Stel uw vraag aan onze
gediplomeerde drogisten:
Thuiswinkel waarborg klantenbeoordeling 9 15152 Thuiswinkel reviews
 • " Ik belde en heb gechat met medewerksters over de supplementen die ik evt. wilde bestellen. Ik werd uitgebreid te woord gestaan en kreeg informatie waar ik mee vooruit kon. Er was tijd en aanacht. Ik voelde me gehoord. Heel fijn. "

  Mw. V Groot 18 mrt
 • " Breed assortiment, afspraken zijn nagekomen. Netjes dat je vanaf 20 euro gratis verzending krijgt. En hierop ook attent wordt gemaakt bij het bestellen. Dat is bij andere online drogisterijen anders. "

  Claudia 18 mrt
 • " Goed bedrijf. Snelle levering. Vanaf , 20,00 geen verzendkosten. Verschillende betaalmogelijkheden zelfs after pay. "

  Helene 18 mrt
 • " Makkelijke site en bestelprocedure Bevestiging bestelling Bevestiging verzending Levering geheel volgens afspraak Goed verpakt "

  Aart-Jan 18 mrt
Hoofdpagina > Huishoudelijke & Dieren Artikelen > Ongedierte > Zilvervisjes
Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray
Thuiswinkel waarborg shopbeoordeling
9

15152 Thuiswinkel reviews

Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray

Voor de effectieve bestrijding van onder meer zilvervisjes, mieren, kakkerlakken en wespennesten

Merk:Vapona
Inhoud:400ML
EAN:8710322221251
23
Voorraad: 23 stuks
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
7,49 EUR
Standaard verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95
Boven € 20 gratis - anders € 4,95
Algemeen

Algemeen
Ga overlast van mieren, zilvervisjes, kakkerlakken en/of wespen effectief te lijf met de Kruipende Insecten En Wespenspray van Vapona. Dit middel is speciaal ontwikkeld voor pleksgewijze behandeling van overlast binnen het huis. Omdat het een spray is kan het bovendien gemakkelijk worden gebruikt op lastige plekken, zoals achter de koelkast en in kieren en naden. De Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray is bovendien zeer geschikt voor het snel en effectief bestrijden van wespennesten. Dit middel is speciaal ontwikkeld voor een behandeling van hangende nesten binnenshuis en nesten in spouwmuren.

Hoe te gebruiken?
Voor de bestrijding van kruipende insecten (zoals mieren, zilvervisjes, vlooien en kakkerlakken): Spuitbus goed schudden voor gebruik. Houd of richt het slangetje van de spuitdop op, of in de te behandelen (schuil)plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje, met een zwaaiende beweging gelijkmatig over het te behandelen oppervlak, om het zo licht te bevochtigen. Behandel nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren). Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een langere werkingsduur gewenst. Daarom wordt aangeraden bij het schoonmaken de behandelde plaatsen gedurende deze periode zoveel mogelijk over te slaan. Controleer het effect van de behandeling en herhaal deze indien nodig.

Voor de bestrijding van wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren): Spuitbus goed schudden voor gebruik. Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest, en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten. Deze behandeling dient 's avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans, dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is. Ventileer ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig.


Heeft u een vraag over
Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray ?

U kunt uw vraag stellen via:

U neemt direct contact op met
onze gediplomeerde drogisten.

Meer uit ons assortiment :

Vapona Vliegende Insectenspray 400ml 
Inhoud: 400ML
Voorraad: > 50
6,49
Dr Swaab Aambeiendoekjes 
Inhoud: 25ST
Voorraad: > 50
5,95
Leidapharm Paracetamol Zetpil 240mg 
Inhoud: 10ST
Voorraad: > 50
1,99
Jems Luizencape 
Inhoud: 1ST
Voorraad: > 50
1,99