Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Glucosamine-chondroitine-msm>Glucosamine-chondroitine

Treedo Combi Plus Tabletten 180TB

Voor botten en kraakbeen

Korting 25%
32,65 24,46
  • Merk:  Treedo 
  • Inhoud: 180TB
  • EAN: 8711788137407
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Treedo Combi Plus Tabletten 180st is gebaseerd op een krachtige dagdosering Vitamine D, Vitamine C en Koper. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. Vitamine D en Calcium zijn van belang voor het behoud van sterke botten en tanden en zijn goed voor het behoud van de spierfunctie. Koper is voor het behoud van bindweefsel en Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en is goed voor kraakbeen. Bevat ook Glucosamine, Chondroïtine en Calcium.

Dosering
2 tabletten per dag, liefst verdeeld over de dag, innemen met wat water, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Geschikt voor volwassenen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Waarschuwingen
Treedo Combi Plus Tabletten 180st niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen. Wanneer u Treedo gebruikt in combinatie met medicijnen dan altijd eerst met uw (huis)arts overleggen.

Ingredienten

Samenstelling per 2 tabletten
1133 mg Glucosamine = 1500 mg Glucosamine sulfaat
500 mg Chondroïtine sulfaat
120 mg Calcium (als carbonaat) 15% ADH
5 mcg vitamine D3 100% ADH
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten
Glucosamine.HCl, Vulstof (sorbitol, microkristallijne cellulose), Chondroitine sulfaat, Calciumcarbonaat, Plantaardig vet, Glansmiddel (magnesiumstearaat), vitamine D3.
Coating: Hydroxypropylmethylcellulose, Kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxiden), Lactose, Talk, Arabische Gum, Glycerol.

Vragen & Antwoorden
Mag ik de dosering ook verlagen met 1 tablet per dag?

2 Tabletten per dag is de maximale dosering. Omdat ieder mens anders reageert op de dosering staat er 2 per dag. Het is natuurlijk mogelijk met 1 tablet per dag te starten en als er dan geen verbeteringen optreden over te gaan op 2 tabletten per dag.

Welke allergenen bevat Treedo?

Treedo Compleet Stap 1 en Stap2 zijn vrij van: Gluten, lactose, conserveringsmiddelen, smaakstoffen, suiker, gist, tarwe, zetmeel, ei.
Treedo Compleet bevat wel natuurlijke kleurstoffen, schaaldieren (Glucosamine), visolie en soja (sojalecithine).
Treedo Basis Plus en Combi Plus zijn vrij van: gluten, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, suiker, zetmeel, gist, tarwe.
Treedo Basis Plus en Combi Plus bevatten wel natuurlijke kleurstoffen, lactose (in de coating) en schaaldieren (Glucosamine).

Hoe moet Treedo ingenomen worden?

Capsules/Tabletten innemen met water (geen zure dranken gebruiken), niet stuk kauwen, maar in z'n geheel doorslikken. Tabletten innemen met water. De capsules/tabletten tijdens de maaltijd innemen.

Wat is het advies bij slikproblemen?

Moeite met het innemen van capsules is meestal denkbeeldig, want als men normaal eet, slikt men onbewust grotere hoeveelheden door. Een advies bij slikproblemen is om eerst wat te eten en daarna pas de capsule in de mond te nemen. Als men de capsule een moment in de mond houdt, wordt de capsulewand enigszins glad. Wanneer men vervolgens een slok water neemt, glijdt de capsule gemakkelijk naar binnen. Daarnaast is het raadzaam om het hoofd tijdens het slikken naar voren te buigen. Knik richting borst, zodat de keel maximaal geopend wordt.

Voor wie is Treedo niet geschikt?

Geschikt voor: volwassenen.
Niet geschikt voor: kinderen, zwangere vrouwen.

Hoe lang moet men Treedo gebruiken?

Het is moeilijk om één advies te geven, omdat iedere persoon anders is. Wilt u Glucosamine gebruiken, dan kunt u kiezen voor Basis Plus. Wilt u daarnaast ook Chondroïtine (500 mg) gebruiken, dan kunt u kiezen voor Combi Plus. Indien u echter een complete formule voor soepele gewrichten wilt met Glucosamine en Chondroïtine (1200 mg), Omega-3 vetzuren en andere werkstoffen, dan kiest u voor Treedo Compleet. Start minimaal 1 à 2 maanden met Treedo Stap 1. Na 1 à 2 maanden kunt u overstappen op Stap 2. Er zijn mensen die na 1 verpakking overstappen, of mensen die pas na 4 maanden overstappen, maar er zijn ook mensen die niet overstappen.
In principe mag iemand stap 1 blijven gebruiken. De ervaring leert ons dat de mensen meestal Treedo Stap 2 blijven slikken. Al is dat soms niet in de aanbevolen dosering, maar in een lagere dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 50