer zou schuimen en een lekkere geur had, maar de werking is het belangrijkste. En die is gewoon goed. Ik wissel voor extra verzorging soms af met een andere shampoo, maar dat mag de werking van de Dercosshampoo niet verstoren. Dit is dus zeker een aanrader als je last van roos hebt en een gevoelige hoofdhuid!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Ilse

7 april 2021

Deze Dercos shampoo anti roos sensitive van Vichy is een zeer fijne anti-roos shampoo. Het product ruikt aangenaam (in tegenstelling tot andere anti-roos shampoos), heeft een fijne structuur en voelt fijn aan op de hoofdhuid. Ik doe eerst mijn eigen shampoo gebruiken voor mijn haren en gebruik daarna de anti-roos shampoo. Ik masseer het in en laat het een tijdje zitten en zorg ervoor dat in die tijd er geen water meer op mijn hoofdhuid komt. Dan spoel ik de shampoo weer uit. Na een gebruik van 3 weken merk ik echt een verschil. Ik heb minder schilfers en ervaar minder jeuk. Kwa effectiviteit merk ik vrijwel geen verschil met mijn anti-roos shampoo van de apotheek. Echter is de shampoo van Vichy aangenamer in gebruik. Ik zal deze shampoo dan ook echt aanraden voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en roos. De shampoo werkt effectief en mijn gevoelige hoofdhuid kan hem prima aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

S. S. Gunsuren

6 april 2021

Bij de eerste x gebruik al direct resultaat, minder jeuk en bijna geen last meer van roos. Super product i love it.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Davina1212

5 april 2021

Ik heb al jaren last van gevoelig hoofdhuid en regelmatig last van schilfers. Ik gebruik de Vichy Dercos anti-roos shampoo nu al ongeveer 4 weken. De shampoo ruikt lekker maar is niet te overheersend. De shampoo schuimt goed, en zorgt voor lichte verkoeling wat erg fijn is. Ik masseer de shampoo goed door mijn haren zodat het goed kan inwerken. Ik merk dat mijn hoofdhuid wat rustiger is geworden en merk dat ik minder last heb van jeuk. Ik heb minder last van schilfers, maar is nog niet helemaal weg. Ik ben heel positief over deze shampoo van Vichy, vooral als je een gevoelige hoofdhuid heb is dit product echt een aanrader.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Arrie92

3 april 2021

De omschrijving doet zeker wat het moet doen! Nu ruim 5 weken bezig met een frequentie van 3 a 4 keer douche per week met een prachtig middel lang corona kapsel. En nog steeds kan ik vooruit met de shampoo. Ik heb een zeer gevoelige hoofdhuid en snel last van schilfers en rode huid. In het begin zag ik weinig vooruit gang maar na een week merkte ik dan toch echt verschil. Mijn haar voelt wat voller aan en is rustiger dan voorheen bijkomend voordeel is dat mijn haar mooi zacht wordt van de shampoo. Ook mijn vrouw zegt dat zij merkt dat mijn hoofdhuid er rustiger uit ziet. De kleur is transparant, de geur neutraal en als je de shampoo in masseert ervaar ik een lichte koeling/prikkeling. Dit alle ervaar ik als positief! Ik zou de shampoo zeker aanraden aan mensen die een gevoelige hoofdhuid hebben.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Denise

3 april 2021

Eigenlijk had ik de hoop voor een shampoo voor mijn gevoelige hoofdhuid met roos al opgegeven. Ik ben heel blij dat ik als een laatste poging deze shampoo heb geprobeerd, na de eerste twee keer gebruik was ik nog sceptisch, mijn klachten werden iets minder maar niet zoals ik hoopte. Maar sinds de keren daarna ben ik vrijwel jeuk- en schilfervrij. De shampoo schuimt goed en ruikt ook lekker. Top!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Stevens

30 maart 2021

Een fijne shampoo die doet wat hij beloofd te doen. Meteen na het eerste gebruik was duidelijk dat deze shampoo heel prettig was. Ik heb al jaren last van vervelende hoofdhuid schilfers en vooral heel veel jeuk, geen enkele normaal verkrijgbare shampoo kon hier verlichting in brengen. totdat ik geattendeerd werd op de Dercos Shampoo Anti Roos Sensitive. En wat schets mijn verbazing hij werkt echt. De huidschilfers zijn naar 1 keer wassen al aanzienlijk minder en ook de jeuk was verdwenen, alleen de beloofde 4 weken jeukvrij is helaas niet gelukt. Maar bij normaal gebruik blijft de jeuk wel weg en zijn de huidschilfers ook verleden tijd. Hiervoor kon alleen een speciale op recept verkrijgbare shampoo dit resultaat bereiken. Kortom een top shampoo.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

S. Gijsbers

30 maart 2021

De geur van de shampoo is veel beter dan normale anti roos shampoo. Minder chemisch en meer shampoo. Het resultaat is vanaf het begin af aan zichtbaar. De afgelopen 4 weken heb ik de shampoo wekelijks gebruikt en momenteel ben ik zo goed als roosvrij. Ook mijn gevoelige hoofdhuid kan erg goed tegen deze shampoo. Het is zeker een aanrader. Mijn hoofdhuid is rustig en mijn haar zonder schilfers.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Anita81

30 maart 2021

Een hele fijne shampoo, wat ik wel jammer hieraan vindt is dat het minder schuimt als andere shampoos waardoor je denkt meer nodig te hebben dan nodig is. Maar ik heb zeker minder jeuk op mijn hoofdhuid, dit al na 1x wassen. Mijn haar lijkt ook minder snel vet te worden, maar dit komt waarschijnlijk doordat ik minder jeuk op mijn hoofdhuid heb en daardoor minder krab. Ik ben zeker tevreden hierover en zal het vaker gaan kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

wendy

30 maart 2021

Ben heel tevreden over deze shampoo. Na het eerste gebruik merk je gelijk het resultaat. Ik heb nu last heb van roos of een ander hoofdhuidprobleem mijn hoofdhuid is zeer kalm en mijn haar stralend, dit lijkt echt de oplossing te zijn! Ik heb erg droog haar, en met de meeste shampoos voelt mijn haar aan als stro. Bij deze shampoo blijft m’n haar fijn aanvoelen na het wassen en glansen. Zou dezs fijne shampoo aan iedereen aanraden die last heeft van roos of een onrustige hoofdhuid. Mijn haren stralen na gebruik.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Yen

29 maart 2021

I tried several high-end shampoos against dandruff and this was one of them. For 3 weeks, I used this everyday. While it certainly minimized the itchiness in my scalp, it did not however fully stop the flaking. In fact, I had more flakes, but finer. The scent is quite mild, and the shampoo itself does not make my hair oily after a couple of hours. It would have been great if it had totally stopped the flaking.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

rozie

29 maart 2021

Ik heb al jaren last van roos. Dit product kreeg ik van reviewclub. Eerste viel ik op dit product dat is geur .Het is lekker zacht, niet zo extreme ruiken als andere anti roos shampoo. ik gebruik 2keer/week, met extra wassen omdat mijn hoofhuid vettig is. Na 1 week merkte mijn haar niet droog en dof , zo anders dan anti roos shampoo. na tweede week was minder jeugd. Echt tegen roos begon na derde week. Ik heb al 5 weken testen, nu ben ik blij dat roos is minder, jeugd weg, en mijn haar soepel, glans. Mijn man heeft roos en jeugd, maar dit product helpt niet veel als ik

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Margareth

28 maart 2021

Het duurde even voor resultaat maar daarna geen roos meer gezien. Een goed werkend product en zacht voor je haar

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Tester

28 maart 2021

De shampoo werkt echt super. Ik heb normaal altijd heel veel last van roos. Niet een beetje, maar ook echt 'grote stukken'. Ik heb van mezelf een donkere haar kleur dus je ziet het normaal overduidelijk goed. Nu ik de shampoo een aantal keer gebruikt heb merk ik sowieso veel verschil. Het is nog niet helemaal weg, maar dan heb ik het over een paar witte kleine puntjes die nog te zien zijn. Een voordeel vind ik dat bij andere antiroos shampoos mijn haar altijd heel 'stroef/plakkerig' wordt. Dat is bij deze shampoo zeker niet het geval, hoe fijn!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

KGAR97

25 maart 2021

Ik heb deze anti roos shampoo mogen testen via Reviewclub. De shampoo wordt geleverd in een luxe verpakking. Voorheen gebruikte ik andere anti roos shampoos voor gevoelige huid. Geen enkele shampoo lukte het om de hoeveelheid huidschilfers drastisch te verminderen. Deze anti roos shampoo van 'Dercos' is daar wel in gelukt. Bij dagelijks gebruik en de hoeveelheid ter grootte van een 1-euro muntstuk is de roos nagenoeg verdwenen. Ook het jeukend gevoel op het hoofd is minder. Ik heb deze shampoo nu 3 weken in gebruik en de fles is half leeg. Na mijn testperiode zal ik deze anti roos shampoo zeker blijven gebruiken. Ik raad iedereen met hardnekkig roos aan deze shampoo te proberen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Niek Luinge

25 maart 2021

Ik gebruik deze shampoo nu ongeveer een maand. Ik heb vaak veel last van een schilferige hoofdhuid met veel jeuk en ik heb ook enorm veel roos. Met deze shampoo heb ik totaal geen last meer van jeuk! Dat is een enorme verbetering. Geen trekkend gevoel op de hoofdhuid. Ik heb helaas wel nog steeds redelijk veel schilfers en ook roos, ook na een maand gebruik. Als ik over mijn hoofd veeg ben ik nog steeds een menselijke sneeuwbol. De shampoo is verder fijn in gebruik, schuimt eigenlijk niet, ruikt ook niet, wast goed uit, hartstikke tevreden hierover. Ik heb wel redelijk last van vet haar, daarvoor is deze shampoo niet echt geschikt. Maar dat staat er ook niet op dus dat is voor mij een leerpuntje. Ik zie nu dat er ook een versie bestaat voor vet haar, die is dan weer niet voor de gevoelige hoofdhuid maar misschien is dat wel het proberen waard!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Jolanda Jansen

24 maart 2021

Deze shampoo van Vichy is echt een aarnrader.Het lijkt in eerste instantie een simpel product,de verpakking ziet er een beetje sober uit en het product is als je het op de hand hebt simpel en saai van structuur.Maar als je echt goed last van roos hebt is het een ideaal product.Veel shampoos zeggen goed te werken tegen roos,maar bij de meeste producten valt dat tegen.Deze shampoo van Vichy doet wel wat het belooft.Na een paar keer het te hebben gebruikt is mijn roos zo goed als verdwenen .Ik heb er veel minder last van.Wel gebruik ik de shampoo nog 1x per week want anders komt de roos net zo hard weer terug(een beetje een controle houden)Het product is wel wat prijzig maar je hebt wel waar voor je geld.Het is zeker de investering van het geld waard

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

Lisa

24 maart 2021

Het design en de geur van de shampoo zijn mij goed bevallen. Daarnaast schuimt de shampoo ook lekker bij het wassen. Echter doet dit product voor mij niet waar ik op hoopte. Mijn hoofdhuid lijkt wel nog droger te zijn geworden. En waarschijnlijk om die reden is de jeuk op mijn hoofdhuid niet verminderd. Erg jammer!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Sandra

24 maart 2021

Ik heb volgens een test panel dit product de afgelopen tijd mogen testen. Van het merk had ik zelf nog nooit van gehoord dus was heel erg benieuwd. Wat mij opviel was dat je met dikke en lange haren best wel veel shampoo nodig hebt om het goed te laten schuimen. De shampoo vind ik wel heel erg lekker ruiken en heb ik het idee dat mijn haren wel echt schoon zijn na het wassen. Met mijn langen haren moet ik daarna nog wel echt een conditioner gebruiken omdat ik anders heel veel klitten krijg en dan mijn haren niet goed kan door kammen. Verder vind ik het een fijne shampoo en hoef ik nu minder vaak mijn haren te wassen omdat ze minder snel vet worden.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jebje

23 maart 2021

Erg fijne shampoo, neutrale frisse geur. Helaas gebruik ik het nog te kort om daadwerkelijk te kunnen zeggen of het helpt, maar of ik het product nogmaals zou kopen daar zou ik ja op zeggen. Prettig in gebruik en dosering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

philippe

23 maart 2021

Uitstekende shampoo tegen jeuk en roos: Een Aanrader

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Jens1982

22 maart 2021

Namens Reviewclub mag ik deze anti roos shampoo testen. Enigszins met een neutrale blik de test aangegaan omdat ik al best veel dingen getest heb. De verpakking schrok ik nog al van best groot , toen ik het uitpakte viel het reuze mee flacon is niet zo heel erg groot. Het product ruikt niet sterk ten opzichte van andere producten , ook prikt of bijt het niet. Je hebt er niet al teveel van nodig per wasbeurt en het schuimt goed is het effectief , ja ik denk van wel. Flacon ziet er best classy uit voor het doeleind waarvoor het bedoeld is , tot voor kort kende ik het product ook nog niet. Ik heb een erg gevoelige hoofdhuid en was dan ook best sceptisch hierover of het niet bijt of prikt en dat doet het in zijn geheel niet. Je haar word er best zacht van en het product voelt erg natuurlijk aan dat heb ik persoonlijk nog niet eerder ervaren , zou ik het product zelf ook aanschaffen ? Ja ik ben zeker van plan dit zelf ook aan te kopen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Archie

