Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Scheren en ontharen - vrouw>Ontharingsstrips

Velvet touch Depy Face gezichtsontharingstrips navul 4ST

Eenvoudig je gezicht ontharen

6,95
  • Op voorraad:  33  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De meeste methodes van gezichtsontharing zijn pijnlijk, ruiken onaangenaam, kosten veel tijd of zijn duur. De gevoelige huid van uw gezicht verdient een fluwelen behandeling met Velvet Touch Depy Face. Dus geen onaangename geur of snijwondjes meer, want ontharingscréme en scheren behoren tot het verleden. Velvet Touch Depy Face onthaart eenvoudig en effectief zonder water en electriciteit (ook handig voor op reis). Letterlijk in een handomdraai onthaar je je benen, bikinilijn of gezicht.

Hoe te gebruiken?
Ontharen met Velvet Touch is eenvoudig, effectief en mild. Je plaatst de papieren strip met natuurlijke coating op de houder(niet meegeleverd in deze navul verpakking). Met tegengestelde draaibewegingen wrijf je over de huid, zonder druk uit te oefenen. Het is wel belangrijk dat je de huid even strak houdt. Na gebruik veeg je de strip schoon met een licht vochtige doek. Dompel niet in water. Voor gebruik moet de strip droog zijn.
Ook de dode huidcellen worden verwijderd en daarom voelt uw huid glad en fluweelzacht aan. In deze verpakking zitten 3 strips en een houder. Omdat de houder langer meegaat zijn er navullingen verkrijgbaar voor Velvet Touch Face.

Waarschuwingen
Gebruik Velvet Touch alleen op een schone, droge en vetvrije huid.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Velvet touch Depy Face gezichtsontharingstrips navul 4ST?