Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Testjezelf.nu Drugstest Multitest 10 Cup 1ST
Testjezelf.nu Drugstest Multitest 10 Cup 1ST
Testjezelf.nu Drugstest Multitest 10 Cup 1ST1

Testjezelf.nu Drugstest Multitest 10 Cup 1ST

14,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Snelle, nauwkeurige en betrouwbare drugstest die test op de 10 meest gebruikte een voorkomende drugs

Algemeen
Testjezelf.nu Drugstest Multitest 10 Cup is een snelle en gemakkelijke urinetest die gebruik van de 10 meest gebruikte en voorkomende drugs in Nederland en Belgie aantoont. Bovendien is de test voorzien van een speciale temperatuur strip waardoor fraude kan worden tegengegaan. Testjezelf.nu Drugstest Multitest 10 Cup worden al vele jaren tot tevredenheid gebruikt door onze professionele klanten in de verslavingszorg in meer dan 80 landen wereldwijd. De Testjezelf.nu Drugstest Multitest 10 Cup toont het gebruik van de volgende verdovende middelen aan:

- Amfetamines (Speed)
- Barbituraten (Slaapmiddelen, Party Drug)
- Benzodiazepines ("Rooie Knol", Rape Drug)
- Cocaine
- Ecstasy (XTC, MDMA)
- Metamfetamine (ook bekend als Yaba, Crystal, Meth, Jib, Crank of ice)
- Methadon
- Opiaten (Heroïne, Morfine)
- PCP (Fencyclidine)
- Cannabis - THC (Marihuana, Wiet, Hasj of Hash)

In handig, hygiënisch en geïntegreerd CUP formaat, snel (binnen 5 minuten) en zeer eenvoudig het resultaat aflezen. De urine kan afgesloten bewaard blijven (koelkast) om op een later tijdstip gebruikt te worden voor een kwantitatieve bepaling in een lab indien de gebruikte hoeveelheid aangetoond moet worden (GC/MS).Het aantonen van de drug in urine gebeurt door middel van een voor deze drug specifieke gekleurd antilichaam. Wanneer de drug in de urine aanwezig is zal deze een verbinding met dit antilichaam aangaan en verhindert daardoor dat het antilichaam een verbinding met het Testmembraan kan aangaan. De kleur van de testlijn zal met een stijgende drugsconcentratie steeds lichter worden totdat deze uiteindelijk volledig verdwijnt. ( Positief testresultaat ) De controlelijn zal altijd zichtbaar moeten zijn, het al dan niet aanwezig zijn van de drug in de urine is niet van invloed. De controlelijn dient ter controle van het juist functioneren van de test.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist