9369.998 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Antioxidanten

Trenker Sumivital Capsules 60CP

Bescherming tegen vrije radicalen

Korting 34%
13,87 9,15
  • Merk:  Trenker
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 5425003040160
  • NUT-nummer: NUT 21/10
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Vrije radicalen kunnen cellulaire membranen aantasten waardoor er een kettingreactie ontstaat die veel schade kan aanrichten waardoor er functieverlies kan optreden en zelfs de dood van de cellen. Een aantal substanties kunnen de uitbreiding van de radicalaire reacties tegengaan. We noemen deze substanties de anti-oxidantia. De productie van vrije radicalen is geregeld, maar factoren zoals stress, vervuiling, tabak, UV-stralen, pesticiden en andere producten kunnen het systeem ontregelen waardoor er teveel vrije radicalen geproduceerd worden.

Hoe werkt het?

Werking
SUMIVITAL levert U de bijdrage aan essentiële elementen die noodzakelijk zijn voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen.
De dagelijkse dosissen van bètacaroteen, vitamine C en vitamine E, selenium en zink beantwoorden aan de toegelaten nutritionele normen die momenteel in België van toepassing zijn. De samenstelling van de capsules SUMIVITALÒ werd speciaal ontwikkeld op basis van deze gebruikt in de studie SU.VI.MAX. (studie die het effect nagaat op de incidentie van cardiovasculaire aandoeningen, kanker en de globale morbiditeit). Iedereen heeft behoefte aan de inname van vitamine A, C en E aangezien we niet in staat zijn om ze zelf te synthetiseren. Dit geldt eveneens voor selenium en zink, die essentieel zijn voor de goede werking van de cellen.

Gebruiksadvies
1 capsule van Sumivital per dag in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Trenker Sumivital Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment