Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.630 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Gezichtsmasker>Kleimasker

Chi Vertargil Groene Leem Poeder 750GR

Werkt reinigend, zuiverend, regenererend en afvoerend

17,44
  • Merk:  Chi
  • Inhoud: 750GR
  • EAN: 8714243000339
  • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vertargil Groene Leem werkt reinigend, zuiverend, regenererend en afvoerend, is voor een inwendige en uitwendige huidverzorging (vooral bij puistjes en meeëters), verbetert de doorbloeding, zuivert de huid en kan de gevolgen van het ouder worden vertragen.Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk.

Groene Leem is een levende stof, rijk aan mineralen en enzymen. Het bevat veel heilzame mineralen zoals aluinaarde, aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium en er zijn restsporen van waterstof, titanium, chloor, fosfor, koolstof, mangaan en zwavel in aangetroffen. Ook is Vertargil Groene Leem rijk aan enzymen die het opnemen van mineralen en vitaminen bevorderen.Vertargil Groene Leem is verkrijgbaar in poedervorm en in kant en klare tubes.

Hoe te gebruiken?
Strooi de gewenste hoeveelheid Vertargil langzaam in een kom of bakje waarin zich een gelijke hoeveelheid water bevindt. Laat dit alles enige tijd bezinken zonder te roeren opdat de leem het water goed kan opnemen. Giet het overtollige water weg en de pasta is klaar voor gebruik. Het is raadzaam regen-, bron-, mineraal-, of gedistilleerd water te gebruiken.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Chi Vertargil Groene Leem Poeder 750GR?

Meer uit ons assortiment