22 maart 2021

Geen enkele shampoo heeft mij af geholpen van mijn hoofdhuid probleem. Zelfs shampoo van de huisarts hielp niet. Ik heb geen last meer van hoofdschilfers. Mijn hoofdhuid is sinds de allereerste keer rustig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

JLee88

22 maart 2021

Een zeer prettige en effectieve shampoo. Na enkele gebruiken merk je zeker een verschil, de huid is minder schilferig. Daarbij komt dat de shampoo ook nog eens heerlijk ruikt, echt een "lekkere geur van vroeger" Hij ruikt dan ook net zo mild als hij is! Enige minpunt, is dat de dop zeker met natte vingers moeilijk te openen is in de douche, en je wilt hem zoals met elke shampoo, niet in de ogen krijgen. Al met al, super product, aanrader!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

angelique

22 maart 2021

Ik ben zeer positief over dit product. Al na 1 keer gebruik was het verschil al merkbaar. De jeuk van de hoofdhuid werd meteen minder en ook de schilfering was al enorm afgenomen. De geur van de shampoo was vrij neutraal een gewone shampoo heeft vaak een prettiger geur. De shampoo is heel geschikt als je een droge en gevoelige hoofdhuid hebt. Ik denk als je vet haar hebt van jezelf dat deze shampoo wat minder geschikt is omdat hij een soort vetlaagje achterlaat. Daarentegen als je droog of normaal hebt is deze shampoo ideaal. Ik heb al vaker een anti roos shampoo gebruikt maar geeneens was zo effectief als deze van Vichy. De shampoo is nu zo’n 4 weken in gebruik en heb vrijwel geen last meer van mijn hoofdhuid. Ik denk als ik de fles op heb, mijn hoofdhuid weer in orde is en de shampoo niet meer hoef te gebruiken. Mocht ik in de toekomst weer last krijgen dan zal ik deze shampoo zeker weer aanschaffen. Kortom ik kan de shampoo iedereen die hoofdhuidproblemen heeft aanbevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Oumaima

22 maart 2021

Hele goede shampoo. Ik merk echt dat mijn hoofdhuid er goed van heeft gedaan. Ik had eerst echt een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. Ik had ook veel losse schilfers in mijn haar, wat niet echt prettig was. Deze shampoo heeft echt wonderen gedaan. Mijn schilfers zijn vrijwel weg en ik heb geen jeukerig gevoel meer. De shampoo heeft ook een prettige geur. Het is niet zo sterk en heeft een neutrale geur. De shampoo schuimt ook goed op en is makkelijk te verspreiden. Je merkt echt dat het van goede kwaliteit is en goed nagedacht is over de ingrediënten. Als je naar een shampoo opzoek bent voor een gevoelige huid is dit zeker iets voor jou. Het enigste minpuntje is dat het product een beetje lastig is om uit de fles te krijgen. Je moet best wel hard knijpen. Het was misschien makkelijker geweest als het een pomp opzetstuk had. Al met al een goed product en is zeker het geld waard.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Leonie

22 maart 2021

Jouw eerste indruk: Mijn eerste indruk was niet heel erg positief... de fles is niet erg aantrekkelijk. - Hoe lang gebruik jij het product nu? Ongeveer 4 weken - De geur Het ruikt erg lekker! - Het gebruiksgemak Het werkt als gewone shampo. - Merk jij verschil, heb jij zichtbaar minder last van schilfers? Ik heb vooral aanzienlijk minder jeuk! - Hoe ervaar jij dit product in combinatie met jouw gevoelige hoofdhuid? Erg prettig! - Je verwachtingen van tevoren versus je ervaring Komt met elkaar over een.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Sandra

22 maart 2021

sensitive is deze shampoo zeker. Ik heb deze shampoo 4 weken lang mogen testen en in deze weken is mijn hoofdhuis vele male rustiger geworden. Minder jeuk, minder schilfers en er is totaal geen irritatie geweest op mijn hoofdhuid. De shampoo zit in een flacon die gemakkelijk te doseren is. In het begin schuimt de shampoo bijna niet, dat is wel even wennen, na een poosje begint de shampoo rustig te schuimen. de geur ervaar ik als neutraal. Na het wassen is je hoofdhuid gekalmeerd en voelt je haar zacht aan. Zeker voor mij die regelmatig psoriasis op de hoofdhuid heeft is dit een uitstekende shampoo. hoe langer je hem gebruikt hoe meer resultaat je hebt. Ik ben erg tevreden over de kalmerende shampoo die ook nog zijn werk doet wat het belooft.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

RobertK

22 maart 2021

De shampoo zit in een fles met een flipcap, eenvoudig en simpel design. Een voordeel van een flipcap is dat het makkelijk te gebruiken is tijdens het wassen. Met de ene hand kan ik makkelijk doseren en de ander meteen mijn haar inmasseren. Deze shampoo enkele minuten in laten werken, daardan met lauw water goed naspoelen. De geur en textuur van deze shampoo is prima te noemen. Geen sterke geur, ruikt naar mint. Blijft ook niet te lang hangen. De shampoo schuimt niet te veel. Mijn hoofdhuid wordt ook gekalmeerd. Ik heb na meerdere weken dit gebruikt te hebben, met tussenpozen van 2-3 dagen met het haar wassen, praktisch geen roos meer en ook veel minder jeuk. Mijn haar ziet er stukken beter uit dan ervoor. Het is een prima shampoo tegen praktische problemen. Al met al ben ik er blij mee, ik hoef minder tot geen zorgen over mijn haar meer te maken.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Linda

22 maart 2021

De shampoo ruikt neutraal. Je hebt maar weinig nodig om je haar te kunnen wassen. Smeert fijn uit in je haar. en schuimt normaal. De shampoo moet enkele minuten intrekken voordat je deze uitspoelt, dat is even wennen en ik vind dit niet altijd heel handig als ik snel even mijn haar wil wassen Na een aantal weken was mijn hoofdhuid minder droog. Dat is erg fijn, ik blijf de shampoo dan ook gebruiken

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Martah

22 maart 2021

Ik was verrast door de lekkere geur van deze shampoo.Mijn hoodhuid jeukt niet meer en rood is grotdeels weg.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Mario Berendijk

22 maart 2021

Na enige tijd ga ik toch een review schrijven over de Vichy Dercos Anti-roos Shampoo. Heb het zelf om de dag gebruikt en het helpt ECHT tegen schilfers. Mijn hoofdhuid vind het ook prettig, daar waar menig ander product erg onprettig aanvoelden, gaat het met Vichy Dercos erg goed! De shampoo is erg dik van schuim en verwerkt ook lekker en ruikt ook erg aangenaam. Erg blij met dit product en blijf het ook gebruiken eens. Helpt me echt van de schilfers af!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Ellenkoster

22 maart 2021

Ik gebruik dit product nu een maand. En vind het een heel erg fijn product. Ik heb geen geïrriteerde hoofdhuid meer. Het voelt veel prettiger aan.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Nes

22 maart 2021

Deze anti roos shampoo gebruik ik nu drie weken. Het is een fijne shampoo, ruikt fris en zorgt er volgens mij daadwerkelijk voor dat de irritatie van mijn hoofdhuid minder is en minder schilfert. De shampoo zorgt er wel voor dat mijn haar stugger is geworden. Dit kan voor anderen juist als fijn worden ervaren uiteraard. Ik gebruik de shampoo dagelijks, wellicht is minder gebruik beter. Dat moet ik nog even uitzoeken. Al met al een fijne shampoo, die zacht is voor m'n hoofd en haar.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

J.H. van t

10 maart 2021

Goed product en zacht voor de huid. Werkt prima

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marleen

27 december 2020

Werkt goed. Hoofdhuid blijft rustig.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

tanga

5 juni 2020

prima shampoo, na een paar weken goed resultaat te zien.\hoofdhuid is rustig en schilvervorming meer

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1van

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo normaal tot vet haar 390ML

    Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo no... | 390ML

    21,50
  • Gratis verzending Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème voor de droge huid 50ML

    Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème vo... | 50ML

    -23%
    28,79
    37,49
  • Gratis verzending Minami MorDHA Kids Softgels 60SG

    Minami MorDHA Kids Softgels | 60SG

    -20%
    22,36
    27,95
  • Vichy Dercos Ultra-Kalmerende Shampoo voor normaal en vet haar 200ML

    Vichy Dercos Ultra-Kalmerende Sha... | 200ML

    17,50
  • Vitakruid Vitamine D Baby 10ML

    Vitakruid Vitamine D Baby | 10ML

    -10%
    11,61
    12,89

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist