Tandpasta witte tanden
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Tandpasta>Tandpasta witte tanden

UltraDex Tandpasta Voordeelverpakking 6ST

Kalkherstellende tandpasta die het gebit beschermt en zorgt voor mooie witte tanden

77,94 70,15

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De UltraDEX Tandpasta van Cadio is een tandpasta met een unieke formule die het gebit optimaal beschermt en de tanden mooi wit maken en houden. UltraDEX was voorheen bekend als RetarDEX. De formule van deze tandpasta heeft een kalkherstellende en witmakende werking. Het is ontwikkeld in samenwerking met een tandheelkundige onderzoeksfaculteit van een universiteit in Engeland (Queen Mary University).

Hoe werkt het?
De werking van UltraDEX tandpasta is pH-neutraal en daarom vriendelijker voor de tanden en het tandvlees. Zwavelhoudende geuren bij slechte adem worden verwijderd zonder dat het natuurlijke pH-niveau in de mond verandert. Door het dagelijks poetsen worden de tanden witter dankzij de veilige en voorzichtige oxygene werking. UltraDEX tandpasta heeft daardoor ondanks de witmakende werking een laag niveau van afschuren (waardoor het glazuur niet beschadigd wordt) en is effectief in het verwijderen van de dagelijkse aanslag van thee, koffie, rode wijn en tabak.

 

De gepatenteerde unieke combinatie van SensiShield (Hydroxyapatite) en IQ+ActiveOxi Technology (gestabiliseerde chlorine dioxide en fluoride) is een optimaal werkende formule die op een veilige en voorzichtige manier slechte adem, verkleurde tanden, ontkalking, beschadigd glazuur, tandvleesproblemen, tandbederf en tandplak behandelt en voorkomt. UltraDEX zorgt voor een sterkere glazuurlaag, een beschermende laag op het tandoppervlak, waardoor de tanden beter bestand zijn tegen verkleuring en bijtende zuren na gebruik van dranken en voedsel

Heeft u een vraag over UltraDex Tandpasta Voordeelverpakking 6ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 45