Bestel nu
0
€ 0,00
Trenker Exilis Tabletten 60TB
Trenker Exilis Tabletten 60TB

Trenker Exilis Tabletten 60TB

Korting 30%
19,94 13,96

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Trenker
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 5425003040771
  • NUT-nummer: PL 21/2

×

Productbeschrijving

Hoge concentratie Camellia sinensis

Algemeen
Trenker Exilis Tabletten bevat 400 mg extract dat hoog geconcentreerd is in Camellia sinensis (L.) Kuntze (zwarte thee). De theeplant wordt op grote schaal geteeld voor zijn bladeren, welke eens gedroogd en gefermenteerd in grote of kleinere mate, gebruikt worden bij de bereiding van thee. In China wordt thee gebruikt als een weldadig drankje en als gefermenteerd kruid sinds meer dan 4000 jaar. Er werd lang geloofd dat zwarte en groene thee uit verschillende planten komen: ze zijn echter afkomstig van dezelfde plant. Het is de fermentatiestap die bepalend is om de groene bladeren om te zetten in zwarte bladeren en aldus zwarte thee te bekomen. Deze fermentatiestap heeft geen invloed op de aanwezigheid van cafeïne, maar wel op het type van aanwezige polyfenolen: de catechinen aanwezig in zwarte thee, zijn theoflavinen. Exilis bevat een gestandaardiseerd extract van Camellia sinensis (zwarte thee), dat hoog geconcentreerd is in cafeïne, namelijk 20% caffeïne ten opzichte van 1 tot 4% caffeïne in thee. Een soortgelijke invloed door de consumptie van thee zou pas mogelijk worden door dagelijks grote hoeveelheden thee te drinken.

Dosering
1 tablet ‘s morgens of in de vroege namiddag, in te nemen met een weinig water. Het gebruik van zuivelproducten moet vermeden worden binnen het kwartier vóór en na de inname van Exilis tablet voor een goede invloed van het voedingssupplement.

Waarschuwingen
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levenstijl. Bevat cafeïne (80 mg). Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

Ingrediënten

Ingredienten
Gestandaardiseerd extract van Camellia sinensis (L.) Kuntze (theestruik): 400 mg. Vulmiddel: microkristallijne cellulose. Antiklontermiddelen: gepregelatiniseerd zetmeel, colloidaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, talk, carnauba was. Kleurstof: titaandioxide (E171).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist