Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Vascu Vitaal Weefselextract 150ST
Vascu Vitaal Weefselextract 150ST

Vascu Vitaal Weefselextract 150ST

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Een natuurlijk middel voor hart en bloedvaten

Algemeen
Vascu-Vitaal® is een voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, aminozuren en weefsel- of plantenextracten. Een evenwichtige combinatie van nutritiënten, die elkaars werking ondersteunen en versterken.

Vitamine C en E zijn sterke anti-oxidanten, d.w.z. zij zorgen ervoor dat vrije radicalen worden bestreden en geen "verroesting" van ons lichaam plaatsvindt. Tevens hebben zij een beschermende rol ten aanzien van vitamine A. Deze zorgt ervoor dat in samenwerking met Zink, Knoflook en de weefsel- of plantenextracten ons immuunsysteem (menselijk afweermechanisme) wordt versterkt. Het vitamine B-complex helpt bij het verlagen van het cholesterolgehalte en het behoud van een normale bloeddruk. Het enzym bromelaïne, geholpen door het aanwezige lecithine en de aminozuren (methionine en cysteïne), is het belangrijke "oplosmiddel". Door de zogeheten lipotrope eigenschap is het in staat vetten af te breken en op te lossen.
Het totaal aan ingrediënten in Vascu-Vitaal® zorgt naast de schone bloedvaten voor een complete verbetering van de lichamelijke conditie.
Vascu-Vitaal® is beschikbaar in 2 varianten, met weefselextract en plantenextract. Mensen die, om welke reden dan ook (bijvoorbeeld religie of principe), geen orgaanextracten wensen in te nemen, kunnen Vascu-Vitaal® met plantenextract gebruiken. Werking van beide producten is dezelfde.

Dosering
Reinigings dosering: 5 á 6 tabletten verdeeld over de dag innemen direct na de maaltijd met veel water.
Onderhouds dosering:2 á 3 tabletten per dag.

Waarschuwingen
De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Samenstelling
per dagdosering van 5 tabletten

Ingrediënten   %ADH

Vitamine A (als retinolacetaat) 525 mcg 100%

Beta-caroteen 7,5 mg *

Vitamine B1 (als thiamine mononitraat) 65 mg 5905%

Vitamine B2 (riboflavine) 5 mg 357%

Niacine (als nocotinamide)(B3) 35 mg 219%

Pantotheenzuur (als calium-D-pantothenaat)(B5) 165 2750%

Vitamine B6 (pyridoxine HCL) 85 mg 6071%

Foliumzuur 135 mcg 68%

Vitamine B12 (als cyanocobalamine) 335 mcg 13400%

Biotine 35 mcg 70%

Vitamine C (als ascorbinezuur) 1335 mg 1669%

Vitamine D (als cholecalciferol)(D3) 1 mcg 50%

Vitamine E (als d-alfa-tocopherol succinaat) 223 mg 1861%

Mineralen    

Calcium (als calcium carbonaat ) 165 mg 21%

Magnesium (als magnesium oxide) 165 mg 44%

Koper (als koper gluconaat) 1,25 mg 125%

kalium (als kalium citraat) 165 mg 9%

Jodium (uit kelp) 50 mcg 34%

Zink (als zink oxide) 35 mg 350%

Selenium (als selenomethionine) 85 mcg 155%

Mangaan (als mangaan sulfaat) 2,8 mg 140%

Chroom (als chroom picolinaat) 35 mcg 88%

Ijzer (carbonyl) 5 mg 36%

Weefsel extracten    

Nier weefsel extract (rund) 35 mg *

Thymus weefsel extract (rund) 35 mg *

Kruiden    

Lijnzaad/vlas poeder 15 mg *

knoflook poeder (geurloos) extract 35 mg *

Aminozuren    

L-Cysteïne 250 mg *

Overige actieve bestanddelen    

Citrus pectine 35 mg *

Choline (als choline bitartraat) 335 mg *

Para-aminobenzoëzuur (PABA) 165 mg *

Lecithine 65 mg *

Rijst eiwit concentraat 100 mg *

Bromelaine enzym (2000 GDU/G) 35 mg *

Inositol 50 mg *

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten
ascorbinezuur, choline birartraat, L-cysteïne, d-alfa-tocopherol succinaat, pantotheenzuur (calium-d-pantothenaat), calcium carbonaat, magnesium oxide, kalium citraat, para-aminobenzoëzuur (PABA), rijstzetmeel, pyridoxine, thiamine mononitraat, lecithine, inositol, niacine(nocotinamide), zink oxide, adrenal extract, thymus extract, knoflook poeder extract (geurloos), natuurlijke sinaasappelsmaak, bromelaine enzym, lijnzaad/vlaspoeder, beta-caroteen, carbonyl, riboflavine, mangaan sulfaat, retinolacetaat, koper gluconaat, cyanocobalamine, foliumzuur, selenomethionine, jodium (uit kelp), biotine, chroom picolinaat, cholecalciferol.

Allergenen Informatie
Bevat soja.
Kan sporen bevatten van gluten.

Vragen & Antwoorden
Hoe weet ik dat mijn aderen verstopt zijn?

De eerste signalen die erop kunnen wijzen dat er sprake is van verminderde doorbloeding of een mogelijke verstopping, zijn:
- koude handen en voeten
- beklemmend gevoel op de borst
- sneller vermoeid na inspanning (bijv. traplopen)
- tintelende handen
- oorsuizingen
- verminderd geheugen
- kramp in de kuiten
- een verhoogde bloeddruk
Des te meer signalen, des te beter een reinigingskuur te starten.

Is een gezonde maaltijd niet voldoende?

Normaal gesproken moeten we in staat zijn voldoende vitamines en mineralen uit onze voeding te halen, tenminste als we dagelijks 2 ons groente en 2 stuks fruit consumeren. Echter onder invloed van externe faktoren wordt de inname negatief beïnvloed. Denk daarbij aan stress, straling (van computers, mobiele telefoons etc) en de wijze van voedselbereiding. Zij zorgen ervoor dat wij in principe te weinig voedingsstoffen binnen krijgen met alle gevolgen van dien. Daarom is het raadzaam om aanvullend een voedingssupplement te gebruiken.

Waarom zou ik dit product gebruiken?

Allereerst omdat we toch allemaal gezond en vitaal willen blijven. Het is gewoon prettig als je alles kunt blijven doen wat je wilt zonder belemmeringen. Vascu-Vitaal® helpt een handje en zorgt ervoor dat het lichaam in goede gezondheid en conditie kan verkeren.

Hoeveel tabletten moet ik innemen?

In de regel adviseren wij bij aanvang van de eerste reinigingskuur 10 tabletten per dag in te nemen. Denk aan 3 's morgens, 4 's middags en 3 's avonds. Dit is het optimum, echter raden wij aan te starten met 4 tot 5 tabletten per dag en de inname geleidelijk te verhogen naar 10 tabletten binnen een tijdsbestek van 2 weken. De lengte van de kuur is leeftijdsgebonden en wordt berekend door per 10 leeftijdsjaren 1 maand te "kuren", met een maximum van 6 maanden. De eerste effecten zijn merkbaar na het gebruik van de eerste verpakking van 300 tabletten.

Is dit product wetenschappelijk getest?

Niet gelijk een geregistreerd geneesmiddel door klinisch onderzoek. Kosten van dit soort onderzoeken zijn erg kostbaar. Vascu-Vitaal® is samengesteld door een arts uit Amerika, Dr. Loquasto, op basis van literatuuronderzoek en vervolgens uitgebreid getest in zijn privé-kliniek. In Nederland heeft natuurgeneeskundig centrum een onafhankelijk onderzoek gedaan door gedurende 2 jaar 60 patiënten te volgen die Vascu-Vitaal® gebruikten. Uitkomst was dat met gebruikte meet- en analyse technieken een verbetering werd aangetroffen bij 75% van de patiënten. En in Jeruzalem in het Hadassah University Hospital heeft Dr. Gilon in een tussenrapport aangegeven dat bij een groep uitbehandelde hartpatiënten een significante verbetering van de kwaliteit van leven had plaats gevonden. Als laatste zijn er de vele positieve ervaringen en brieven die we mogen ontvangen.

Kan dit product naast andere medicatie gebruikt worden?

Ja, wel is het raadzaam om dit met uw behandelend arts te bespreken. Bij een verbetering van de doorbloeding, kan de inname van bloedverdunners veelal worden afgebouwd. Overleg altijd.

Kan ik niet beter producten met omega 3-6-9- kopen?

Dit zijn verschillende producten. Aderreinigers heten niet voor niets aderreinigers, omega vetzuren staan meer bekend als onderhoudsproducten, houden bloedvaten soepel en elastisch. Voor een optimaal resultaat zouden ze naast elkaar gebruikt kunnen worden.

Wat is het verschil met chelatie-therapie?

Chelatie-therapie is een nogal dure manier van reiniging van de bloedvaten. Hiervoor kunt u terecht bij privé-klinieken, waar middels een infuus een oplossing wordt ingebracht die de bloedvaten reinigt. Vascu-Vitaal® is een voedingssupplement en bootst op natuurlijke wijze deze methode na.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist