Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Serums>Gezichtsserum

Unique Face Lifting Serum Tasverpakking 1ST

De huid wordt direct gladder en ziet er jonger uit

9,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Bestel nu de UniQue tasverpakking (€9.95) en betaal geen verzendkosten t.w.v €3.95!

Algemeen

UniQue facelifting serum, bevat de bijzondere nectar van de cactus, wat binnen vijf minuten gegarandeerd een glad makend effect op uw huid heeft. Rimpels, kraaienpootjes en wallen vervagen direct of zijn zelfs helemaal verdwenen. UniQque Face Lifting Serum wordt niet voor niets door internationale visagisten beschouwd als het ultieme cosmetische antwoord op huidveroudering.

Snelle en direct waarneembare werking

De bijzondere samenstelling van de nectar van de Gosselin Agave is verantwoordelijk voor de snelle én direct waarneembare werking van Unique Face Lifting Serum.

Cactus moleculen met groot vochtvasthoudend vermogen

Deze cactus bevat unieke moleculen met een groot vochtvasthoudend vermogen. Dit vocht wordt samen met de voedingsstoffen over de hele cactus verdeeld. Daardoor kan de Gosselin Agave overleven in de gortdroge en gloeiendhete Jalisco woestijn in Mexico. Dit maakt deze Mexicaanse cactus heel interessant als huidverjonger.

Facelift in 5 minuten

Wetenschappers hebben de nectar van de Gosselin Agave in een laboratorium geanalyseerd. Het bleek niet alleen de vochtvasthoudende moleculen te bevatten, maar ook een overvloed aan voedingsstoffen. Met behulp van geavanceerde technieken slaagde men er in om een serum te maken met een direct zichtbaar effect op rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en wallen.

Wallen onder ogen verdwijnen

Unique Face Lifting Serum verbetert het vochtvasthoudend vermogen én de opname van vitaliserende voedingstoffen binnen vijf minuten. Zo wordt uw huid in de probleemzones opgevuld en vervagen rimpels, kraaienpootjes en wallen al binnen 5 minuten.

Huid zachter en elastischer

Bovendien wordt het vocht én de voedingsstoffen - net als in de cactus - verder over uw gezichtshuid verdeeld. Dit zorgt voor een langdurige en intensieve hydratatie én optimale voeding van de huidcellen. Daardoor zal uw huid direct voelbaar zachter en elastischer worden. De samenstelling van UniQque Face Lifting Serum komt voor 100% overeen met het onderzoeksserum waarmee in wetenschappelijke testen de cosmetische werking van de cactus nectar is aangetoond.

Hoe te gebruiken?
Gebruik de UniQue Face Lifting Serum als een dag- en nachtcrème. Breng het serum 's morgens en ’s avonds op de schone huid aan. Het serum gelijkmatig en goed verdelen op de gezichtshuid. Het duurt circa 1 minuut voordat het serum door de huid is opgenomen. Hierna kan de huid eventueel met de decoratieve cosmetica worden behandeld.

Heeft u een vraag over Unique Face Lifting Serum Tasverpakking 1ST?