Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Scheren en ontharen - vrouw>Wenkbrauw wax strips

Velvet touch Eyebrow Shaper 182XST

Eenvoudig je wenkbouwen bijwerken!

5,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De wax strips zijn klaar voor gebruik en zorgen voor perfect gevormde wenkbrauwen, zonder onnodig lang epileren. De strips zijn snel en makkelijk in gebruik. Het zijn voorgevormde strips voor gebruik boven, onder en tussen de wenkbrauwen

  Hoe te gebruiken?
  Reinig de huid rondom de wenkbrauwen met zeep en koud water, droog de huid vervolgens goed af.
  Kies de juiste strip voor het te ontharen deel rondom de wenkbrauwen. Haal de achterkant van de strip los door het gedeelte zonder de plakrand tussen de vingers te nemen.
  Plaats de strip op het te ontharen deel van de wenkbrauw (boven of onder) en wrijf de stip stevig aan in de haargroeirichting.
  Trek de huid glad tussen duim en wijsvinger en trek met de andere hand in één vloeiende beweging de strip los, tegen de haargroeirichting in! Herhaal de handeling voor zowel de boven- als onderkant van beide wenkbrauwen.
  Reinig na gebruik van de strips de huid met koud water en dep daarna zachtjes droog. Eventuele irritaties kunt u verzachten met een beetje ijs of crème.
  Gebruik de wax strips niet óp de oogleden en laat ze niet langer dan 10 seconden op de huid zitten!
  Mocht de strip niet naar uw zin op de huid geplakt zijn, dan dient u heel voorzichtig de strip los te trekken in dezelfde richting als de haargroei! Reinig daarna de huid weer met warm water en zeep om eventueel achtergebleven restjes wax te verwijderen.
  Begin vervolgens opnieuw met een nieuwe strip.

  Waarschuwingen
  Gebruik Velvet Touch alleen op een schone, droge en vetvrije huid.

  Heeft u een vraag over Velvet touch Eyebrow Shaper 182XST?