9367.544 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Concentratie supplementen>Concentratie complex

Trenker Memovital Tabletten 60TB

Voedingssupplement op basis van ginseng, gingko en antioxidanten (vitamine E en selenium)

Korting 30%
26,21 18,37
  • Merk:  Trenker
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 5425003040344
  • NUT-nummer: NUT_PL 21/4
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Trenker Memovital Tabletten is een voedingssupplement op basis van ginseng, gingko en antioxidanten (vitamine E en selenium). In tabletvorm. Bevordert geheugen, concentratie en aandacht.
De terpeenlactonen uit Ginkgo biloba bevorderen de bloedcirculatie ter hoogte van de hersenen en de aanwezige flavonoïdglycosiden gaan de vrije radicalen tegen. De ginsenosiden uit Panax ginseng bevorderen het zuurstofgebruik waardoor het mentaal en lichamelijk uithoudingsvermogen verhoogt. Selenium en vitamine E werken synergetisch als antioxidant.

Dosering
1 tablet per dag. In de meeste gevallen wordt de verbetering van de intellectuele capaciteiten na 2 tot 3 weken behandeling merkbaar, maar bij sommige personen kan dit 6 tot 8 weken vergen. De verbetering is vooral duidelijk en duurzaam bij een langere inname van het product.

Ingredienten

Samenstelling
60 mg gestandaardiseerd extract van Ginkgo biloba L. met 24 % flavonoïdglycosiden en 6 % terpeenlactonen, 100 mg gestandaardiseerd extract van Panax ginseng met 10 % ginsenosiden, seleniumgist - equivalent met 35 µg selenium (50 % van de ADH) en vitamine E - equivalent met 5 mg D-alfa-tocoferol (50 % van de ADH).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Trenker Memovital Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment