9478.897 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Testjezelf.nu Alcoholtest Digitaal PFT683 1ST

Zeer fraaie en handzame digitale alcoholtester voor persoonlijk gebruik

19,50
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Testjezelf.nu Alcoholtest Digitaal PFT683 is een zeer fraaie en handzame digitale alcoholtester voor persoonlijk gebruik. De meter toont nauwkeurig het alcohol promillage aan van 0 tot en met 2 promille.
Door het zeer handzame formaat en sleutelhanger, kan de meter altijd eenvoudig worden meegenomen om te bepalen wat het alcoholpercentage in de adem bedraagt. De meter geeft een waarschuwing bij een promillage tussen de 0.2 en 0.5 ("Caution" in de display) en vanaf een promillage boven de 0.5 ("Danger" in de display). Door het handige verlichte display is het ook mogelijk om 's avonds de meter te gebruiken en duidelijk af te lezen. De meter is voorzien van 5 handige (herbruikbare en afwasbare) mondstukjes. De meter is voorzien van de CE norm en hiermee geschikt en toegestaan voor persoonlijk gebruik. Indien de Franse overheid een definitief besluit heeft genomen over de toegestane digitale testers, zullen wij deze informatie hier publiceren. Wij hebben geen zicht op het feit of de fabrikanten van de digitale testers bezig zijn met de NF certificering. Wij kunnen daarom ook op dit moment geen garantie afgeven dat deze meters (gaan) voldoen aan de Franse normering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Alcoholtest Digitaal PFT683 1ST?

Meer uit ons assortiment