Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.968 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Scheren en ontharen - vrouw>Ontharingsstrips

Velvet touch Face Ontharingstrip Houder+strips 3ST

Effectief pijn en geurloos ontharen in een handomdraai

6,95
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Velvet Touch is een eenvoudige en milde manier van ontharen. Zonder water of elektriciteit. Letterlijk in een handomdraai.
Velvet Touch is een papieren handschoentje (benen en bikinilijn) of een strip (gezicht) voorzien van een natuurlijke coating. Dit zorgt ervoor dat de haren en dode huidcellen verwijderd worden.
Hierdoor voelt de huid fluweelzacht aan.Algemeen
De meeste methodes van gezichtsontharing zijn pijnlijk, ruiken onaangenaam, kosten veel tijd of zijn duur. De gevoelige huid van uw gezicht verdient een fluwelen behandeling met Velvet Touch Depy Face. Dus geen onaangename geur of snijwondjes meer, want ontharingscréme en scheren behoren tot het verleden. Velvet Touch Depy Face onthaart eenvoudig en effectief zonder water en electriciteit (ook handig voor op reis). Letterlijk in een handomdraai onthaar je je benen, bikinilijn of gezicht.

Hoe te gebruiken?
Ontharen met Velvet Touch is eenvoudig, effectief en mild. Je plaatst de papieren strip met natuurlijke coating op de bijgeleverde houder. Met tegengestelde draaibewegingen wrijf je over de huid, zonder druk uit te oefenen. Het is wel belangrijk dat je de huid even strak houdt. Na gebruik veeg je de strip schoon met een licht vochtige doek. Dompel niet in water. Voor gebruik moet de strip droog zijn.
Ook de dode huidcellen worden verwijderd en daarom voelt uw huid glad en fluweelzacht aan. In deze verpakking zitten 3 strips en een houder. Omdat de houder langer meegaat zijn er navullingen verkrijgbaar voor Velvet Touch Face.

Waarschuwingen
Gebruik Velvet Touch alleen op een schone, droge en vetvrije huid.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Velvet touch Face Ontharingstrip Houder+strips 3ST?

Meer uit ons assortiment