Stel uw vraag aan onze
gediplomeerde drogisten:
Thuiswinkel waarborg klantenbeoordeling 9 17314 Thuiswinkel reviews
 • " De klantenservice, snelle afhandeling, bezorging en na-service zijn ongetwijfeld de beste die ik ooit heb mogen ervaren. Een vraag ? Snel even online chatten met een medewerker. Een overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment. Als je het hier niet vinden kan ........dan moet het nog uitgevonden worden "

  MB RHAIS 12 mei
 • " Snelle levering . Klopt hier echt ,bij vele bedrijven dus niet. "

  Marijke 23 apr
 • " Goede kwaliteit/ prijs verhouding. duidelijkheid. klantvriendelijkheid. Als een product niet meer voorradig is, krijg je het nageleverd, tegen dezelfde prijs. "

  Peter 23 apr
 • " Snelle levering, snel antwoord op een vraag en ook fijn dat je achteraf kan betalen zodat je eerst de producten in huis hebt om ze te bekijken! "

  Maud 23 apr
Hoofdpagina > Huishoudelijke & Dieren Artikelen > Ongedierte > Zilvervisjes
2015-05-31
Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray
Thuiswinkel waarborg shopbeoordeling
9

17314 Thuiswinkel reviews

Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray

Voor de effectieve bestrijding van onder meer zilvervisjes, mieren, kakkerlakken en wespennesten

Merk:Vapona
Inhoud:400ML
EAN:8710322221251
50
Voorraad: > 50 stuks
 • Op zondag voor 16:30 uur besteld, maandag in huis!
7,49 5,62 EUR
Standaard verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95
Boven € 20 gratis - anders € 4,95
Algemeen

Algemeen
Ga overlast van mieren, zilvervisjes, kakkerlakken en/of wespen effectief te lijf met de Kruipende Insecten En Wespenspray van Vapona. Dit middel is speciaal ontwikkeld voor pleksgewijze behandeling van overlast binnen het huis. Omdat het een spray is kan het bovendien gemakkelijk worden gebruikt op lastige plekken, zoals achter de koelkast en in kieren en naden. De Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray is bovendien zeer geschikt voor het snel en effectief bestrijden van wespennesten. Dit middel is speciaal ontwikkeld voor een behandeling van hangende nesten binnenshuis en nesten in spouwmuren.

Hoe te gebruiken?
Voor de bestrijding van kruipende insecten (zoals mieren, zilvervisjes, vlooien en kakkerlakken): Spuitbus goed schudden voor gebruik. Houd of richt het slangetje van de spuitdop op, of in de te behandelen (schuil)plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje, met een zwaaiende beweging gelijkmatig over het te behandelen oppervlak, om het zo licht te bevochtigen. Behandel nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren). Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een langere werkingsduur gewenst. Daarom wordt aangeraden bij het schoonmaken de behandelde plaatsen gedurende deze periode zoveel mogelijk over te slaan. Controleer het effect van de behandeling en herhaal deze indien nodig.

Voor de bestrijding van wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren): Spuitbus goed schudden voor gebruik. Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest, en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten. Deze behandeling dient 's avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans, dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is. Ventileer ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig.


Heeft u een vraag over
Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray ?

U kunt uw vraag stellen via:

U neemt direct contact op met
onze gediplomeerde drogisten.

Meer uit ons assortiment :

Dettol No Touch Startverpakking Aloe Vera 
Inhoud: 250ML
42
 10,99
Vapona Vliegende Insectenspray 400ml 
Inhoud: 400ML
110
6,495,17
Dettol Tip Top Citroen 415ml 
Inhoud: 415ML
53
 4,72
Vapona Dubbele Mierenlokdoos 
Inhoud: 2ST
166
3,993,14