DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

True Organic Of Sweden

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.

Bij True Organic Of Sweden maken ze voor hun natuurlijke verzorgingsproducten gebruik van de meest pure biologische gecertificeerde ingrediënten die te vinden zijn. En biologisch is bij hen ook écht biologisch: maar liefst 95% van de ingrediënten is van biologische oorsprong! De natuurlijke producten van True Organic Of Sweden zijn mild en verzorgend voor het hele gezin en komen in een milieuvriendelijke en duurzame verpakking.

Lees meer
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    True Organic Of Sweden True Organic Deoroller Undercover Agent 50ML

    True Organic Of Sweden True Organic Deoroller Undercover A... | 50ML

    Voorraad: > 50
    13,95
    13,56
  • True Organic Of Sweden Deodorant Undercover Agent - Lemongrass 50ML

    True Organic Of Sweden Deodorant Undercover Agent - Lemong... | 50ML

    Voorraad: 23
    14,99
    10% korting
    13,56
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    True Organic Of Sweden True Organic All You Need Is Me Balsem 15ML

    True Organic Of Sweden True Organic All You Need Is Me Balsem | 15ML

    Voorraad: 17
    13,45
  • True Organic Of Sweden Deodorant Undercover Agent - Lavendel 50ML

    True Organic Of Sweden Deodorant Undercover Agent - Lavendel | 50ML

    Voorraad: 26
    14,99
    10% korting
    13,56
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    True Organic Of Sweden True Organic All You Need Is Me Balsem 50ML
    Gratis verzending

    True Organic Of Sweden True Organic All You Need Is Me Balsem | 50ML

    Voorraad: 9
    26,99
  • True Organic Of Sweden Deodorant Undercover Agent - Ylang Ylang & Palmrosa 50ML

    True Organic Of Sweden Deodorant Undercover Agent - Ylang ... | 50ML

    Voorraad: 27
    14,99
    10% korting
    13,56

De producten van True Organic Of Sweden

Het assortiment van True Organic of Sweden is klein, maar fijn. Bij De Online Drogist zijn de volgende producten van dit mooie, natuurlijke merk verkrijgbaar, namelijk All You Need Is Me verzorgende balsem en Undercover Agent natuurlijke unisex deodorant.

True Organic Of Sweden All You Need Is Me

All You Need Is Me wordt ook wel de natuurlijke 8-hour cream genoemd. Het is het eerste product dat ontwikkeld is door True Organic Of Sweden en het is een regelrechte hit gebleken. Sinds de lancering in 2014 heeft dit product al meerdere awards gewonnen. All You Need is me is een natuurlijke en biologische balsem die multi-inzetbaar is. Het kan namelijk gebruikt worden bij zere plekjes, schaafwondjes, rode babybillen, schrale wangen, tepelkloven, droge nagelriemen, bij zonnebrand, insectenbeten, huidirritatie, ter verzorging van droge handen en zelfs als verzorgend nachtmasker!

All You Need Is Me is in Zweden een geliefd product onder visagisten en make-up artists. De visagiste van Kroonprinses Victoria van Zweden gebruikt graag dit product als make-up basis. De balsem geeft de huid een mooie, natuurlijke glans en zorgt ervoor dat make-up langer blijft zitten.

Veel beschermende balsems bevatten paraffine of siliconen, maar All You Need Is Me bevat louter natuurlijke ingrediënten, waarvan maar liefst 95% van de ingrediënten van biologische oorsprong zijn. Deze ingrediënten, waaronder wonderolie, bijenwas, sheaboter, vitamine E en blauwe bessenzaadolie, helpen de droge en gebarsten huid te herstellen en intensief te verzorgen. All You Need is me is bij De Online Drogist is zowel in 15ml als 50ml formaat verkrijgbaar.

True Organic Of Sweden Undercover Agent

Undercover Agent van True Organic Of Sweden is een unisex deodorantroller die voor maar liefst 99% natuurlijk is. Het enige niet-natuurlijke ingrediënt is zuiveringszout, ook wel baking soda genoemd. Undercover Agent is vrij van aluminium, parabenen, alcohol en synthetisch parfum. In plaats daarvan bevat de natuurlijke deodorant citroenzuur en aluin, die de groei van bacteriën remmen. Daarnaast is Undercover Agent verrijkt met essentiële oliën van rozenhout (voor een ontspannende werking) en cypres (die bekend staat om zijn antiseptische eigenschappen).

Undercover agent deodorant zorgt voor een langdurig schoon en fris gevoel, zonder de poriën af te sluiten. De deodorant is verpakt in glas, dit is beter voor het milieu.


True Organic Of Sweden en duurzaamheid

True Organic Of Sweden is bijzonder in alle opzichten. Dit natuurlijke merk maakt niet alleen gebruik van pure, biologische ingrediënten, de verpakkingen zelf zijn ook nog eens duurzaam. In plaats van plastic en fossiele brandstoffen, zijn de tubes vervaardigd uit suikerriet.

De alcohol uit suikerriet wordt omgezet in een duurzaam polyethyleen (ook wel Green PE) genoemd. Green PE heeft dezelfde eigenschappen als traditioneel plastic, maar geeft een veel lagere CO2-uitstoot. Green PE is bovendien 100% recyclebaar en beter voor het milieu!

True Organic Of Sweden is dierproefvrij

Bij True Organic Of Sweden zijn ze sterk tegen dierproeven. Hun producten worden daarom niet op dieren getest en niet in China verkocht, waar dierproeven verplicht zijn. De producten van True Organic Of Sweden worden alleen op vrijwillige testpersonen getest.