Bestel nu
0
€ 0,00
Testjezelf.nu Drugstest Multi 10 Cup + 8 Anti Fraude Tests 1ST
Testjezelf.nu Drugstest Multi 10 Cup + 8 Anti Fraude Tests 1ST
Testjezelf.nu Drugstest Multi 10 Cup + 8 Anti Fraude Tests 1ST 1

×

of

Testjezelf.nu Drugstest Multi 10 Cup + 8 Anti Fraude Tests 1ST

19,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Productbeschrijving

Unieke drugstest waarmee op maarliefst 10 verschillende soorten drugs kan worden getest

Algemeen
De Drugstest Multi 10 Cup + 8 Anti Fraude Tests van Testjezelf.nu zijn nieuwe, unieke urinetests. Gebruik van maarliefst 10 verschillende soorten verdovende middelen kunnen door deze tests worden aangetoont. Bovendien beschikken ze over een ingebouwde anti fraude controle zodat manipulatie van de afgegeven urine kan worden uitgesloten.

De Testjezelf.nu Drugstest Multi 10 Cup + 8 Anti Fraude Tests tonen gebruik van de volgende drugs aan:
- Amfetamine
- Barbituraten
- Benzodiazepine
- Cocaine/Benzoylecgonine
- XTC/MDMA
- Metamfetamine
- Oxycodone
- Opiaten/Morfine/Heroine
- Fencyclidine (PCP)
- THC

Uniek is ook de test strook waarop getest kan worden op onderstaande 7 parameters:

Creatinine:
Normaal gesproken is het creatinine niveau over de dag vrij constant. Er kunnen wel schommelingen plaatsvinden (dieet, leeftijd) maar algemeen wordt aangenomen dat een niveau onder de 20 mg/dl als verdacht wordt beschouwd.

Nitriet:
Nitriet maakt normaal gesproken geen deel uit van urine. Desondanks kan er nitriet worden gevonden bij urineweg infecties of bacteriële besmetting. Waarden boven de 7.5 mg/dl echter worden beschouwd als verdacht.

Glutaaraldehyde:
Glutaaraldehyde maakt geen onderdeel uit van menselijke urine. De enige uitzondering hierop is indien de testpersoon in ketose is of indien er afwijkingen zijn in het metabolisme.

pH:
De pH in normale urine varieert tussen de 4.5 en 8.0. Waarden beneden de 4.0 of boven de 9.0 zijn aanwijzingen voor fraude met de urine.

SG (soortelijk gewicht – Specific Gravity):
Normaal gesproken varieert het SG in urine bij volwassenen tussen de 1.003 en 1.030. Bij een waarde onder de 1.003 EN een afwijkend creatinine niveau, is er zeer waarschijnlijk sprake van fraude.

Chloor of bleekwater:
Bij iedere aanwezigheid van chloor of bleekwater (welke verkleuring dan ook) is er 100% zeker sprake van fraude. Chloor of bleekwater maakt uiteraard geen onderdeel uit van menselijk urine.

PCC:
PCC maakt op geen enkele wijze onderdeel uit van normaal menselijk urine. De aanwezigheid van PCC (welke verkleuring dan ook) duidt op fraude.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist