9364.981 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Valdispert Nacht Dragees 40DR

Bevordert een natuurlijke nachtrust

Korting 12%
12,84 11,30
  • Op voorraad:  49  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Valdispert Nacht is een natuurlijk en plantaardig middel op basis van valeriaan en hop. De combinatie heeft een slaapopwekkende invloed en een rustgevende en ontspannende invloed op de nachtrust.

Dosering
1 uur voor het slapen 2-3 dragees met water innemen. De dragees dienen in het geheel doorgeslikt te worden. Bij kinderen van 1-12 wordt Valdispert Kids geadviseerd.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen en bij zwangerschap. Diabetici dienen rekening te houden met de in de dragees verwerkte 166 mg saccharose en 14 mg lactose.
Actieve stofvaleriaanextract (meerdere stoffen)
Indicatienachtrust
Contra Indicatieovergevoeligheid voor een van de bestanddelen, zwangerschap, diabetici dienen rekening te houden met de in de dragees verwerkte 166 mg saccharose en 14 mg lactose.
Ingredienten

Samenstelling per dragee
250 mg valeriaanextract, 85 mg passiflora-extract

Hulpstoffen
Vulstoffen (saccharose, maïszetmeel, microkristallijne cellulose, maltodextrine, glucose), verdikkingsmiddelen (hydroxypropylcellulose, natrium carboxymethylcellulose, povidone), antiklontermiddelen (stearinezuur, talk, siliciumdioxide), kleurstoffen (titaniumdioxide, calciumcarbonaat), polyethyleenglycol, antischuimmiddel (polysorbaat 80), glansmiddelen (schellak, bijenwas en carnaubawas), zuurteregelaar (natriumfosfaat).

Vrij van
Gluten en Lactose

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor langdurig gebruik?
Ja, Valdispert kan indien nodig, regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden.
Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?
Voor het gebruik van Valdispert (alle varianten) tijdens de zwangerschap doet u er goed aan eerst uw huisarts te raadplegen.
Bevat dit product gluten?
Nee. Alle Valdispert producten zijn glutenvrij.
Is dit product ook geschikt voor kinderen?
Valdispert heeft speciaal voor kinderen van 1- 12 jaar Valdispert Kids Rust ontwikkeld. Deze kindervariant heeft een gunstige invloed op druk gedrag, is rustgevend in spannende tijden en bevordert een natuurlijke, gezonde nachtrust. Naast Valdispert Kids Rust is er ook Valdispert Kids Omega; het bevat Omega 3 & Omega 6 vetzuren en daaraan toegevoegd Vitamine E. Valdispert Kids Omega verbetert de concentratie, het geheugen en leerprestaties. Daarnaast is Valdispert Kids Omega rustgevend bij druk gedrag, prikkelbare gevoelens en innerlijke onrust.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Valdispert Nacht Dragees 40DR?

Meer uit ons assortiment