9478.846 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Veet Creme Pomp Gevoelige Huid 400ML

Ontharen met creme, nu in handig pomp verpakking

12,69
  • Merk:  Veet
  • Inhoud: 400ML
  • EAN: 3059944021197
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Veet Creme Pomp Gevoelige Huid werkt zo dicht mogelijk bij de wortel, zelfs bij hele korte haartjes. Hierdoor blijft uw huid een week lang zacht. De formule op basis van Aloë Vera en Vitamine E geeft een heerlijke geur aan uw huid. Het resultaat is zachtere haartjes en een gehydrateerde huid. Veet Creme Pomp Gevoelige Huid is te gebruiken voor de benen, bikinilijn, oksels en armen.

Hoe te gebruiken?
1.Breng de crème direct met de spatel in regelmatige laagjes aan, om de haartjes te bedekken.
2. Laat de crème gedurende 5 minuten inwerken en houd de tijd daarbij goed in de gaten. Verwijder de crème daarna voorzichtig met de spatel door eerst een kleine zone te testen. Als de haartjes makkelijk loslaten, kun je de rest van de crème verwijderen. Afhankelijk van het soort beharing kan het nodig zijn de crème iets langer in te laten werken. In totaal NOOIT LANGER DAN 10 MINUTEN op je huid laten zitten.
3. Spoel je huid na gebruik overvloedig met water en droog af.
Vragen & Antwoorden
Waarom moet een product voor elk gebruik getest worden, als het al eerder met succes is gebruikt?
De huid is een complex orgaan en gevoelig voor veranderingen in je hormoonspiegel. Omdat de huid steeds verandert, is het noodzakelijk om telkens te testen – zo voorkom je een huidreactie op de bestanddelen van de producten.
Is dit product geschikt voor een gevoelige huid?
Als je geen huidreactie krijgt bij het testen van het product zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing, kun je het Veet-product prima gebruiken. De Veet serie bevat ook Veet Ontharingscrème Gevoelige Huid en Veet Koude Wasstrips Gevoelige Huid.
Kan ik me wassen met zeep voor het ontharen?
Zeep gebruiken voordat je gaat ontharen is geen probleem, zolang het gebied maar volledig schoon en droog is en er geen restjes achterblijven.
Hoe lang moet ik wachten met het gebruiken van Veet als ik me geschoren heb?
We raden aan om geen Veet-producten te gebruiken op huid die in de afgelopen 72 uur is geschoren.
Hoe lang moet ik wachten met het aanbrengen van het volgende Veet product?
We raden je aan om 72 uur te wachten tussen twee behandelingen.
Hoe werkt ontharingscreme?
Ontharingscrème is een chemisch ontharingsmiddel dat gebruik maakt van een actief bestanddeel dat de haarschacht oplost. De mechanische handeling van het verwijderen van de crème met de spatel, de Bladeless Kit tool of spons helpt om het opgeloste haar van het huidoppervlak te halen.
Is ontharingscreme geschikt voor iedereen?
Ontharingscrème kan door iedereen worden gebruikt, ook door zwangere vrouwen, als je de voorzorgsmaatregelen en de gebruiksaanwijzing maar opvolgt. Meiden onder de 16 raden we aan een ontharingsmiddel te gebruiken onder toezicht van een volwassene.
Kan ik na het gebruik in de zon gaan liggen?
Nee. We raden je aan om 24 uur te wachten voordat je gaat zonnebaden.
Kan ik na het gebruik van ontharingscrème andere huidproducten gebruiken (deodorant, parfum, zelfbruiners, vochtinbrengende lotions)?
We raden je aan om 24 uur te wachten voordat je een van bovenstaande producten gebruikt, met uitzondering van Veet Minimising Moisturiser.
Hoe lang is dit product houdbaar?
Ontharingscrème heeft geen uiterste houdbaarheidsdatum. Net als andere cosmetica, tenzij anders staat aangegeven op de verpakking, kunnen Veet-producten 3 jaar worden gebruikt.
Hoe gebruik ik dit product?
Gebruik de spatel om de crème direct en gelijkmatig aan te brengen op de huid, zodat alle haren bedekt zijn. Het maakt niet uit hoe lang het haar is. Net als alle andere ontharingsproducten in de vorm van een crème, gel of mousse, werkt Veet Ontharingscrème door middel van een actief bestanddeel dat het haar in slechts 3 minuten oplost (5 minuten voor het product voor de gevoelige huid). Met de speciaal ontworpen Perfect Touch-spatel kan daarna de crème snel en effectief worden verwijderd voor een glad en langdurig resultaat.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Veet Creme Pomp Gevoelige Huid 400ML?

Meer uit ons assortiment